36 глава

1.2K 73 11
                                    

На сутринта

Гледна точка на Майкъл

Събудих се и имаше още час, докато алармата за ставане бие. Не ми се спеше за това мисля да слезна долу и да изпия едно кафе. Облякох си тениска и излезнах от стаята. Слезнах тихо по стълбите за да не събудя Джесика. Сетих се за това с Джейсън. Ами ако днес я заговори? А и дори не се разбрахме къде да се срещнем. Тоест къде те да се срещнат. Абе знаете за какво става дума. Взех си телефона и излезнах от моя профил във Фейсбук и влезнах в този на Джесика. Да знам и паролата. Отворих чата с Джейсън и го направих скрит за да не и излизат на нея известия.

Д(Джесика(аз)): Хей вчера не се разбрахме къде ще ходим.

Дж(Джейсън): Рано си се събудила. Да не би да нямаш търпение да ме видиш?

Д: Всъщност да. Но нека днес не си говорим в университета. Нека Майк не заподозира нищо.

Дано се получи. Дано се получи. Дано се получи.

Дж: Съгласен съм. Значи няма да идвам да те взимам от вас довечера.

Д: Не. Нека се срещнем направо пред ресторанта.

Дж: Какво ще кажеш за "Неро" в 19.

Д: Идеално.

Дж: Разбрахме се. Ще се видим.

Д: И не забравяй. Не си говорим и не споменаваме нищо за среща.

Дж: Както кажеш.

Отново изтрих чата. Добре, че е тъп и не се усеща. Сипах си кафе и излезнах в двора. Очертава се хубав ден. И още по- хубава вечер.

Гледна точка на Джейсън

Ах... какво по- хубаво начало на деня. Най- накрая ще излезна на среща с Джесика. Всичко ще бъде страхотно. А Майкъл няма да ми се бърка. Той няма да има право да каже каквот и да е. Все пак живота си е на Джесика и тя си решава. Да го видя, като няма какво да направи. До сега беше много важен, но сега той е никой за нея. Всичко става все по- хубаво. Остава и Дженифър да си намери друг, когото да тормози и всичко ще е перфектно.

Гледна точка на Джесика

Събудих се от алармата. Бях в горе долу добро настроетие. Станах и отидох в банята. Измих лицето и зъбите си и се върнах в стаята си. Среших си косата и се облякох с дънки, тениска и кецове. Взех си чантата и си прибрах телефона там. Слезнах и видях Майк, и той беше готов.

Just you and meWhere stories live. Discover now