28. Výdatné raňajky..

3K 144 12
                                    

Prvé, čo som pocítila, keď som precitla, bol pohyb na posteli. Harry sa mrvil a po chvíli mu začal zvoniť mobil. Myslela som, že toho, čo volá, zaškrtím.

„Vypni to!“ zagraučala som sa prehodila som si vankúš cez hlavu. Znova som cítila mrvenie na posteli a potom som začula vzďaľujúce sa kroky. Buchnutie dverí mi naznačilo, že Harry sa zavrel v kúpeľni. Viditeľne som si vydýchla a hlavu som vytiahla spod vankúša. Znova som si začala v pohode pochrapkávať, no spánok mi asi nebol súdený.

„Prepáč, zlatko. To bol Paul. Chcel vedieť, kedy sa vrátime. Zajtra máme ďalší koncert.“ ospravedlňoval sa mi Harry, keď vyšiel z kúpeľne. Zasa bol v izbe hluk a to mi znemožňovalo pokračovať v mojom vytúženom spánku.

„Tak mu odo mňa odkáž, nech si ma neželá! Kvôli nemu teraz budem celý deň nasratá a nevyspatá.“ povedala som a vyštverala som sa z postele. Opäť ma chytila ranná nevoľnosť, takže som ako neriadená strela utekala do kúpeľne, kde som sa zavrela. Nemusí Harry vidieť všetko. Ešte by ma videl zvracať a rozmyslel by si tú svadbu.

„Zlatko, si v poriadku?“ pýtal sa vyplašený Harry spoza dverí. Klopal mi na ne a snažil sa dostať dnu, no nedarilo sa mu to, pretože som sa zamkla. Neozývala som sa, pretože som bola stále na rande so záchodovou misou.

„Zlatko, odpovedz mi. Inak vyrazím tie dvere.“ vyhrážal sa mi. Nemohla som mu odpovedať a tak sa uchýlil k tomu, čo mi sľuboval. Jediné, čo som počula bol buchot dverí a potom ich vyrazenie. Nevidela som to, pretože som sa nemohla otočiť.

„Oh, Bože. Zlato.“ zalapal po dychu a hneď preskočil ku mne. Držal ma za vlasy a hladil ma po chrbte.

„Chod preč!“ vyšlo zo mňa, keď som si dala malú prestávku od svojho netúženého rande.

„Nie.“ rázne odpovedal.

„Harry, chod preč! Nechcem, aby si ma videl takto.“ namietala som a tlačila som ho odo mňa ďalej. S ním to však ani nepohlo. Tuším začal viac posilňovať.

„Nejdem nikam. O chvíľu budeme manželia a bude to v zdraví aj v chorobe, v šťastí aj nešťastí, v bohatstve aj chudobe, v miery aj v hádkach, v tehotenstve alebo mimo neho, budem tu stáť po tvojom boku a budem tu nech sa deje, čo sa deje. Nikdy ťa už neopustím.“ riekol a ja som myslela, že sa rozplačem. To bolo od neho také zlaté. Dojalo ma to a prešla ma aj ranná nevoľnosť. Zodvihla som sa zo zeme a opláchla som si sa. Hneď na to som sa otočila na Harryho a tuho som ho zovrela vo svojom náručí.

„Milujem ťa.“ riekla som a pobozkala som ho na líce. Potom som si hlavu znovu schovala v medzere pri krku. Usmial sa a tiež mi venoval bozk, len na krk.

„Aj ja ťa milujem.“ šepol jeho chrapľavým hlasom a ešte pevnejšie ma zovrel. Zachichotala som sa a snažila som sa dostať z jeho zovretia. Po pár chvíľach sa mi to podarilo, no s poriadnou dávkou vrčania po sebe.

„A kedy vlastne odchádzate?“ opýtala som sa, keď som sa vrátila do izby a začala sa skultúrňovať. Nemôžem sa predsa ukázať na verejnosti vo vyťahaných teplákoch a tričku.

„Dnes večer.“ povedal smutno. Na všetko som sa vykašľala a podišla som k nemu.

„To nevadí. Veď mi sa ešte uvidíme, nie? Nevidíme sa naposledy. Pamätáš?“ podvihla som obočie a tak isto aj ruku. Ukázala som mu prsteň, na čo sa môj budúci milujúci manžel usmial. Prikývol, že chápe, no aj tak som pokračovala.

„Prídem na niektorý váš koncert a ty mi venuješ pesničku a celý čas ma nebudeš púšťať z očí. Budeme vo svojom svete, aj keď budeme medzi ľuďmi. Po koncerte si urobíme chvíľku pre seba a všetkých budeme ignorovať. Nikto nám nezničí našu chvíľku.“ šepkala som mu slová a pritom som ho hladila na líci. Očami sme sa vpíjali do seba a ani jeden nechcel uhnúť pohľadom. Znova mi venoval úsmev a pritisol svoje pery na tie moje. Ani neviem ako a už som zasa ležala na posteli. Harry sa skláňal nado mnou a náruživo ma bozkával. Moje ruky skončili v jeho hlasoch, za ktoré som ho ťahala. Vzdychol mi do pier a svojim prirodzením sa o mňa obtrel. Zalapala som po dychu a snažila som sa upokojiť svoj nestabilný pulz. Znovu sa o mňa obtrel a opäť som reagovala rovnako. Miestnosťou sa následne niesol dosť zvláštny zvuk.

„Ale, niekto je nám tu hladný.“ pobavene sa zasmial Harry a venoval mi bozk na brucho, v ktorom mi škvŕkalo od hladu.

„To by sme mali napraviť.“ povedal a postavil sa zo mňa. Zavrčala som, no nakoniec som sa opäť vymotala z perín a pokračovala som v obliekaní šiat.

„Ideme?“ opýtal sa ma po chvíľke ticha. Prikývla som, pretože som sa akurát doobliekala.

„Poďme.“ povzdychla som si a prešla som k Harrymu, ktorého som takmer okamžite vzala za ruku. Venoval mi ešte jeden rozkošný úsmev a spoločne sme vykročili z izby.

***

„Dobré ránko.“ zaželal nám Niall, keď sme vošli do poloprázdnej jedálne. Bohužiaľ to zakričal a tak sa všetky pohľady strhli na nás. V tom momente som preklínala Niallovu slušnosť. Radšej mal byť ticho a jesť, ako na nás prilákať všetku pozornosť. Povzdychla som si a s Harrym po boku sme sa vybrali k stolom s kopou jedla. Bola som neskutočne hladná a tak som si nabrala až dva preplnené taniere. Na jednom som mala naskladané ovocie so zeleninou a na druhom som mala praženicu s párkami a vajcami na tvrdo.

„Harry, vezmi mi prosím ťa štyri rožky. Ďakujem, zlatko.“ povedala som a vybrala som sa k stolu za Niallom.

„Jéj! Ty si mi doniesla jedlo? To si nemusela.“ radoval sa Niall, no zbytočne.

„Nie, Niall. To je pre mňa a nemám v pláne sa s tebou deliť. Dvihni svoju riť a padaj si nabrať, keď si ešte stále hladný.“ drzo som mu odpovedala, no ja som vravela, že moja nálada bude v kýbli. Nemali ma zobudiť!

„A to mi nedáš ani kúsok toho melóna?“ urobil na mňa psie oči a tomu sa nedalo odolať, aj keď som veľmi chcela.

„Tak fajn.“ povzdychla som si a posunula som k nemu tanier s ovocím. Vzal si jeden kúsok melóna a začal ho jesť aj s kôstkami. Tuším mám preň novú prezývku. Chodiaci šrotovník. Doslovne! Veď ten tuším zje aj tú šupku či ako sa to volá.

„Nech sa páči, zlatko.“ šepol chrapľavý hlas pri mojej hlave a následne som bola obdarovaná bozkom na líčko. Usmiala som sa a pozrela som sa na Harryho, ktorý sa tak isto usmieval. Venovala som mu bozk na pery a potom som sa od neho odtiahla, pretože mi znovu škvŕkalo v bruchu.

„Ďakujem.“ riekla som a pustila som sa do raňajok, no skôr ako som tak učinila, som si pritiahla späť tanier, ktorý som posunula predtým k Niallovi.

Nová časť.. sorry, že som ju nepridala už včera, no netušila som, čo by som do nej mala dať, tak mi to trvalo a potom ma otec zavolal za jeho kamarátom, tak som nebola doma.. došla som až niekedy pred polnocou, tak to už som nestíhala vôbec dopísať.. dnes som sa snažila, čo najskôr dopísať časť, pretože odchádzam do Prahy.. zasa.. -_- za posledných 5 rokov už 6 krát.. -_- no nevadí.. skočím si do Starbucks na kaveju :D áno v Prahe je Starbucks.. :D a potom ešte do knihkupectva na Václaváku, do autletu Šterboholy a do Ikei kúpiť si rámy na plakáty pre moje lásenky :D no a najhlavnejšie.. skočím si na návštevu k tete.. neviem kedy bude ďalšia časť.. no wi-fi budem mať, tak to bude závisieť len od toho, ako budem skapatá a či budem stíhať napísať čast :D dúfam, že niekde nájdem niečo s 1D a samozrejme potom nastúpia moje presviedčacie schopnosti na rodičov :D že u nás to nenájdeme a že to súrne potrebujem (chcem).. :D ach ale mi bolo vo Francúzsku dobre.. tam som si kúpila, čo som chcela a nikto ma nebuzeroval, že je to drahé alebo že mi je to na hovno :D no nič.. časť je venovaná nikola4554 (neskloňujem) za tvoj  krásny komentár.. ďalšia bude patriť _SIMA_69.. neboj sa, nezabudla som na teba ;) a inak ja som dobrá trúúúúúúúba.. :D ja som zabudla, že jaký je teraz mesiac v story a tak to musím celé prečítať odznova a strážiť si dátumy.. zatiaľ som na 12 časti prvej série.. takže je to biedne.. musím to stihnúť v čo najkratšom interavale, lebo potom nemôžem pokračovať v písaní nových častí.. :/ takže už pomaly budem končiť v historicky mojej najdlhšej poznámke.. :D už ste radi čo? priznajte sa!! :D no takže.. čo sa vám páčilo? poprípadne nepáčilo? čo hovoríte na ten Harryho manželský sľub, čo si sám vymyslel :D a čo hovoríte na veľmi hladnú Letty? a Nialla, ktorý od nej žobral jedlo? :D vyjadrite sa v komentároch.. veľmi rada si ich prečítam.. :D votes ma samozrejme tiež potešia... takže sa tu zatiaľ majte lásenky a dúfam, že sa vám časť páčila ;)

Wilde vs. Styles 2. sériaWhere stories live. Discover now