12. „3.dan - zivotinjice..."

560 34 0
                                    

LARA'S P.O.V

Otvaram svoje umorne kapke te gasim glupu budilicu. 07:00 budim se zbog toga sto moram dobit dozvolu za onaj glupi pistolj. Jaxon zna dokle spavam ali ne u 08:00 moram ic vjezbat pa ubit cu ga ak me nazivcira, ne zna kakva sam kada se ne naspavam. Ustala sam te otisla do kupatila, skinula sam svu robu s sebe te usla u tus i upalila vodu. Kapljice vode spustale su se niz moje tijelo. To me opusta. Uzela sam sampon od vanilije te ga nanjela u kosu i pocela ju prat. Kada sam isprala sampon ugasila sam vodu te ocjedila kosu i zamotala ju u peskir, zamotavsi i svoje tijelo. Izasla sam iz kupatila te usla u oramr trazeci donje rublje i neku trenerku. Krenuvsi prema krevetu ugledala sam njega. JUSTIN!

„Sta ti tu radis? Izlaz van da se obucem." pogledao je u mene.

„Smiri se baby dosao sam ti reci da danas u 15:00 budes spremna idemo na kupanje.."

namignuo mi je te ustao i izasao iz sobe ostavljajuci me samu.

Idemo na kupanje? Molim? Pa nemam kupaci, tj imam ali taj previse otkriva i zato ga ne volim... Pa ne mogu takva a necu stic si otic kupit novi.. Kao da je znao da imam neki kupaci koji ne volim nosit, pa zadavit cu ga u vodi..

Obukla sam trenerku te krenula Jaxonu. Dosavsi do vrata ono cudo od stroja je izaslo iz njih i skeniralo mi oko. Vrata su se otvorila a ja sam zakoracila unutra. Prostorija je bila cijela crna s bijelim stolovima i prozorima kod kojih je visio pistolj, i neke slusalice. U daljini od 15 m su se nalazili neki papiri na kojem je nesto bilo nacrtano, izgledalo je kao covjek. Ovo je jezivo. Odjednom sam osjetila da je netko usao unutra okrenula sam se i vidila Jaxona.

„Tocna si to mi se sviđa.." krenuo je prema jednom od prozora. „dođi.."

Otisla sam do njega. Uzeo je slusalice za usi te ih stavio sto sam i ja napravila. U ruke je uzeo crni pistolj i naciljao te puknuo pogledavsi u mene.

„Ovako ces ti pucat kada ti sve objasnim.." pogledao je u mene „dođi tu ispred mene.."

„okej?"

Prišao mi je s leđa stavivši mi pištolj u ruke.

„vidi tu ga moras nategnut pa ga podignut u visinu tvojih ramena isprizit ruke i zagledat se u dio covjeka gdje ga zelis pogoditi i stisnut prekidac..hajde probaj.."

Odmaknuo se od mene. Uzela sam pistolj, nekako ga napunila, nategnula, stavila u visinu ramena, naciljala i opalila. Jaxon mi je poceo pljeskat.

„mislim da ovo ni Justin iz prve ne bi uspio pogodila si tocno u sredinu.." zagrlio me „sada nastavi vjezbat i onda cemo napravit test i dobit ces papire jer ako te policja negdje zaustavi a u autu nade pistolj moras imat dozvolu.." kimnula sam glavom i nastavila pucat.

Ovo opusta, mogla bih to stalno radit. Jaxon je bio i obavili smo taj test naravno da sam prosla on je otisao obaviti nesto a ja sam ostala jos malo vjezbat pa cu otici nesto rucat ipak je vec podne. Ramislila sam o mojem kupacem, necu ici kupit drugi jer i ovako svi takve nose pa mogu i ja jednom ali ga bacam u smece kada dodem kuc i kupujem jedan normalan.

JAXON'S P.O.V.

Polozila je svida mi se ta cura, oni ne znaju za sto se zapravo pripremaju. Ja sam zapravo nisprektor i radim u policiji mlade od roditelja koji su bili detektivi na kraju kada njih nema ucimo svemu i oni zauzimaju njihom polozaj, njihovi roditelji to nisu htjeli pa ih ucimo ovime da bi se znali obraniti, ovo nije nikakva banda ovo je samo za njihovo dobro. Saznat ce to kada zavrse sve, makar se se onda razic bit ce sigurni, imat ce sve ono sto im treba ako se budu jednom trebali obraniti. Pitate se kako znam da je Justin imao bandu? I da su ubijali? Ja sam ga osobno sam zatvorio u zatvor, ne bas ja ali moj tim sve znam o njemu ali obecao sam njegovom ocu da cu ga pretvoriti u nesto bolje. Lara dobro utjece na njega. Svida mi se ta mala.

Is this a dream, or not?Where stories live. Discover now