Al șaselea citat

496 52 12
                                    

-Mai repede Louis, pierdem avionul! strig spre el văzând că se mișcă ca un melc, având în vedere că avionul va decola în zece minute.

Azi dimineaţă ne-am decis să plecăm deoarece eu mă temeam prea tare că Justin sau ai mei vor afla adevărul. Ar fi oribil să afle că eu de fapt am mers cu fratele meu vitreg într-o mini vacanță doar noi doi.

Zborul a fost liniștit. Louis nu prea a vorbit cu mine deoarece este supărat pentru că am plecat și nu am mai vrut să petrec timp cu el. De fapt eu îmi doresc cu disperare să stau cât mai mult timp cu el, dar pur și simplu îmi este teamă. Este foarte ciudat să apărem în fața lumi ca doi frați care sunt îndrăgostiți. Vacanța asta chiar a fost frumoasă cât a durat ea. Eu și Louis am fost în lumea noastră în care nimeni nu ne putea deranja, total scăpați de griji, total scăpați de tot stresul din jurul nostru. Nici nu vreau să mă gândesc cum va fi când ne vom întoarce acasă. Din nou vom fi frați ăia care se prefac îndrăgostiți de alte persoane. Că tot mi-am amintit. Trebuie să îl sun pe Justin să îi spun că într-o oră ajung acasă.

Atunci când pun telefonul la ureche ,Louis îmi aruncă o privire urâtă de parcă ar știi că îl sun fix pe Justin. El crede că eu am decis să plecăm din cauza lui Justin, dar nu este asta, de fapt este, dar nu în totalitate. La mijloc mai sunt și ai noștri. Și la naiba cu situația asta. Îmi vine să fug in Mexic și să-mi schimb indentitatea să nu mă mai cunoască nimeni și să pot fi fericită cu Louis al meu. Louis iubitul meu, oh, cât de bine sună și ar fi perfecr dacă am putea să ne aratăm așa lumi.

Am sunat deja de două ori, iar Justin nu răspunde. Ce o fi cu el? Oh, da Eleanor, nu l-ai sunat de câteva zile și este supărat pe tine, nu ești deloc o iubită bună. La naiba, mă simt atât de vinovată față de el. Este un băiat inocent și niciodată nu mi-ar face rău, dar eu, simt că îmi bat joc de el, îl folosesc. Cum ajung acasă, am să mă duc direct la el. 

-Eleanor, am ajuns. îl aud pe Louis și îl simt cum mă trage de mână să mă trezesc.

Se pare că zborul a fost foarte scurt sau am dormit eu prea mult. 

Urcând în mașină încerc să-i spun lui Louis să mă lase la Justin acasă, dar îl văd cum își dă ochii peste cap și strânge tare volanul. 

-Știam eu că din cauza lui am plecat din vacanță. spune el cu un ton întradevăr nervos.

-Ba nu este așa Louis, mai gândește-te și la ai noștri, dacă ar fi aflat adevărul? 

-Nu aflau nimic, dar mă rog. spune el vrând să pară indiferent. Mă rog, nu am chef să mă cert cu tine, vreau să mă duc relaxat la Hanna. 

Simt o durere în piept apasându-mă. Asta chiar a durut. Știu că a spus asta ca să mi-o plătească cu aceeași monedă.

Păstrăm tăcerea până când ajungem în fața casei lui Justin. Îi mulțumesc că m-a adus și mă aleg cu "mda" spus de un Louis nervos. 

Bat la ușa casei lui Justin, dar nu primesc niciun răspuns. Îmi dau seama că este acasă deoarece mașina este parcată în fața garajului. L-am sunat de vreo zece ori înainte să ajung aici, dar cred că este prea supărat pe mine să îmi răspundă. Stau să mă gândesc că a aflat adevărul și de aceea nu răspunde, dar mai bine mă gândesc că este supărat pentru că nu l-am sunat deloc în aceste zile. Îmi fac curaj și intru în casă și înaintez spre camera lui, când deschid ușa nu pot să cred ceea ce văd. Justin stând în pat cu o tipă blondă ,bineînțeles dezbrăcată, de aceea nu îmi răspundea el la telefon. 

Într-un fel nu mă simt rănită deoarece și eu am făcut așa, dar tot este acea durere de infidelitate. 

Am realizat că  "cel care tradează va fi trădat" .

-Eleanor.. îl văd surprins să mă vadă și nu îi vine să creadă că l-am prins în această ipostază. 

Alerg cât pot de repede pe scări si fug afară. Îl apelez pe Louis și mă uimește faptul că îmi răspunde. 

- Te rog vino și ia-mă acasă. 

-Dacă ți-a făcut ceva îl omor.

All I need is youWhere stories live. Discover now