13. „4.dan - ovo je tako...."

619 32 0

Ljudi kasnit cu s nastavcima jer sam izgubila inspiraciju ove dane cu ubrzati vecinu cu preskociti u sljedecem nastavku ali cu vam opisati sto se dogadalo, pocela sam pisat jos dvije price i te cu objaviti ali kada ovu zavrsim zato cu se potruditi da do praznika bude gotova i hvala vam sto ju citate a sada ide nastavak..

LARA'S P.O.V .

Nesto me neprestano po ramenu skakljika nasmijala sam se te okrenula se na drugu stranu, na nekoliko sekundi je prestalo pa opet pocelo. Otvorila sam svoje umorne kavpke a iznad moje glave je bio Justin gledao me u oci te se nasmijao kada je shvatio da sam budna. Kosa mu je sva rascupana, on je cijelo vrijeme sjedio tako dok sam ja spavala? Pa mogao me probuditi da se maknem...

„Jutroo ljepotice.." promuklim glasom je rekao poljubivsi me u celo..

„jutro.." rastegnula sam se te se digla u sjedeci polozaj.

„kako si spavala?" pogledao je u mene upalivsi TV.

„odlicno, zasto me nisi probudio da se maknem da odes spavat?" pogledala sam na sat 07:00 taman u 08:00 imam borilacke vjestine

„bila si preslatka i morao sam te gledat nisam te htio probuditi.. hajde idi se tusiraj imamo borilacke vjestine zajedno..." nasmijala sam se poljubivsi ga u obraz te sam otisla gore u sobu da se otusiram. Otusiravsi se obukla sam neke crne tajice i bijelu majcu na bretele te otisla dolje u podrum gdje vjezbamo.. Justin i Jaxon su tamo vec vjezbali kada su me primjetili dosli su k meni.

„ti znas karate? zasto ja to tek sada znam?" Jaxon je pogledao u mene

„ne znam zasto bih ti to trebala reci a i vjerovatno pise u papirima bila sam uvijek prvatkinja.. a i dalje znam to dobro.." nasmijala sam se ponosno

„hajde ako znas pokazi mi 1 na 1 a Justin je sudac.." viknuo je pijuci vodu..

„hajde da te prebijem ..." nasmijala sam se te stala na mjesto i cekala da dode..

„Justin pravila znas.." samo je kimnuo glavom i slabo se osmjehuno.

Krenuli smo s borbom, bilo je jak i dobro on to zna ali ipak mojih 12 godina vjezbanja i natjecanja su pokazali svoje. Dva puta me uspio srusti na spuzve dok sam ja njega svako malo. Nakon dobrih pola sata je odustao jer je shvatio da ne moze protiv mene..

„i zasto ti sad ides na borilacke vjestine kad si mene ubila a kamo li na natjecanja sto si isla?" Jaxon je pogledao u mene uzevsi svoju bocu vode.

„ne znam ti si mi dao takav raspored...i vidis da sam bolja od tebe." izblejila sam mu se te se nasmijala.

„i onda sam ja dijete... Da bolja si priznajem dobit ces danas papir da ne moras to vise vjezbati ali bio bi red i da Justina vidimo..." pogledao je u njega dok je Justin u soku gledao u mene..

„ona? ona je upravo tebe prebila??" viknuo je sokirano

„ma mos mislit popustio sam ja njoj.." nasmijao se ulazeci u ring.

„da sad kao...Lara morat ces mi instrukcije davat jer ja ne znam pol tih tvojih pokreta.." prosao je pored mene usavsi u ring.

„ma necu naucit ce tebe Jaxon, a ako me budes ikako izazivao vjezbat cemo na tebi bilo bi to zanimljivo..." nasmijala sam te.

„ne moze... jedin poslje kada prode oklada ali nema sanse sada.." glumio je da ga je strah.

„budala, sto rec, hajde pokazi sve od sebe da vidim i tebe.." sjela sam u fotelju i krenula gledat „borbu"

Is this a dream, or not?Read this story for FREE!