14. Cudzie hovory sa počúvať nemajú..

3.1K 155 6
                                    

Keď som vyšla zo sprchy namierila som si to do izby. Vytiahla som zo skrine stredne dlhé šaty, také po kolená a obliekla som si ich. Namierila som si to ešte raz do kúpeľne a zo šuplíka som vytiahla fén. Koncovku som strčila do zástrčky a zapla som ho. Začala som si sušiť vlasy, čo mi kvôli ich dĺžke trvalo dlhšie ako by som chcela. Keď som mala vlasy konečne suché, vybrala som sa za Harrym do kuchyne. Už z chodby som počula jeho hlas. Asi telefonoval. Nemala by som počúvať cudzie rozhovory, no nedalo mi a zastala som za rohom.

„Spali sme spolu.“ povedal Harry chrapľavým hlasom. Komu to hovorí? A prečo mu to vešia na nos? Veď je to predsa naša vec! Viac teda rozhodne nechcem počuť.

„Ehm..“ dala som mu vedieť, že som v miestnosti. Harry sa strhol a otočil sa mojim smerom. Najprv sa zatváril zmätene, no potom mi venoval široký úsmev. Rozišla som sa smerom k pultu a obišla som Harryho. Namierila som si to ku chladničke a vytiahla som z nej studené mlieko. Dostala som naň neskutočnú chuť.

„Budem končiť. Majte sa.“ zahlásil Harry do telefónu a potom ho hodil na linku. Vybrala som si mlieko a šla som si k tomu vybrať aj pohár. Na svojom tele som cítila Harryho pohľad. Presnejšie som ho cítila na svojom zadku. Pootočila som sa k nemu tvárou a podvihla som pravé obočie.

„Kam to pozeráš?“ opýtala som sa a stále som ho nespúšťala z pohľadu. Medzitým som si začala nalievať do pohára mlieko.

„Ehm.. no..“ nevedel sa vykoktať a radšej uhol pohľadom.

„No tak! Len sa priznaj, že si mi čumel na zadok.“ rypla som si doň. Zahryzol si do pery a potom sa znovu zameral na moje oči. Nesmelo sa usmial a rukou sa poškrabal po zátylku. Vedela som to!

„No tak dobre. Pozeral som sa na tvoj zadok.“ predsa sa len vzdal. Víťazne som sa naňho usmiala a napila som sa z mlieka.

„Urobil som raňajky.“ pripomenul mi a hlavou mykol smerom ku stolu. Dala som mu znak, že beriem na vedomie a vybrala som sa k stolu.

„Čo si nám ukuchtil?“ opýtala som sa a venovala som mu malý úsmev. Tiež si šiel sadnúť ku stolu.

„No.. palacinky.“ šepol a usmiala sa na mňa.

„S čokoládou?“ nahodila som hlas malého dieťaťa a urobila som na Harryho psie oči. Len sa uchechtol a prikývol.

„Áno, s čokoládou.“ venoval mi úsmev a čakal, kým si vezmem palacinky na tanier. Na kolkovanú žiadosť som teda určite nečakala a hneď som sa do nich pustila. Znova som na sebe cítila Harryho pohľad. Uprela som naň jedno očko a mala som pravdu. Kukal na mňa s úsmevom na tvári.

„Čo?“ opýtala som sa nechápavo. Len pokrútil hlavou a potom prehovoril.

„Nič, len som rád, že vám chutí.“ prikývla som a teraz som ho pre zmenu začala pozorovať ja. Očami som mu naznačila, nech tiež už začne jesť a tak sa do toho pustil. Usmiala som sa naňho a znova som začala prežúvať.

Harryho pohľad:

„Čau, Louis.“ pozdravil som kamaráta do telefónu.

„Ahoj, Harry.“ z jeho hlasu sa dalo rozoznať, že sa usmieva. Tiež som sa usmial, pretože som bol rád, že znovu počujem kamarátov hlas.

„Čo je nové?“ položil som mu novú otázku. Len sa uchcechol, ale odpovedal.

„Nič, Harry. Ty sa pochváľ. Ako sa má Letty? Čo bábo? Hovoril si s ňou o tom, že ju chceš späť?“ hrnul na mňa otázky jedna radosť.

„Dosť, Louis!“ okríkol som ho. No veď, kto by vydržal tú spŕšku otázok naraz?

„No tak už hovor! A nenapínaj.“ provokoval ma. V pozadí bolo počuť hlasy chalanov, myslím.

„Sú s tebou chalani?“ opýtal som sa neisto.

„Hej. Sú tu a pozdravujú vás všetkých.“ odkázal mi.

„No veď ma daj na hlasný, nie? Nebudem to opakovať desaťkrát, každému jednému osobne.“ uchechtol som sa a počkal som chvíľku.

„No tak už začni.“ teraz ma pre zmenu popohnal Zayn.

„No tak.. Letty sa má dobre. Bábo je tiež spokojné. Ale ešte neviem čo to je. Vraj sa to dozvieme až niekedy v treťom mesiaci. To je dosť na figu. A snažil som sa s ňou o tom porozprávať, no nechcela ma počúvať.“ všetko som im vysvetlil.

„Aha.“ znelo zborovo na druhej strane linky.

„A ešte niečo.“ chcel som im to proste povedať. Veď sú mi ako bratia.

„Čo? Nenapínaj a hovor!“ vybehol po mne Niall.

„Spali sme spolu.“ vyhŕkol som zo seba a len som krútil očami nad ich reakciou.

„ČO?“ všetci skríkli zborovo. Išiel som im to zopakovať, no v kuchyni sa ozval nejaký hlas. Zvrtol som sa na päte a tam som zočil Letty. Najprv som sa zamračil, no potom som sa na ňu usmial. Len dúfam, že nepočula o čom sme sa rozprávali. Rozišla sa smerom ku mne, no nakoniec ma len obišla. To som si teda vydýchol. Už som si myslel, že ma chce zbiť.

„Budem končiť. Majte sa.“ zahlásil som a zložil som im. Nereagoval som na ich krik, len som proste vypol hovor. Následne som mobil hodil o dosku a zapozeral som sa na Letty. Presnejšie na jej nádherný, guľatý, maličký zadoček.

„Kam to pozeráš?“ opýtala sa ma a ja som si až teraz všimol, že ma prichytila pri čine. Do frasa! Hneď som sklonil hlavu ku svojim topánkam a poriadne som sa začervenal.

„Ehm.. no..“ začal som, no bol som v koncoch. Čo jej teraz poviem? Zapierať, či povedať pravdu?

„No tak! Len sa priznaj, že si mi čumel na zadok.“ rypla si do mňa. Zahryzol som si do pery a svoj pohľad som premiestnil do jej očí. Zahanbene som sa usmial a poškriabal som sa na zátylku.

„No tak dobre. Pozeral som sa na tvoj zadok.“ vzdal som sa. Len sa usmiala a napila sa zo svojho mlieka.

„Urobil som raňajky.“ vyšlo zo mňa ani neviem ako a hneď som aj upozorňoval na prestretý stôl. Prikývla a pomalým krokom sa k nemu vybrala.

„Čo si nám ukuchtil?“ opýtala sa a venovala mi úsmev. Bože! Som ja ale hotový z tých jej úsmevov. Tiež som si sadol a hneď na to som jej odpovedal.

„No.. palacinky.“

„S čokoládou?“ povedala takým roztomilým detským hlasom. Ako keď deti niečo chcú v obchode alebo niečo podobné tomu.

„Áno, s čokoládou.“ odvetil som a usmial som sa. Nechal som ju nech si naberie a potom som si nabral aj ja. Keď som jej však venoval pohľad, ládovala do seba už asi tretiu palacinku. Len som sa uchechtol a ďalej som ju sledoval.

„Čo?“ opýtala sa celá v rozpakoch.

„Nič, len som rád, že vám chutí.“ riekol som a znovu som sa usmial.

Nová časť.. moc sa nebudem rozpisovať, lebo som celkom unavená.. Mali sme návštevu a ešte aj mama ma ráno skoro zobudila.. totálne som nevyspata.. takže akurát pridám a idem do posteleeee. :D inak urobila som trailer k prvej sérii tak si ho kuknite potom :D dám vám ho na bok.. no a čo si myslíte o novej časti? hlavne o tom, že počula Harryho rozhovor s Louisom a chalanmi? názory do komentov a votes tak isto potešia.. :)

Wilde vs. Styles 2. sériaWhere stories live. Discover now