44 глава

1.2K 70 3
                                    

5 дена до Коледа

На сутринта

Гледна точка на Джесика

Събудих се и вече беше 10 часа, така че ще събудя Майк. Мама каза, че днес ще имат работа от рано и ще се приберат чак след обед. Ник и Ели казаха, че ще ходят рано сутринта за подаръци, докато още няма навалици в мола. Не знам дали осъзнават, че са в един от най- големите градове в света, и че тук навалици има постоянно, още повече пет дена преди Коледа, но все пак им желая късмет.

Станах и облякох една тениска на Майк. Беше ми ацки топло, а и няма никой друг освен нас. Е и Саманта. Тя е другата помощница тук и с Емили се редуват на смени.

Отново се качих на леглото и отидох до Майк. Целунах го по буцата и той се размърда. Беше лесно. За първи път.

- Добро утро! - усмихнах се.

- Добро е всеки път щом се събуждам до теб. - усмихна се и уви едната се ръка около кръста ми.

- Днес пак сме сами до към обяд.

- Това е хубаво.

- Да. Мислех си... вчера не успя да се видиш с Лейла и Джо и... може би трябва да им се извиня. Защо не им се обадиш и не се видим по- късно?

- Сериозно ли?

- Ами да... като го премислих наистина трябваше да те изслушам преди да прибързвам и да те излагам пред приятелите ти.

- Първо- не си ме изложила. Второ- не мисля, че им дължиш извинение. И трето... напълно ли си сигурна, че искаш да излезнем с тях?

- Да. Може да караме кънки.

- Ти не можеш да караш кънки. - той се засмя.

- Но ти можеш и ще ми помагаш. Ок?

- Ок. После ще звънна на Джо да се разберем за следобеда.

- Добре. А сега да слезнем и да изпием едно кафе край камината.

- Ти слез. Аз отивам да се изкъпя, че вчера само ти се изкъпа и след това ще дойда.

- Добре. - станах от леглото и излезнах от стаята. Слезнах на долу по стълбите и тръгнах към кухнята, но точно преди да влезна чух интересен разговор. Мисля, че Саманта говореше по телефона.

- Не мога да повярвам, че трябва да работя тук. Аз съм една проста прислужница. Трябва да слугувам на някаква пикла и родителите и. Тази малка развратница и гадженцето и пристигнаха преди два дена и вече искам да си ходят. Не разбирам защо изобщо той ходи с нея. Той е готин, има стегнато тяло и е сладък. Не го заслужава. А вчера, когато дойдох за втора смяна и трябваше да чистя горе ги чух, докато го правеха. Изглежда него си го бива и в леглото. И явно изчакаха момента, в който няма никой друг в апартамента и... - вече ми писна и просто нахълтах в кухнята. Тя се стресна и веднага затвори. - Аз... ъъъ...

Just you and meWhere stories live. Discover now