a douăzeci şi opta scrisoare

5K 314 25
                                    

-Louis, termină, acum! spun încercând să-l dezlipesc de lângă mine. Poate că am avut nevoie de acest sărut, poate că mi-a fost chiar dor de el, dar acum realizez că este o mare greşeală. Jus sau unul dintre părinţii puteau să intre oricând în baie găsindu-ne în această postură.

-Nu te pot înţelege...

-Tu pe mine sau eu pe tine? Îmi spui că mă iubeşti, dar nu putem fii împreună din cauza Hannei, deoarece tu o iubeşti şi pe ea, spun şi ies rapid din baie.

După ce am terminat cina am decis să mai rămânem să ne plimbăm prin oraş. Chiar dacă nu mai aveam chef de absolut nimic deoarece pe tot parcursul cinei Louis s-a uitat urât la mine, am rămas pentru ai satisface pe părinţii mei, ei au insistat să mai rămânem.

Hanna tot încerca să-l convingă pe Louis să-i cumpere o rochie, iar Justin se ruga de mine să-mi cumpere ceva. Eu nu sunt obişnuită ca cineva să-mi cumpere lucruri scumpe sau mai ştiu eu cum, nu vreau să profit de acea persoană. Dacă văd ceva frumos care-mi place şi am suficienţi bani să o cumpăr o iau, dacă nu, asta este.

Ajunşi la hotel am intrat prima în baie pentru a scăpa de o povară, scrisoarea.

Sensibilă? Duh.. Hai mai minte-mă. Ştiam şi eu asta, nu trebuia să mă informezi tu Louis, dar totul a trecut acum. Ai zis că o iubeşti pe Hanna şi m-ai pierdut pe mine. Fie că-ţi place, fie că nu, am devenit fata lui Justin.  Nu, niciodată nu voi renunţa la Justin, este un lucru prea frumos care mi s-a întâmplat în viaţa asta şi aş fii chiar naivă dacă aş renunţa la el.  Da, ai citit bine. Uit de tine. Măcar, aş vrea şi eu să ştiu motivul pentru care nu te desparţi de Hanna, după cum se vede nu prea o iubeşti tu...

Am ieşit din baie şi imediat după mine a intrat Hanna. M-am uitat insistent la Louis şi şi-a dat seama că scrisoarea este gata. Am trecut pe lângă el prefăcându-mă că am scăpat ceva când defapt am pus scrisoarea pe jos.

-Vreau să mergem undeva în seara asta. Îmi spune Justin venind spre mine. Am venit şi eu repede spre el şi l-am luat în braţe.

-Unde?

-Surpriză, urmează-mă.

M-am lăsat dusă de el fiind curioasă unde are de gând să mergem. Am văzut cum a apăsat pe butonul de la lift chemându-l la etajul nostru. Când am intrat a apăsat pe ultimul etaj, voiam să-l întreb de ce mergem tocmai acolo, dar mi-a făcut semn cu mâna să tac din gură. Am tăcut şi am aşteptat cu nerăbdare să văd unde este acest loc secret unde vrea Jus să mă ducă.

-Hai iubito, îmi spune el când uşile liftului se deschid.

M-a luat de mâna şi am mers spre o uşă. Acolo erau câteva scări pe care le-am urcat. Justin a deschis uşa şi am păşit direct pe acoperişul hotelului. Nu pot descrie sentimentul pe care l-am avut atunci când am văzut masa frumos aşezată cu multe lumânări în jurul ei, paharele care erau frumos aşezate pe masă şi şampania care zăcea într-o găletuşă de gheaţă.

-La mulţi ani iubita mea!

M-a sărutat atât de dulce şi de pasional de parcă asta ar fi fost ultima noastră zi împreună. Îl iubesc, şi apreciez mult gestul, dar totuşi atunci când îmi deschis ochii din acest sărut minunat, aş vrea să-l văd pe Louis.

_________

Hei îngeraşii mei! Ce faceţi?

Acest capitol nu este editat deoarece l-am scris pe fugă. Sper să mă iertaţi că nu postez zilnic cum am spus, dar timpul nu-mi permite.

Vă iubesc! ♥

All I need is youWhere stories live. Discover now