Cap. 16 - O dragoste la malul marii

482 40 1
                                    

Cercelul meu format numai din fire subtiri si argintii tocmai cazuse si incercam sa ma intind pentru a-l recupera de sub pat. Intr-un final degetele mele lungi l-au cuprins si fericita l-am asezat la urechea stanga. Reintoarsa in fata oglinzii m-am privit. Odata cu cerceii adaugati, tinuta mea era completa. Ultimul accesoriu si ultima pata de culoare din machiajul meu era zambetul, care nu intarzia niciodata sa apara cand eram cu adevarat fericita.

Era ultima seara si buzele mele, mai rozalii ca niciodata datorita rujului imprumtat de la Gabriela, abia asteptau sa le intalneasca pe ale lui Adrian. Cum era de asteptat, ai nostri ne lasasera in club cu o singura conditie. Aceea de a fi insotite de grupul lui Kay, de a nu bea mai nimic care sa contina alcool si totul pana la miezul noptii. Suna ca povestea Cenusaresei, apdatata zilelor noastre, dar mie imi convenea.

- Esti gata?

Intreba mama, intrand in incapere, impachetand un prosop pentru a-l aseza pe masa de langa bagaj. Am privit-o o clipa, zambind larg, iar ea ma admira prelung.

- Esti minunata. Acum ai grija ce faci, da?

- Voi unde veti fi?

- Cred ca pe la un restaurant prin zona. M-a imbratisat scurt, eu desprinzandu-ma rapid di bratele sale pentru a nu reusi in vreun fel sa imi sifoneze tinuta.

O rochita mulata, albastra, ce imi lasa picioarele la vedere, cu manecile scurte si un decolteu de tip anchior erau cuvintele ce imi puteau decsria tinuta. Cateva imprimeuri si cute pe partea dreapta o faceau destul de speciala. Parul mi-l lasasem desprins, acoperindu-mi spatele, lasand totusi cateva suvite sa fie prinse intr-un cleste. In drumul meu spre usa, mi-am apucat perechea de balerini si telefonul.

Pe holul brazdat de mirosul specific marin, Gabriela ma astepta. Ochii mei i-au corectat imediat tinuta. Un maieu simplu ce era scos din tipare datorita paietelor abia ii acoperea bustul bine definit si ancorat intr-un sutien a caror margini se zareau catusi de putin. Parul sau era prins intr-o coada de cal, descoperindu-i gatul cu o usoara urma rosie, ca o zgarietura. M-a privit usor mirata.

- Tu chiar vrei sa il cuceresti pe Adrian, nu? Am zambit si am dat dezaprobator din cap, simtindu-mi imbujorarea ce devenea evidenta.

Am coborat privirea. O fusta la fel de simpla, scurta si in valuri completa tinuta. Mama iesise si se oferise sa ne faca vreo cateva poze. Una dintre ele insistase Gabi sa o adaugam pe facebook, asa ca asta am si facut. Eram entuziasmata, iar cand ascensorul ne adusese la parter, in holul central, am simtit cum adrenalina din mine imi este varsata in organism din ce in ce mai mult. Valurile de emotii ma cuprindeau numai stiind ca aveam sa merg in clubul in care Adrian lucra de ceva vreme si mai ales sa imi petrec o noapte in stilul sau. Exact cum mi-a si spus.

A trebuit sa mergem cu masina pana in apropierea clubului, lasand-o parcata pe proprietatea unui hotel contra unei sume acceptabile. Prin multimile de oameni, am reusit totusi sa dam de Adrian ce ne astepta in fata clubului, exact cum ne-a promis. Bluza taiata in fasii in zona abdominala m-a facut sa tresar usor la vederea modelului interesant ce imi tragea atentia. Blugii skinny ii conturau picioarele, lasand sa se vada comformatia acestora pana si prin materialul blugului. Parul sau ciufulit strategic ii dadea un aer si mai rebel decat era. Zambetul sau lucrat, simplu si caracteristic care incepea sa mi se para deja familiar il afisa cu rapiditate.

- Buna seara.

- Bine te-am gasit! Rostise tatal Gabrielei dand mana cu acesta.

- Sa inteleg ca in seara asta iti lasam fetele in grija. Sa va distrati.

Dupa ce mama ii lasa Gabrielei banii de cheltuiala pentru acea seara, deoarece ea beneficia de niste pantaloni, au plecat inspre lantul de restaurante ce se pierfdea in multimea de oameni ce umbla frenetic in toate directiile. Gasca lui Kay se apropiara in cateva secunde, facandu-ma sa imi fac scenarii.

Jocul destinului - Vol. IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum