Prima scrisoare

8.7K 350 19
                                    

Cum se face că de fiecare dată când te văd inima îmi sare din piept şi începe să-mi bată al naibii de tare? Încă n-am idee de ce m-am îndrăgostit de tine. Oare de aspectul tău sau de comportamentul tău? Dar ce ştiu sigur este că sunt nebună după ochii şi vocea ta. Probabil mă crezi nebună că-ţi scriu şi nu-ţi spun în faţă ce vreau de fapt, dar mi-e teamă, mi-e teamă să nu-ţi baţi joc de mine. Văd că-ţi merge bine cu Hanna, mă bucur pentru voi, de fapt nu prea...
Mă rog, mă bucur c-am picat cu tine în clasă. La naiba... tocmai ţi-am dat un indiciu, da, sunt cu.tine în clasă şi mă bucur. Îmi place să te privesc în fiecare oră... Oricum nu-ţi vei da seama cine sunt, nici măcar nu ştii că exist.

                   Cu drag , fata care te priveşte din umbră.

Am ajuns mai devreme în clasă fiind prima. I-am lăsat repede scrisoarea în bancă lui Louis aşezându-mă în banca mea care era la două bănci distanţă de a lui. Mi-am scos istoria pe bancă fiind prima oră. Am văzut cum uşa se deschide şi un grup de mai multe fete intră pe ea. În mare parte erau fetele fiţoase ale liceului şi pline de bani. Chiar nu mă bucur c-am picat cu ele în clasă. Mi-am deschis caietul şi am început să repet lecţia pentru astăzi.

Din grupul acelor fete se auzeau numai chicoteli, măcar ele sunt fericite. Uşa s-a deschis, iar pe ea a intrat Louis împreună cu iubita lui ,Hanna. Inima a început să-mi bată din nou tare fiindu-mi frică de data asta. Acum ideea cu scrisoarea mi se pare proastă, dacă-şi va da seama?

Hanna făcea parte din acelaşi grup de fiţoase ducându-se imediat spre ele salutându-le printr-o îmbrăţişare. Mă uitam pe furiş spre Louis, voiam să văd dacă citeşte scrisoarea.

O Doamne, chiar o citea. După ce-a terminat de citit a rămas cu o faţă uşor surprinsă. A băgat scrisoarea în geantă şi s-a ridicat din bancă ieşind val vârtej din clasă. Aş fii vrut să mă duc după el...

De ce a băgat scrisoarea în geantă şi nu a aruncat-o la gunoi?
Oare chiar îi pasă sau vrea doar să-şi bată joc pe seama ei după ore?

Sunt fericită că nu a aruncat-o, dar în acelaşi timp mi-e frică să nu-şi bată joc de sentimentele mele...

_____

A venit şi primul capitol.
Cum vi se pare? Vreau părerile voastre. <3

Love x

All I need is youWhere stories live. Discover now