36. Čas na hranie..

2.4K 126 4
                                    

Koncert prebehol v celku super. Harry mi venoval jednu z pesničiek a ja som myslela, že ho na mieste prerazím. Všetci pišťali a vrešťali a hrnuli sa ku mne hneď, ako Harry oznámil, že som v hale. Počas celej pesničky sa pozeral na mňa, takže nebolo ťažké nájsť ma v dave. Našťastie sme boli obkolesený ochrankármi, pretože ak by tak nebolo, asi by nás udupali. Už sme sedeli v aute s cieľovou destináciou hotel a mne až teraz začalo dochádzať, že moja sestra nemá s nami v izbe kde spať. Nezmestí sa ku nám.

„Charlotte?“ snažila som sa upútať jej pozornosť.

„No?“ venovala mi spýtavý pohľad.

„No vieš, asi budeš musieť spať s Niallom v izbe, pretože u nás už je posteľ celá zabraná a všetci ostatný chalani tu majú priateľky, takže ani u nich to nie je možné. Dúfam, že ti to nebude vadiť..“ neisto som dokončila. Niall bol s nami v aute a keď počul svoje meno v spojení Charlotte, hneď zbystrel sluch.

„Nie, nebude. Mne nie.“ sprv si povzdychla, no potom odvetila tak, ako som dúfala. Ako to dopovedala, venovala som pohľad Niallovi. Na tvári mu trónil víťazný úsmev a nie a nie zmiznúť.

„Dúfam, že s tým nemáš problém, Niall?“ pokrútil hlavou v zápornú odpoveď a venoval mi úsmev.

„Ja vôbec nie. Bude to sranda. Pozrieme si nejaký film, Charlotte?“ venoval otázku mojej sestre. Začali sa rozprávať a ja som ich postupne prestávala vnímať. Harryho ruka sa totiž ocitla na mojom kolene a postupne s ňou mieril vyššie. Venovala som mu zmätený pohľad, na čo mi venoval jeho typický úškrn. Ten všivák! Už na mňa určite niečo chystá, keď tak už neurobil.

„Čo to robíš?“ šepla som mu otázku do ucha. Nechcela som, aby to počul aj niekto iný. Nič mi neodpovedal, len posunul ruku vyššie po mojom stehne. To nemyslí vážne! Tu? V aute sa so mnou chce hrať? Rukou postupne prešiel pod moju sukňu a začal ma hladiť cez jemnú látku nohavičiek. Zahryzla som si do pery, aby som náhodou nevzdychla nahlas a rukou som stlačila tú Harryho. On však vzal svoju druhú ruku a tú moju z jeho zložil.

„Musíš byť poslušná, mačička.“ šepol mi a hneď na to ma pohrýzol do ucha. Znovu som si zahryzla do pery, no bolo to príliš neskoro. Pomedzi pery mi unikol jeden neartikulovateľný zvuk, ktorý si všimla moja sestra.

„Deje sa niečo?“ podvihla obočie a následne sa zamračila.

„Nie, nič sa nedeje. Kedy už budeme na hoteli? Som celkom uťahaná.“ odpovedala som a pre zmenu som venovala pohľad šoférovi, ktorý akoby hypnotizoval vozovku pred nami.

„O chvíľu sme tam.“ odvetil a ďalej sa venoval riadeniu. Len som prikývla a ďalej som sa snažila nevnímať Harryho ruku pod mojou sukňou. Bolo to veľmi ťažké, pretože túžba vo mne rástla stále viac a viac. Už mi stačil fakt len kúsoček a neudržala by som sa. Vrhla by som sa naň v tejto chvíli, tu v aute, pred pohľadmi všetkých tu prítomných.

„Sme tu.“ no tieto dve slová vyšli z úst šoféra skôr, ako som mohla uskutočniť to, nad čím som uvažovala v posledných minútach. Viditeľne som si vydýchla, ale Harryho ruka stále ostávala pod mojou sukňou. A keby len pod sukňou. Hneď ako som sa uvoľnila do mňa vošiel svojimi dlhými prstami. Ako som sa aj uvoľnila, tak som sa aj napla. Nečakala som to a o to to bolo horšie. Urýchlene som si zahryzla do pery a pritisla som k sebe viečka.

„Idete?“ opýtala sa ma sestra a tak som len prikývla hlavou. Harryho prsty zo mňa vykĺzli a tak som si teraz už skutočne mohla vydýchnuť. Pomaly som sa začala súkať zo sedadiel von s Harrym v pätách. Pred hotelom bolo obloženie fanúšikov. To ich vážne baví byť tu niekedy až do dlhej noci? Veď hneď ako zalezieme po koncerte do posteli, spíme jak zarezaný. Teda.. to je prípad tých menej nadržaných. Všetkým som venovala ospalý úsmev a došuchtala som sa do haly, kde na nás čakal zvyšok. Veď ako inak.. my dvaja sme tam prišli ako posledný.

„No konečne!“ zahundrali všetci zborovo. Nijako som na to nereagovala a prešla som k svojej sestre.

„Naozaj ti nebude prekážať, že budeš na izbe s Niallom?“ šepla som jej otázku. Pokrútila hlavou a venovala mi úsmev.

„Nebude. Len si ešte vezmem svoju tašku od vás z izby, aby som vás potom náhodou nerušila.“ žmurkla na mňa a ja som sa zasmiala. Prikývla som hlavou a tak sme sa vybrali za zvyškom k hotelovým výťahom. Harryho som vzala za ruku a pokiaľ sme čakali na výťah, tak som si na jeho rameno zložila hlavu. S cinknutím sa otvorili dvere na výťahu a tak sme sa doň všetci nasúkali. Niekto stlačil tlačidlo s poschodím a hneď po niekoľkých sekundách sme vystupovali na dlhej chodbe. Každý sa rozišiel k svojej izbe, len Charlotte s Niallom sa vybrali s nami k našej.

„Dobrú noc.“ každý sa prekrikoval a následne sklapol. Vošli sme do našej izby a ja som sa hneď hodila na posteľ. Bola som unavená a to veľmi.

„To je všetko?“ pýtal sa Niall, keď zvieral malú cestovnú tašku mojej sestričky.

„Hej. To je všetko.“ odvetila a poobzerala sa naokolo, či si náhodou niečo nevybrala a nepotrebovala by to potom. Nič však nenašla a tak sa pomaly pobrala ku dverám za sprievodu chlapcov.

„Dobrú noc.“ zahlásili, no ja už som nevládala ani odpovedať. Dvere na izbe sa zabuchli a ja som k sebe silno pritisla viečka. Nemusia robiť taký rámus!

„Si unavená?“ dosť blbá otázka Harry. Len som zahmkala a ďalej som si váľala šunky na veľkej posteli. Harry ku mne podišiel a začal ma vyzliekať. Ako zo mňa zletelo tričko otvorila som obe oči a zahľadela som sa do tých Harryho, ktoré keď uvideli moju nahú pokožku, stemneli od túžby. Na mojej tvári sa vyrysoval jemný úsmev a v tom momente ma prešla všetka únava. Mala som neskutočnú chuť na hranie. Rukou som prešla Harrymu po hrudy, od vrchu po spodok, kde som sa začala bavkať s lemom jeho trička. Sadla som si a začala som vyzliekať môjho budúceho manžela.

„Čas na hranie.“ zamrmlala som a Harryho tričko odletelo nevedno kam.

Tááákže.. po strašne dlhej dobe tu máte novú časť.. vôbec sa mi nechcelo a tieš som bola zaneprázdnená.. Dúfam, že ste si užili posledné dni prázdnin tak, ako aj ja, a že sa tešíte do školy :D Asi si myslíte, že som cvok, keď sa teším do školy, no má to jeden pádny dôvod, prečo je tomu tak.. Kamaráti :D vy ste na tom ako? tešíte sa? netešíte? časť je venovaná MichaelleStyles, takže si ju uži :D inak som zvedavá, ako budem stíhať písať časti teraz, pretože rozvrh už síce mám a nie je taký hrozný, no 3. ročník na strednej je vraj najnáročnejší na učenie.. takže uvidíme, ako to bude vychádzať.. Parádne nám pomenili učiteľov, ale tak nevadí.. čo už s tým narobíme? nič.. :D takže čo hovoríte na novú časť? páčila? nepáčila? tešíte sa na ďalšiu? už asi viete, čo v nej bude.. ;) vyjadrite sa v komentároch.. určite ma potešia.. so koment & votes babes :D

Wilde vs. Styles 2. sériaWhere stories live. Discover now