Bölüm 40

53K 2.4K 311
                                    

Multimedia: Deniz Adam Tanıtım Videosu

Uygar hazırlanan eşine baktı. Yazgı aynada saçına bakıyor,bir yandan da Uygar'ı gözetliyordu. "Öyle bakma koca adam. Hazırlanmam bitti bile"dedi Yazgı Uygar'a dönüp.

Uygar kucağındaki kızını sakinleştirirken Yazgı'ya baktı. Kesinlikle harika görünüyordu. Bugün bir düğüne gideceklerdi. Üstelik bu düğün iki sporcunun birlikteliğinin kutsanacağı bir düğündü. Uygar altı aylık kızının tombul bacaklarını tutarak "Kızım gezmeye gidiyoruz güzelim"dedi Uygar gülerek. Sevda gülümseyerek bakarken hareketli bacakları elbisesini açtırıyordu.

 Sevda gülümseyerek bakarken hareketli bacakları elbisesini açtırıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Odadan çıkıp dış kapıya yürüyen çift eğlenerek gidiyorlardı. Uygar giydiği smokin ile harika görünürken Yazgı hafif yırtmaçlı elbisesi ile genç adama uyum sağlıyordu. Yazgı saçlarının ucunu maşalamış,oldukça harika görünmüştü. Genç çift kıskanılası olmuştu.

Uygar arabanın arka kapısını açıp Sevda'yı bebek koltuğuna yerleştirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Uygar arabanın arka kapısını açıp Sevda'yı bebek koltuğuna yerleştirdi. Yazgı da kızının yanına binip çantasını bebek çantasının üstüne koydu. Genç adam arabaya binip "Hazır mısınız hanımlar?" diyerek gülümsedi. Arabayı çalıştırıp yola çıktı genç çift.

Aysu ise arabayı kurcalıyordu. Alpay ile kıyafetinden dolayı kavga etmişti. Sadece bel kısmında ufak bir dekolte yüzünden şu an ikisi de suskundu. Aysu iç çekerek arkasına yaslanıp ellerini göğsünde birleştirdi. Alpay ise sakince aynaya bakıp geldikleri salonun park yerine girdi. Bulduğu ilk yere arabayı park eden Alpay arabayı durdurup freni çekti. Aysu'ya doğru baktığında "İnelim Aysu"dedi katı bir sesle. Aysu dudağını kemirerek arabadan indi. Gerçekten elbisenin abartılacak bir şeyi yoktu. Alpay olduğu yerde durarak Aysu'ya baktı. Aysu da durmuştu.

"Lanet olsun Aysu. Neden bu kadar güzel görünüyorsun?"diye sordu Alpay iç çekerek. Aysu masumca Alpay'a bakarken Alpay, Aysu'ya sarıldı. Kesinlikle karısının bu elbisenin içinde baştan çıkarıcı durduğunu düşünüyordu. "Eve gidip değiştirelim"dedi Aysu kararsız kalıp. Belki de kocasını dinleyip başka bir şey giymeliydi. Ancak Aysu asi olmayı seviyordu.

Bu sefer ki asiliği ufak bir kavgaya yol açsa da Aysu böyleydi. Alpay gülümsedi. "Hayır. Gecenin sonunda bu kıyafeti kendi ellerimle çöpe atacağım"dedi Alpay çapkınca. "Yine de oturduğun yerden hiç kalkma"diyerek uyardı karısını Alpay. El ele salona giren genç çift basın mensuplarının fotoğraf isteğini olumlu karşılayıp fotoğraf çektirdi. Salona girip kendileri için ayrılan yere oturdular.

Koca AdamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin