a trezeci si șasea scrisoare

2.2K 228 10
                                    

După ce am citit scrisoarea de la Louis m-am aruncat in pat și am început să plâng in hohote. De ce de fiecare dată trebuie să-mi amintească de greșeala făcută? Pentru ce? Este destul că mă simt vinovată ,trebuie el să-mi aducă aminte de fiecare dată de asta.

Uite ce e, vreau să mă lași în pace, bine? De ce trebuie de fiecare dată să-mi amintești de greșeala pe care am făcut-o ,și da, a fost cea mai mare greșeală din  viaţa mea ceea ce am putut sa fac cu tine, deja mi-e scârbă. Nu-ți este suficient să stai cu Hanna? Mă distrugi Louis, mă distrugi in fiecare zi si urăsc să recunosc că te iubesc al naibii de tare idiotule, dar tu nu ai știut să apreciezi și m-ai pierdut. Trebuie să te obișnuiești cu ideea că eu sunt cu Justin acum. Îmi pare atât de rău că tu ai fost primul, primul căruia m-am dăruit.

Am deschis ușa și am intrat la Louis în cameră pentru ai lăsa scrisoarea. Era in cameră.

-Sper ca scrisoarea asta să fie ultima. Și am ieșit din cameră trântind ușa după mine.

Din perspectiva lui Louis.

Cum adică ultima scrisoare? Glumește? Era roșie la ochi, a plâns. Urăsc s-o văd așa. Tristă, mi se rupe inima când o văd atât de închisă în ea. Vreau s-o ajut, să fiu alături de ea, dar după ce a aflat mă respinge de parcă nu m-ar cunoaște. Nu trebuia să-i spun, am fost un fraier ,dar era atât de curioasă și nu mai suportam să mă sâcâie atât.

Uh, e nervoasă. A fost atât de dură în scrisoare. Nu vreau s-o distrug, o iubesc.

Am pierdut-o, regret asta.

Nu vreau sa fie a lui Justin, aș vrea să fie numai a mea. Să vezi persoana iubită cu altcineva e un sentiment care te omoară.

Ies din cameră și mă duc spre camera ei. O deschid ușor, nu vreau să mă observe. O văd, într-un colț cu genunchi la pipet plângând. Eu îi fac asta? Eu o distrug în halul ăsta cum mi-a spus în scrisoare? Mă urăsc... Mă urăsc când știu că-mi fac îngerul sa plângă..

Oare aș putea să fac ceva să nu mai fie așa.. Vreau s-o știu fericită. Când este ea fericită, sunt și eu, într-un fel.

Atunci când va fi a mea, și da voi reuși, mă jur că ea va fi a mea ,nu o voi lăsa sa plece niciodată. Ea este totul pentru mine și dacă va pleca nu voi rămâne cu nimic, decât gol pe dinăuntru.

La naiba, fata asta  mă omoară, o iubesc!

________

Crăciun fericit cu intarziere! ♥
Aveam de gând postez de crăciun ,dar am fost plecată și nu am avut timp.

Ly all

All I need is youWhere stories live. Discover now