a treizeci si treia scrisoare

2.9K 260 24
                                    

După ce am aşezat scrisoarea pe patul lui Louis, ca de obicei, m-am dus din nou la mine in cameră aşezându-mă pe pat şi gândindu-mă la obligaţia lui Louis, faţă de Hanna. M-am gândit la toate motivele care ar fi putut fi posibile, dar în capul meu se dădea o mare bătălie, care motiv este oare adevărat? Care este cauza reală? Nu aveam nici măcar un indicu să mă pot axa pe el pentru a afla ceva.

Un bătut în uşă s-a auzit încet după am văzut scrisoarea cum este târâtă pe sub pragul de la uşă spre cameră. Am luat-o repede de pe jos şi m-am pus pe citit , curiozitatea era prea mare pentru a mă abţine.

Uite Eleanor, am să-ţi spun o singură chestie... Motivul pentru care sunt şantajat si ţinut cu forţa de către Hanna este că am lăsat-o gravidă. A trebuit să facă avort, dar ea încă mai are ecografiile. Mi-a spus în felul următor, dacă nu stau cu ea se duce la taică-su şi o să mă spună pentru ceea ce i-am făcut. Pentru că el este o persoană foarte importantă pe aici, o să facă tot posibilul să mă bage la închisoare şi nu aş vrea să-mi petrec adolescenţa în închisoare şi acuzat pentru corupere de minori. Deci gata, ştii tot, nu ai decât să mă judeci pentru asta, dar nu mai suportam să văd non-stop mesaje gen "Spune-mi" ..

Nu pot să cred. Cum a putut să fie în stare de aşa ceva? Să lase biata fată însărcinată şi la o vârstă aşa fragedă? Ea abia are şaptisprezece ani, nici nu vreau să mă gândesc când s-a întâmplat asta.

Din nou s-a auzit un ciocănit şi l-am văzut pe Justin cum intră uşor pe uşă. Am ascuns cât am putut de repede scrisoarea şi am sărit în braţele lui. Sinceră să fiu mi-a fost dor de el, şi pe cât de tare îl strângeam în braţe mă simţeam şi mai vinovată pentru ceea ce am făcut. Firar!

-Mă sufoci iubito! spune Justin începând să râdă.

-Scuze, mi-a fost dor de tine.

-Hai îmbracă-te, avem surprize..

Spune Justin şi mă gândesc ce surpriză îmi mai face oare, dar gândul care mă loveşte non-stop în cap este, oare chiar merit surpriza asta după ce i-am făcut?

_________

După cum ştiţi săptămâna trecută am avut un concurs, am citit comentariile de la primul la ultimul, iar toate au fost geniale. Bineînţeles avem un singur câştigător, mulţi aţi fost cu această idee, dar prima a fost : Andreea-Deia

Felicitări scumpo! Iar ceilalţi, nu vă supăraţi, vor mai fii concursuri! ♥

Mă scuzaţi că nu mai postez aşa des, dar cu începerea şcolii, chiar nu am timp!

Vă iubeesc! ♥♥♥♥

All I need is youUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum