11. Pomiluj ma, Harry..

3.4K 153 4
                                    

„Teraz už som spokojná.“ zamrmlala som a usmiala som sa naň.

„Super.“ tiež zamrmlal a venoval mi úsmev.

„A čo bude teraz?“ ako to hovoril podvihol pravé obočie. Lišiacky som sa naňho usmiala a prsom som mu prešla po celej hrudy od vrchu až k lemu jeho nohavíc.

„Teraz..“ začala som a jemne som mu potiahla za lem nohavíc.

„Dáme dolu toto.“ dokončila som a medzi zubami som uväznila moju spodnú peru.

„Ou..“ vyšlo z jeho pier. Viac sa mi už nechcelo čakať a tak som mu začala rozopínať opasok spolu so zipsom riflí. Keď som skončila s rozopínaním, podvihol svoju panvu, čím mi pomohol mu vyzliecť nohavice. Stiahla som mu ich až ku členkom, kde ich následne sám skopol z nôh. Vyzeralo to dosť.. nedočkavo? Ukazovákom som si prešla po perách a pritom som sa pozerala na to neskutočné telo ležiace predo mnou. Ako len ja po ňom v tejto chvíli túžim? Neskutočne! Znova som si sadla obkročmo na Harryho a prisala som sa na jeho teraz už napuchnuté pery. Pohrýzla som ho do tej spodnej a jazykom sa mu vkradla do jeho úst. Začali sme sa biť. Doslovne! Chcel sa vyšvihnúť nado mňa, no ja som sa nedala. Pri tom sme sa ešte aj bozkávali, tak aj tam sme viedli vojnu.

„Mmm..“ zahmkala som, keď prirazil svoje boky k môjmu lonu. Myslela som, že zošaliem! Robil mi to naschvál, tým som si istá na sto percent. Odtrhla som sa od jeho pier a uškrnula sa naň.

„Ty provokatér.“ vyčítala som mu a znovu sa prisala k jeho perám. Niečo mi zamrmlal do úst, no nič mu nebolo rozumieť. Znovu prirazil bokmi o moju panvu, na čo som zalapala po dychu. Ten sviniar! Ide na mňa takto? Veď ja mu to spočítam. Odtrhla som sa od jeho pier a začala som mu vytvárať vlhkú cestičku na jeho krk. Obzrela som si svoje diela a postupovala som nižšie po jeho hrudi. Pobozkala som mu každú tehličku na jeho trupe, až som sa dostala k jeho pupku, ktorý som obkrúžila jazykom. Bol celý napnutý a nedočkavý. Trochu sa vrtel, čo značilo, že už to dlhšie nevydrží. No ja sa chcem hrať! Perami som mu prešla na jednu z panvových kostí a bozkami som sa začala presúvať k tej druhej tesne pri leme jeho boxeriek. Zavzdychal a znova sa pomrvil. Už to dlhšie fakt nevydrží. Rukami som mu prešla cez stehná až k lemu jeho boxeriek, kde som prsty zakvačila o lem a pomaly mu ich začala zosúvať dolu. Šlo to ťažko a tam mi pomohol tým, že podvihol panvu. Boxerky som mu stiahla až k členkom a potom som sa pohľadom vrátila k jeho peknému pevnému prirodzeniu. Očami som mu kmitala medzi jeho penisom a tvárou. Zahryzla som si do pery a tvárou som sa priblížila k jeho kamarátovi.

„A teraz sa zahráme na naháňačku, pán Styles.“ ako som to povedala, venovala som mu ešte jeden drzý úškrn. Potom som sa sklonila ešte viac a vyplazila som jazyk. Pravou rukou som ho chytila pri koreni a pridržala si ho. Z úst mu unikol ston hneď, ako som sa ho dotkla. Bol dosť citlivý. Jazykom som mu prešla po špičke, na čo znovu zavzdychal. Fakt je nejaký citlivý na moje dotyky. Prešla som mu jazykom po celej dĺžke a potom som si vzala jeho koreň do úst. Pomaly som začala pohybovať hlavou hore a dolu a viac som si ho brala do úst. Jeho ruky sa akosi zamotali do mojich vlasou  a začal ma hladkať po hlave. Pri tom vzdychal všelijaké slová a dosť často spomínal moje meno. Potom to boli ešte nejaké nadávky a slová typu "Bože, to je dobré" a "Ty si tak neskutočná". Tie slová ma celkom zahriali pri srdci. Hlavou som sa posúvala stále nižšie a nižšie, až som skoro bola pri jeho koreni. Nedokázala som si ho vziať do úst síce celého, no snažila som sa ako sa len dalo.

„Už budem. Už budem.“ hovoril to celý bez dychu. Uškrnula som sa a pridala som na rýchlosti. Na jazyku som cítila, ako mu kamarát pulzoval. Bol to taký super pocit na duši. Vedela som, že už to dlhšie nevydrží a tak som mu prešla zubami po penise. V tom momente zvreskol na celú izbu.

„Letty!“ od toho aký bol hotový až vyskočil do sedu. V ústach som pocítila jeho chuť a tuším aj banány. On jedol banány? Divné! Orgazmus ním lomcoval na všetky strany a tuším sa na nás budú susedia sťažovať za rušenie domového pokoja. Čo už? Ale nemusel až tak kričať od vzrušenia. Odtiahla som hlavu od jeho kamaráta a nechala ho trochu vydýchnuť. Teda musela som si počkať trošku dlhšie. Ako ho prešla vlna orgazmu, zvalil sa späť na posteľ a snažil sa chytiť dych. Zhlboka dýchal a mne neostávalo nič iné, ako si počkať. Očami som skenovala jeho telo a kochala sa nad tou dokonalosťou. Po chvíli na mňa otočil svoje veľké zelené okále a usmial sa.

„Bola si dokonalá.“ zaštebotal a natiahol ku mne pravú ruku. Pohladkal mi ňou líce a ja som sa k nemu automaticky začala líškať ako nejaká mačka. Prisunula som sa k nemu viac celým telom a dala som mu pusu na líce. Rukou som mu prešla do kučier a začala som mu masírovať hlavu. Začal vydávať rôzne zvuky, no najviac sa izbou niesol zvuk hmkania. Bolo to také vzrušujúce, že už som viac čakať nechcela. Ten zvuk vo mne vyvolával neovládnuteľné pocity.

„Harry,“ oslovila som ho a pozrela mu pri tom vážne do očí.

„No?“ dal mi najavo, aby som pokračovala. Znova som ho pohladkala na hlave, na čo privrel oči. Usmiala som sa a potom som zo seba konečne dostala slová, ktoré som túžila, aby splnil.

„Pomiluj ma.“ riekla som a čakala na jeho reakciu.

„Bude mi potešením.“ usmial sa na mňa a venoval mi dlhý nenásytný, ale za to nežný bozk.

Nová časť ľudia... cííí fest dlho nebola.. poviem vám to na rovinu, nemala som náladu na písanie.. skôr som sa snažila čítať, čo najviac sa dalo a hlavne som si musela upratať izbu, potom som ešte aj kuchyňu popratala, snažila som sa urobiť domáce cestoviny.. (nepodarili sa mi.. nevadí, zajtra skúšam zasa).. kamoškina sestra ma učila hrať niečo na klavíry.. cííí poviem vám už viem A dze idzeš Helenko, Helenko.. potom A od Prešova, Maličká sú a ešte Kohútik jarabí... oh a snažím sa zahrať pesničku od Lila Wayna Lollipop, čo mi ide dosť biedne.. :/ nevadí.. aj do toho sa dostanem.. inak za posledné 3 dni som prečítala 3 knihy.. a to ne také, že tenučké.. jedna cez 450 strán, potom ďalšia cez 330 a tretia cez 250... a som asi šialená, ale začala som písať zasa niečo nové.. to sem síce nebudem pridávať (možno neskôr, ale nemám to moc v pláne) pretože to nie je s 1D ani s nikým slávnym a chcela by som, aby to bol erotický román.. šalená som.. ja viem.. ja viem.. :D inak to som sama čo tak žiarli na Maťa Haricha, že bol na koncerte 1D?? ja jak som sa to dozvedela.... cííí v tom momente slzy v očiach, hudba na celý dom zapnutá a davaj het... reveme!! Ja tomu chalanovi fest zavídím.. šak jemu sa všetky moje sny splnili... :/ ta za 1, je spevák (chcem od narodenia!!), za 2, bol na koncerte JB (chcem už okolo 4 rokov) a za 3, bol na koncerte 1D (ta toto ma už dorazilo)... inak jaké ste mali vysvečko.. viem, že sa dosť skoro pýtam, no zajíma ma to :D ja som skončila so sólovou 3 zo Slovenského jazyka inak samé 1, 2.. pochváľte sa mi v komentoch.. rada si ich prečítam.. :) no a aj keď mi votes venujete, budem rada..

Wilde vs. Styles 2. sériaWhere stories live. Discover now