Al doilea citat

1.5K 175 25
                                    

Am mers timp de două ore cu mașina ,făcând mici pauze pentru toaletă sau pentru a ne lua ceva de băut. În sfârșit, după două ore în care mi-a amorțit fundul am ajuns la destinaţie.
Am rămas uimită de-a dreptul de frumusețea care imi umplea ochii. O casă pe plajă. Nu pot să cred.

-Aici vom sta noi? îl întreb entuziasmată.

-Aici ne vom face veacul vreo două săptămâni. Spune el deschizând ușa pentru a putea intra în casă.

Două săptămâni mi se pare cam mult, dar nu îmi pasă. Casa este mirifică,la fel și locația, chiar îmi trebuia un loc în care să mă relaxez și să scap de problemele de acasă și de absolut tot. Vreau să cred că eu și Louis suntem prinși singuri, singurei pe o insulă pustie, fără nici măcar o problemă cât de mică ar fi.

-Deci, cum ţi se pare? mă întreabă el citindu-i curiozitatea după faţă.

-Este uimitor, chiar aveam nevoie de așa ceva. Spun și îl văd pe Louis cum se apropie cu pași mărunţi spre mine.

-În aceste două săptămâni vreau să fim noi înșiși, nu frate și soră, iubit și iubită. Vreau să ne petrecem absolut tot timpul împreună, să facem totul împreună, fără griji, fără frică că ar putea afla cineva sau mă rog. Vreau să îţi demonstrez în aceste două săptămâni că eu pot iubi Eleanor.

Vorbele lui m-au surprins, nu mă așteptam ca din capul lui Louis să iasă asemenea cuvinte, sentimentaliste.
Are dreptate, să uităm de tot, măcar în aceste două săptămâni.

-Și tot venind vorba de citate , " Te vreau azi, te vreau mâine, te vreau săptămâna viitoare, te vreau pentru tot restul vieţii mele."

M-am uitat la el cu cea mai mare dragoste. În momentul acela inima mi-a luat-o la goană, o mie de fiori mi-au străbătut corpul și am simţit disperata nevoie să îl sărut.
Mi-am lipit buzele de ale lui formând un sărut pasional din care niciunul dintre noi nu voia să iasă. I-am simţit din nou acele buze moi și calde după care tânjeam de atâta vreme.

-De când ai apărut în viaţa mea sunt un alt om, un om mai bun. Îmi spune oprind pentru o secundă sărutul uitându-se în ochii mei.

-Mi-ai complicat viaţa Louis, dar îţi mulțumesc, iţi mulțumesc că mă iubești! spun mângâindu-l pe obraz în timp ce el își lipește din nou buzele de ale mele ca un magnet.

Asta este abia prima zi, cine știe ce va urma în următoarele..

____

Păreri? xx <3

All I need is youWhere stories live. Discover now