-DUYURU/KESİT-

4.9K 88 4
                                    

Herkese merhabalar, kucak dolusu sevgiler...

Umarım iyisinizdir, sağlıklısınızdır :)

Bölümü ilk defa atmam bu kadar uzun sürdü bende farkındayım. 

Artık finale yaklaştığım için yazmak bir tık zorluyor, hatta fazlasıyla zorluyor. Bekleyenler olduğunun farkındayım bitirmeye çalışıyorum, bitirir bitirmez hemen atacağım. 

Siz beklerken ufacık bir kesit atacağım.

Ali Asaf rüya olmaması için o kadar dua etti ki gözleri doldu, dudakları titremeye başladı. Sanki çektikleri bütün acılar silinmişti, bir tek Hazan kalmıştı geriye. Hepsine de değmişti, doğrusu. Yolun sonunda Hazan olacaksa, Ali Asaf bin kere de çekerdi o acıları. "Asaf..." Hazan'ın heyecan ve endişeyle karışık sesiyle irkilerek bir kere daha şükretti. "Hayal..." bir adım yaklaştı sevdiği kadına. "Gerçek değil mi ?" dolan gözlerini kırpıştırdı, doğruluğundan emin olmak istercesine. "Gerçek ! Hiçbir hayal bu kadar güzel kokmuyordu sevgilim !" Ali Asaf'ın kendi sorusunu kendi cevaplamasıyla Hazan titrek bir nefes aldı. O da inanamıyordu, az sonra karşısındaki damatlık içerisindeki yakışıklı adamın karısı olacağına.

"Gerçek, Asaf...Çok uğraştık bunun için...Şimdi sıra bizde sevgilim, mutluluk sırası bizde." Hazan kollarını sevdiği adamın boynuna dolayıp, derin nefesler çekti içine. Ali Asaf'ın gözyaşları açıktaki omzunu ıslatıyordu, Hazan ağlamamak için dudaklarını birbirine bastırıyordu. Dakikalar sonra Ali Asaf kendini geri çekerek çok sevdiği yeşil gözlere baktı, iç çekti. "Teşekkür ederim, Hayal. Beni sevdiğin için, benim gibi bir adamı sevdiğin için teşekkür ederim..." Hazan, kafasını iki yana salladı. "Sevmeyip ne yapacaktım be adam ! Kurtar beni der gibi bakan gözlerini, merhamet dolu yüreğini, güzel yüzünü görüp nasıl sevmeyecektim." Ali Asaf, dudaklarını Hazan'ın alnına bastırıp derin bir nefes soludu öperken. "Hangi sevabımın karşılığısın be kadın ?"

"Hangi duamın karşılığısın be adam ?" 

EVET BÖLÜM HAKKINDA TAHMİNLERİ ALALIM ?

Sonunda mutlu son mu dersiniz ?

Umarım en kısa zamanda bitirir bölümü atarım :)

Sağlıkla kalın !

HAZAN VAKTİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin