51. Stane sa mojou ženou..

1.6K 102 4
                                    

Vzala som kľúče od dverí bytu Letty a odomkla som. Zámka šťukla a kľučkou som pohla smerom dolu. Dvere sa otvorili a tak som do nich trochu potisla. Snažila som sa byť čo najtichšie, no nepodarilo sa, pretože dvere takmer okamžite zavŕzgali. Harry by ich mal namazať. Alebo si na to aspoň niekoho nájsť. Je nemožné, že toto nezobudí živú dušu. No aj tak sme sa spolu s Niallom po špičkách pobrali do obývačky. Teda iba ja som šla po špičkách. Niall sa vliekol za mnou a šuchotal topánkami po podlahe. Aké nenápadné!

„Pšt!“ okríkla som ho, no tichšie ako za normálnych okolností. V obývačke to vyzeralo ako po vyčiňovaní tornáda. Všade sa povaľovali odpadky a dekoráciu dolaďovali polonahé telá spiacich ľudí.  Mnoho z nich som nepoznala, no Zayna s Louisom nešlo nerozoznať. Tí museli byť parádne spoločensky unavený. Niall sa z nich začal smiať a tak sa zobudila polovica obývačkovej okupácie hundrajúc si popod nos, nech sme ticho.

„Paráda!“ zvýskla som a Nialla začala vraždiť pohľadom. Určite to urobil náročky. Somár jeden! Ja som ho prekukla. Chce, aby sa čo najskôr každý dozvedel o našom vzťahu. Špekulant! Nechápem, čo z toho bude mať.

„Nehučte tak! Bolí ma hlava.“ zanadával Zayn a hodil po nás prvú vec, čo sa mu dostala do rúk. Na počudovanie sa po nás snažil hodiť Louisovu ruku. Tak tá k nám asi aj doletí. Louis rozlepil v rýchlosti oči a strelil po papuli narušiteľovi jeho pohody.

„Au! Nebi ma!“ zafňukal Zayn a to už som viac nedokázala udržať svoj smiech pod kontrolou. Začala som sa rehotať na celú miestnosť, až sa všetci za hlavy začali chytať. Tak im treba. Nemali toľko piť.

„Buďte už ticho!“ niekto sa nás snažil umravniť, no malo to akurát tak opačný účinok. Už som sa nesmiala ako divá len ja, ale aj Niall.

„Poď, dáme si niečo pod zub. Rada by som ochutnala aj z mojej torty. Teda, ak z nej niečo ešte ostalo.“ potiahla som svojho miláčika za ruku a vybrala som sa s ním do kuchyne. Ani nemukol, keď som spomenula jedlo. Aký je len zlatý. Prv som nakukla do skriniek, odkiaľ som vytiahla cereálie. Našla som aj misky a hrnček s tanierom. Následne som sa zahĺbila do chladničky, kde na počudovanie ostalo ešte trochu z torty. Vybrala som ju celú a podala ju Niallovi. V chladničke som pohľadala ešte mlieko a potom som sa pobrala za miláčikom. Zapla som sporák a dala som zohriať mlieko. Takto sú tie cereálie najlepšie. Niall nám pre zmenu nabral kúsok torty na tanier a zvyšok odložil späť do chladničky. Konečne bolo mlieko ohriate dostatočne a mohla som dokončiť svoje kulinárske umenie. S plnými miskami som prešla k barovému pultu a položila som naň obe misky.

„Dobrú chuť.“ zaželala som Niallovi, keď som sa usadila na stoličke po jeho boku. Venoval mi úsmev s plnými ústami. Už som videla pred očami ten obsah na zemi.

„Aj tebe, láska.“ zapriadol, pobozkal ma a pokračoval vo svojom raňajkovaní.

„Ale.. ale.. Ktože sa nám to vrátil späť?“ za našimi chrbtami sa zjavili majitelia bytu. Ešte som si nestihla ani lyžičku vložiť do úst a už ma niekto ruší. Do pekla aj s tým!

„Bože, tu to ale vyzerá.“ skonštatoval Harry, keď sa porozhliadol po byte.

„Ja to pratať nebudem.“ upozornila nás pre zmenu Letty. Dalo sa to od nej čakať. Nikdy si nepratala ani doma svoju vlastnú izbu, keď sme ešte bývali s našimi.

„Niekoho na to najmem.“ ubezpečil ju Harry. Aspoňže majú toľko peňazí. Inak by žili v tomto chlieve po zvyšok svojho života. Vrátila som sa späť k svojím raňajkám a konečne som si vložila prvé sústo cereálií do úst. Dlho som si však svoje raňajky neužila. Zato Niall nevenoval pozornosť nikomu a ďalej si tlačil svoje do hlavy.

„Kde si zmizla včera v noci?“ opäť načala Letty tému, ktorú by som radšej nerozoberala.

„Šla som sa prejsť.“ v postate som jej neklamala. Skutočne som sa bola prechádzať. Za to, ako sa vyvinuli ďalšie okolnosti ja už nemôžem.

„A to si sa prechádzala akože do teraz?“ takže predsa som len mala pravdu. Tie vŕzgajúce dvere nejde prepočuť.

„Nie. Niall mi po tom, čo som vyšla z bytu prišiel robiť spoločnosť. No a našli nás novinári.“ dala som si pauzu a začala som uvažovať o tom, či jej mám povedať aj o tom bozku. V podstate je jedno, či jej to poviem. Dozvie sa to tak či tak. Ale celkom sa obávam jej reakcie.

„Aha.“ hlesla.

„Ako sa bozkávame.“ tichučko som dodala. Vytreštila na mňa oči, no potom akoby si uvedomila nejaké fakty.

„Čo ste robili potom? Inak, dúfam, že vieš o tom, že ťa budú rozoberať každé jedny noviny. Teda minimálne tie v Anglicku a v Amerike.“ len som prikývla, vedomá si toho faktu.

„Takže, čo bolo potom?“ vrátila sa k svojej otázke, na ktorú som popravde aj zabudla.

„Ukryli sme sa v nákupnom centre a na pomoc nám prišiel niekto z Niallovej ochranky. Meno mi vypadlo. No a na noc sme ostali vo vile.“ dopovedala som celú historku, ale musela som ešte dodať:

„A dobre, že sme ostali tam. Ako pozerám, tu by sme si miesto asi nenašli.“

„Asi nie. Ja som myslela, že ma v noci hodí o zem. V posteli sme našli pár, ktorý si to rozdával tuším aj na strope. V kúpeľni sme mali potopu a to už bolo čo povedať. Všetko v nej plávalo ako na mori.“

„Pekne!“ precedila som medzi zubami. Už som sa chcela nerušene najesť.

„Ľudia. Mám pre vás skvelú novinku.“ ozval sa z ničoho nič Niall. Všetci sme naňho vyjavene pozreli. On sa prestal zaoberať jedlom? To sa už čo stalo?

„Charlotte súhlasila, že sa stane mojou ženou.“ doplnil sa a ja som myslela, že skolabujem. Čo to ten blázon vypustil z úst? Letty aj Harrymu zabehlo a obaja sa rozkašľali búchajúc si po hrudi.

„Vy sa budete brať?“ neveriacky na nás zízali.

Čaute lásenky.. je mi ľúto, že som nemohla pridať časť skôr, no opäť som sa ocitla na nejaký ten čas v nemocnici. Čo Vám budem hovoriť. Zdravie neposlúcha. Kvôli tomu som ani nemohla ísť na včerajšiu premiéru 50 odtieňov sivej a to som mala lístky kúpené asi 2 týždne dopredu. Dnes si to však vynahradím a potom Vám porozprávam môj názor na film, keď teda budete chcieť. Inak, čo si myslíte, ako je to s tou svadbou? Požiadal Niall Charlotte o ruku alebo nie? Čo bude ďalej? Dúfam, že Vám inak nevadí, že som dala opäť pohľad Charlotte, no viac mi to tam pasovalo. Bude ešte jedna z jej pohľadu a potom sa možno už konečne dozvieme pohlavie bábätka. Stále však môžete typovať, čo to bude. Vyjadrite sa v komentároch a určite sa poteším aj votes. Zatiaľ sa majte krásky a krasoši (ak to nejaký čítajú). Zajtra tu máte na isto novú časť. Vaša xx_Netty_xx

Wilde vs. Styles 2. sériaWhere stories live. Discover now