Bonus!!!

2.8K 136 23
                                    

„Prečo plačeš, láska?“ šepol a palcom zachytil jednu zatúlanú slzu na mojom líci. Úplne som sa roztopila pod jeho dotykom a oslovením.

„To je len tým šťastím.“ zachrapčala som a pritiahla som si ho k perám za krk. Rukami som mu zašla do vlasou a potiahla som ho za končeky. Jemne som sa oňho obtrela spodnou perou a následne som sa k nemu celkom pritisla. Bozky mi začal oplácať spočiatku s nevôľou, no napokon povolil. Dlho nám to však nevydržalo, pretože Niall sa aj tak odtiahol.

„To znamená, že aj..“ nedokončil, pretože som mu priložila prst na pery. Očami som sa vpila do jeho nekonečných oceánov a prstom som mu jemne prešla po trochu napuchnutých, červených perách.

„Pšt!“ šepla som a opäť som si ho pritiahla za krk ku mojím hladným perám. Myslím, že by som bola schopná ho aj zjesť od toľkej radosti, čo mi spôsobilo jeho priznanie. Je to blázonko, ale môj! Od teraz už iba môj. Aj keď som mu to ešte nepotvrdila. Nevadí! Aj to bude. O chvíľu.

Je to tu.. A ak ste nepochopili o čo ide, je to scéna z kuchyne vily 1D, keď sa Niall priznal Charlotte, že ju miluje. Dúfam, že sa Vám príbeh páčil, a že ste si ho užili. Možno v budúcnosti budem pokračovať s tretou sériou, no je to vo hviezdach. Teraz chcem pracovať na nových veciach. Ku komentom k minulej časti ešte čosi. Baby ďakujem za také dlhočizné litánie. Nestihla som ešte odpísať, lebo som mala nejakú prácu, tak Vám odpoviem na to neskôr. Zatiaľ sa majte a vidíme sa pri ďalších príbehoch z mojej dielne. Vaša xx_Netty_xx

Wilde vs. Styles 2. sériaWhere stories live. Discover now