a nouăsprezecea scrisoare

6.4K 309 25
                                    

Astăzi este sfârşitul clasei a unsprezecea. Din nou multe emoţii. La anul vom fi a douăsprezecea, va venii absolvirea, după facultatea şi vom pleca. Ne vom găsi un drum în lumea asta rea. Scuze, dar sunt tristă. Ce voi face eu vara asta? Cu Danielle nu mai am voie şi oricum ea în seara asta pleacă în vacanţă şi se întoarce peste o lună. În fine... Oficial, da, sunt cu Jus. M-a sunat aseară chiar când am plecat de la tine din cameră. Mi-a spus dacă pot să-i dau o şansă şi am spus da. Săruţi bine, dar sărutul ăsta mai mult m-a amăgit. Hanna poate simţii asta în fiecare zi, dar eu, dar eu le voi simţii pe a lui Jus în fiecare zi. Sunt sigură că Jus al meu sărută mai bine. Da fraiere, te iubesc, dar tu o iubeşti pe miss Hanna care înşeală. Mai termină cu Hanna şi îndrăgostitul peste cap, stai cu ea din acest moment nu-mi mai pasă. Poţi să faci orice te taie capul cu ea, dar să nu vii la mine plângând că prinţesa ta te-a părăsit pentru un bogătan.

După ce i-am lăsat scrisoarea lui Louis, am intrat în cameră pentru a mă pregătii pentru sfârşitul clasei a unsprezecea. Aşa a mai trecut şi un an. Un an în care am fost atentă la Louis toate orele, un an în care în sfârţit Louis a aflat ceea ce simt pentru el chiar dacă a fost printr-un mod mai ciudat. Am aflat că şi el mă iubeşte, dar mai iubeşte pe cineva la fel ca pe mine, şi mai bine stă cu ea decât să ştiu că el împarte iubirea lui în două, un an în care în sfârţit mi-am găsit şi eu pe cineva care să mă iubească, să mă alinte şi să mă sărute aşa cum face Louis cu Hanna. Nici nu-mi pot da seama când a trecut timpul. Parcă ieri eram la început anului şi ţipam în sinea mea de fericire că Louis este cu mine în clasă.

Nici nu am realizat că lacrimile îmi curgeau şiroaie pe obraji. Am intrat rapid în baie şi mi-am făcut rutina de dimineaţă. Dacă Louis azi va sta numai cu Hanna şi prietenii lui, eu voi sta cu Jus. Va fi atât de ciudat să stau cu el în văzul lumii. O veste bună este că Jus s-a mutat la mine în clasă, deci de la anul nu voi mai fii singuratica clasei, voi fi alături de el şi poate îmi va trece de tot de Louis.

Când am ieşit scrisoarea era pe pat. Băiatul ăsta este atât de rapid. Nu am vrut s-o citesc, întâi m-am îmbrăcat. Mi-am ales o pereche de pantaloni scurţi cu nişte modele pe ei şi un maieu negru. Voiam să fiu o idee mai schimbată faţă de tot anul.

Jus m-a sunat şi mi-a spus că este în faţa casei în jumătate de oră. Am vrut să plec, dar ceva nu mă lăsa, scrisoarea....

Vara asta vei sta cu mine. Ţi-aş spune unde plecăm în vacanţă, dar tata a spus să fie o surpriză. Am emoţii la fel ca tine, încă un an s-a dus. Mă bucur pentru tine şi Justin, staţi cu noi la festivitate? Mă poţi simţii şi pe mine în fiecare zi, El. Hei, nici măcar nu l-ai sărutat pe el şi deja tragi concluzii? Ştiu, sunt un mare fraier, dar crede-mă chiar nu am ce face... asta simt!  N-o să vin la tine pentru că Hanna nu mă va părăsi pentru nimeni, mi-a promis asta...

Şi este din nou orbit de vrăjitoarea rea din poveste...

_____

Mă scuzaţi că am postat tocmai acum, scuze, scuze, scuze!

vă iubesc îngeraşi mei! ♥

All I need is youOnde as histórias ganham vida. Descobre agora