29. Dobrovoľné nákupy..

3K 144 8
                                    

„Niall, nechaj to!“ zvrieskla som po ňom už asi tretíkrát. Furt mi kradne jedlo!

„Choď si zobrať vlastné!“ znovu som ho okríkla a tak sa na nás všetci opäť otočili. Pozerali na nás ako na bláznov, čo sa nevedia chovať v reštaurácii. Kašlať však na nich! To je moje! A čo je moje, to mi nikto nevezme!

„Niall, neber jej to! Teraz musí jesť za dvoch.“ upozornil ho Harry a ja som myslela, že ho prerazím.

„Hlasnejšie by to nešlo?“ ironicky som ho napomenula. Pokrútil hlavou na znak súhlasu a ja som myslela, že ho naozaj prerazím.

„Opováž sa!“ vztýčila som ukazovák a pohrozila mu ním. Nechcem, aby to ľudia vedeli takto skoro. O zasnúbení nech si novinári píšu, čo len chcú. Ale keď sa svet dozvie o bábätku, bude to totálna katastrofa a budem pod väčším tlakom ako som teraz. Nesmú to zistiť, kým neskončím turné. Potom budem mať dovolenku, teda dovolenku ako dovolenku. Budem len nahrávať v štúdiu. Tam budem pod menším tlakom a budem mať dostatočný spánkový režim, pravidelnú stravu a hlavne pokoj. Harryho mimika posmutnela, na čo som mu venovala bozk, aby bol veselší. Ako som sa od neho odtiahla, na tvári mu začal pohrávať úsmev.

„Ani sa toho nedotni!“ povedala som a pritom som stále skenovala pohľadom Harryho. Kútikom oka som však videla, ako sa Niall naťahuje za mojím tanierom. Pootočila som hlavu k nemu a hneď odtiahol svoju ruku. Zavrčal, no potom si len povzdychol. Zodvihol sa zo stoličky a namieril si to k stolu s jedlom.

„Konečne mi nebude kradnúť jedlo.“ radostne som zvýskla a zavrtela som sa na stoličke. Harry sa zachechtal a pokračoval v jedení. A tak som sa teda znovu pustila aj ja do svojich raňajok.

***

„Čo budeme robiť?“ opýtala som sa Harryho, keď som sa opäť rozčapila na posteli.

„Netuším. Čo by si chcela?“ opýtal sa a usadil sa vedľa mňa.

„Čo keby sme skočili niekam na nákupy? Už nemám poriadne čo na seba.“ navrhla som a popri tom som si robila srandu. Jasné, že mám dostatok šiat, no stále si treba urobiť radosť.

„Tak fajn. A potom si dáme dobrý obed.“ súhlasil a ja som myslela, že snívam. Odkedy chlapi súhlasia s nákupmi? A ešte k tomu dobrovoľne?

„Tak fajn.“ zopakovala som jeho slová a vyštverala som sa z postele. Opäť som podišla ku skrini a začala sa v nej prehrabávať. Čo si len vezmem na seba? V tom mi to očí vbili jedny nádherné biele šaty (fotka na boku), ktoré som ani neviem kedy kúpila. Vytiahla som ich zo skrine a rýchlo som sa skočila prezliecť do kúpeľne. Po troch minútach som vyšla zo dverí a obula som si topánky na vysokých opätkoch. Harry si ma premeral od hlavy po päty a zahvízdal. Len som sa zasmiala a otočila som sa okolo svojej osi.

„Ideme?“ opýtala som sa, keď som sa dotočila. Prikývol a vyštveral sa na nohy.

„Len sa ešte prezlečiem.“ povedal a tiež sa šiel prezliecť. Po chvíli však vyšiel v jeho obľúbených čiernych úzkych džínsoch, farebnej košeli a čiernom športovom saku. Ten sa teda nahodil. Venovali sme si úsmev a spoločne sme vyšli z izby.

***

„Vyzeráš k nakusnutiu.“ šepla som vo výťahu a štipla som ho nenápadne do zadku. Podskočil a snažil sa nevydať zo seba žiaden zvuk. Vyzeralo by to divne, keďže sme v preplnenom výťahu. Keď som ho takto videla v tom jeho kvádre, normálne som chytila svoju náladičku a dostala som naň neskutočnú chuť.

„Čo to robíš?“ opýtal sa zmätene. Len som sa žiarivo usmiala a ďalej sa pozerala pred seba. Jeho ruky som pocítila na bokoch a znovu som sa musela usmiať. Obtrel sa o mňa svojím rozkrokom a ja som pocítila na svojom zadku niečo tvrdé. Vyvalila som oči, no potom som na tvári vyčarila poker face. Nečakala som, že sa dokáže vzrušiť tak skoro, no najhlavnejšie je byť nenápadný! Obtrela som sa oň a on mi potichu zavzdychal do ucha. Urobila som to znovu, ale to už sa s cinknutím otvorili dvere výťahu. Vzala som ho za ruku a spolu sme vyšli z kabíny. Pobrali sme sa k východu a stopli sme si taxík.

„Do najbližšieho obchodného centra.“ riekla som a pohodlne som sa usadila na zadných sedadlách. Hlavu som si oprela o Harryho rameno a zahľadela som sa dolu. Rukami si prekrýval oblasť slabín, čím sa snažil zakryť svoju erekciu. Ľavú ruku som mu položila na stehno, po ktorom som mu začala prechádzať hore a dolu. Keď som sa už chystala prejsť rukou na jeho rozkrok, zastavili sme pred vchodom do obchodného centra. Povzdychla som si a za pomoci Harry som vystúpila. Zaplatili sme taxikárovi a vybrali sme sa ruka v ruke smerom do centra.

***

Prešli sme už aspoň dvadsať obchodov a mňa pomaly začínali bolieť nohy z tých topánok. Harry chodil celý ovešaný, ale to aj ja. Viac ako polovicu mojich novo kúpených vecí niesol on, zvyšok som však zvierala v rukách ja. Chcel mi vziať aj ten zvyšok, no to by sa neuniesol vôbec.

„Nie je to náhodou Harry a Colette?“ počula som vravieť za nami dievčenský hlas. Obrátila som sa a usmiala som sa na dievčatá idúce za nami.

„Ahoj.“ pozdravila som ich a zastavila som sa. Harry však pokračoval v ceste ďalej. Asi si len nevšimol, že už nie som pri ňom.

„Harry!“ zakričala som po ňom a až vtedy si uvedomil, že skutočne nie som po jeho boku. Vrátil sa teda späť a zastal vedľa mňa.

„Ahoj.“ tiež sa pozdravil trom dievčatám, ktoré stáli predo mnou. Tie sa však nejako nemali ku slovám. Nakoniec sa prostredná uvedomila a odzdravila sa nám.

„Čo vy tu robíte?“ opýtala sa teraz pre zmenu tá na pravo.

„No prišli sme na nákupy.“ vyhŕkla som zo seba bez rozmýšľania a poukázala som na naše ruky plné tašiek.

„To je super. A nemohli by sme sa s vami odfotiť?“ riekla pre zmenu tretia baba, tá čo stála na ľavo. Prikývla som a venovala som pohľad Harrymu. Tiež prikývol a tak sme sa postavili k babám, každý z jednej strany.

„Ste spolu krásny.“ vyhŕkla znovu jedna z nich, keď sme sa dofotili. Už som však strácala prehľad o tom, ktorá je ktorá.

„Ďakujeme.“ odvetil Harry a postavil sa bližšie ku mne. Keby mal voľné ruky, tak by ma asi aj zozadu objal alebo aspoň chytil za ruku. Teraz mu to však znemožňovali tašky.

„Mohli by sme vidieť tvoj prsteň.“ riekla zasa jedna z nich a ja som tak isto ako aj predtým prikývla. Vystrčila som ruku s prsteňom pred seba a tak som ho vystavila na obdiv dievčatám.

„Je krásny.“ rozplývali sa. V tom momente mi však zaškvŕkalo v bruchu a ja som sčervenela.

„Tak dievčatá, prepáčte, no my už pôjdeme. Niekto nám je tu hladný.“ vyhŕkol zo seba Harry a rozlúčil sa s nimi.

„Majte sa.“ zakričala som ešte za nimi a spoločne s Harrym po boku sme sa vybrali do najbližšej reštaurácie.

Tááák.. nová časť kvetinky moje krásne.. to vám poviem.. sa divím, že som sa dokopala k časti, keďže som lenivá a ešte k tomu na dovolenke.. Praha bola celkom fajn.. ponakupovala som si somarín.. :D teda.. presnejšie nové boty Nike na opätku, dáždnik s anglickou vlajkou, no farebný, potom 16 kníh.. nedivte sa tomu číslu.. som blázon, to hej.. ale tak keď nájdete knihu, čo u nás stojí 18€ za 3€ tak to nekúpite? kúpite! :D a kúpila som si aj tú knihu o 1D.. tú hrubú.. už si nepamätám ako sa volá a mám ju odloženú v kufri, takže sa k nej nedopracujem.. a čo som si také ešte kúpila.. ja už ani sama neviem.. oh.. a bola som v Írskej krčme.. myslela som, že sa blahom rozplyniem.. dala som si írske pivko a bolo mi fajn.. bola som na Petříne a mám fotku z Lady Gagou, Johnym Deppom, Georgom Clooneym, Angelinou Jolie a Bredom Pittom.. teraz som už však v Orlických horách a dnes som konkrétne bola na zámku v Náchode, kde som sa dotkla kožennej stoličky z nejakého 18. storočia a vraj ma do týždňa dojde kuknúť o polnoci duch nejakej pani v čiernom.. prečo nie? bude sranda.. inak som im tam napísala do pamätnej knihy niečo.. takže keď tam niekto pôjde.. nájdite si dátum 14.8.'14 a prečítajte si to.. som tam podpísaná ako xx_Netty_xx :D hah takže to spoznáte.. :D časť je venovaná _SIMA_69.. konečne si sa dočkala krásko :D netuším kedy bude ďalšia.. ale tak snáď mi nebude znovu trvať toľko času, kým sa k tomu dopracujem.. takže už len moje opakujúce sa otázky.. čo si myslíte o novej časti? čo sa vám páčilo? nepáčilo? čo myslíte, že bude ďalej? votes samozrejme tiež potešia.. ;) zatiaľ sa majte.. kvetinky moje krásne :) inak do dvoch obchodov, keď som vošla hrali 1D :D

Wilde vs. Styles 2. sériaWhere stories live. Discover now