Епилог

2.4K 137 56
                                    

7 години по- късно

Гледна точка на Джесика

И така, скъсах с Майк, тръгнах с Крис, Рейч и Джейк се разведоха, Лизи и Итън имат дете и в общи линии това стана за последните 7 години... Шегувам се! Нищо подобно. Всичко, което се случи е хубаво.

Всъщтост днес е денят, в който с Майк официално ще станем семейство. Денят на нашата сватба. Всичко е толкова вълнуващо. Семействата и най- близките ни приятели са тук. Обстановката е невероятна.

В момента с Майк седим пред ултара, а отчето чете обичайната си реч. Точно в момента си спомням момента, в който Майк ми предложи. Беше преди шест месеца. Бяхме на този плаж, на който се намираме в момента. Не случайно избрахме точно него за церемонията.

Ретроспекция

Беше късния следобед и бяхме седнали на топлия пясък. Гледахме красивия залез и се наслаждавахме на компанията си.

- Знаеш ли къде искам да те целуна? - необичайният въпрос на Майк наруши тишината. Засмях се леко, а след това отговорих.

- По устата?

- Не.

- Бузата?

- Не.

- Врата? - отново се засмях.

- Не. - отново отрече.

- Тогава къде?

- В църквата пред ултара, обградени от семействата и близките ни, когато и двамата ще кажем заветното "Да!". Джесика ще се омъжиш ли за мен? - извади кутийка с пръстен от джоба си.

- О, Боже! - сложих ръка на устата си, а очите ми се насълзиха. - Да! - усмихнах се широко, а той постави пръстена на безименния пръст на лявата ми ръка след това последва дълга целувка. Това беше един от най- паметните моменти в живота ми.

В настоящето

- Джесика Уотсън, взимаш ли Майкъл Райд за свой законен съпруг в добро и зло, в бедност и богатство, в болест и здваве, докато смъртта ви раздели?

- Да! - не се поколебах.

- Майкъл Райд, взимаш ли Джесика Уотсън за своя законна съпруга в добро и зло, в бедност и богатство, в болест и здваве, докато смъртта ви раздели?

- Да!

- Пръстените моля. - Рейч подаде възглавничката с пръстените на нея, а аз и Майк си ги сложихме един на друг. - Обявявам ви за съпруг и съпруга! Можете да целунете булката! - след чутото Майк се наведе и сля усните ни в нежна целувка, а всички наоколо започнаха да ръкопляскат.

Just you and meWhere stories live. Discover now