16. "Jebeni ponos..."

427 30 1

NOBODY'S P.O.V.

Pocela je novim zivotom, moglo bi se reci da ga je zamijenila s drugim, postala je poznata manekenka u „Exo" modnoj kuci. U mjesec dana je postigla ono sto nikada nije ni mislila da ce biti. Nosi modne kreacije poznatih kreatora, glavna je tamo, svi su ju prihvatili ima ogromnu placu, kupila je vilu i ima decka kojeg hajmo rec voli ali ne toliko koliko je Justina voljela.

Pitate se tko je ta osoba koja joj je pomogla zaboraviti Justina? eh pa nesto cu vam reci o njemu. Zove se Luca Hanni, nedavno je postao pjevac nije nesto popularan niti to zeli biti, trenutno uziva u zivotu, ona mu je samo avantura kao i on njoj. Sami su si priznali jer su dozivili jedno te isto s svojom prvom ljubavi. Cini vam se da su stvoreni jedno za drugo? Ne, oni su suprotnosti. On je „Bed Boy" ima lose drustvo koje ga samo unistava dok je ona ostala „Good Girl".


Pitate se sto je s Justinom? Iz dana u dan lezi u svom krevetu pijan svako vece s drugom curom pokusava ju zaboraviti ali mu ne uspjeva. Gleda ju na modnim revijama i ne vjeruje sto je od sebe napravila. Skinula je sigurno 30 kg, ne cudi se da je postala aonreksicna, promijenila je boju kose u plavu drugacija je. Boli ga to sto vidi da ima drugog, da je nastavila dalje a ne zna da ona ne moze bez njega.

LARA'S P.O.V.

Na sebe navlacim crni cipkasti kompelt te odlazim u prostoriju gdje me Becky sminka, pripremam se za jos jednu modnu reviju. Trenutno sam u Parizu. Danas je najvaznija modna revija jer ju je dosao gledati poznati francuski dizajner koji ce odabrati jednu od nas da nosi njegovu kreaciju s dijamantima koja kosta vise od 1 000 000 000$ . Zeljela bih tu priliku jer bi se tako dobila veliku svotu novca i prekinula s ovim svime.

Zasto bih prekinula? Mrzim ovaj posao, i svog „decka" , moram glumit da sam sretna, da imam nekoga ali zapravo nisam zaljubljena svaku noc mislim da njega. Ali on je mene sigurno zamjenio. Kada dobijem dovoljno novaca odlazim natrag, kupit cu si vilu i osnovat svoju bandu, da pocela sam s kriminalom. Jednostavno sam shvatila da ne zelim vise patiti, a tamo se vracam samo kako bih dokazala da je moja banda jaca od ostalih.

„ljubavii da li me slusas?" Luca mi je nesto pricao

„oprosti nesto sam se zamislila...sto si rekao?" pogledala sam u njega

„moramo zajedno kao par izac i poljubit se pred svima tako je Georg rekao..." pogledao je u mene

„dobro kada izlazimo?"

„za dvije minute budi spremna..." viknuo je te otisao u svoju garderobu

Eh to vam je moj zivot moram glumit da se volimo, ljubit pred svima, bit glavna faca u novinama makar to ne zelim. Zivot mi je tako sranje, poslje svakog jela sam pocela povracat organizam mi vise ne prihvaca hranu koliko sam ga unistila kako bih skupila jebene novce.

„5...4.....3......2....1...krenite"

Isetala sam na pistu, te hodala drzeci za ruku Lucu. Sirom sam se nasmijala, hodali smo nekoliko puta po pisit te stali na sredini, pogledali smo jedno u durgo te se poljubili. Kada sam otvorila svoje oci te pogledala prema fotografima vidjela sam Jaxona. MOLIM?? Pokazao mi je prstom da ce biti iza i cekat me, samo sam se nasmijala te krenula natrag.

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!