Bölüm 34

58.6K 2.7K 374
                                    

Uygar valizini kapatıp Yazgı'ya doğru döndü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uygar valizini kapatıp Yazgı'ya doğru döndü. "Hazır mısın balerin?"diye soran Uygar valiziyle girişe ilerledi. "Evet"diyerek gelen Yazgı çok hafif şişkin karnı ve elindeki sürüklenen valiziyle geldi. Üç buçuk aylık bebeği ile artık  Yazgı çok daha dikkatliydi. Uygar Yazgı'dan valizi alıp eşine kapıyı açmasını söyledi. Onları bekleyen arabaya binerken Uygar valizleri koyup arabaya bindi. İspanya'ya maça giden Uygar gidebiliyorken Yazgı'yı da götürüyordu. Tabiki Aysunun da arkadaşına eşlik edecek olması Uygar'ın ikna olmasında oldukça etkili olmuştu.

Yolda giderken yeni gelen kış ile soğuk olan ve esen rüzgar ile hareketlenen ağaçlara baktı Yazgı. Bale kursunu haftada iki gün çalıştırıyordu. Uygar ara vermesini söylese de Yazgı devam edebildiği kadar dansa devam etmek istiyordu. Havaalanına gelen çift arabadan indi.

Uygar valizleri alırken Yazgı onu bekliyordu. Genç adam valizleri alıp eşinin yanına geldi. Uygar Yazgı'nın karnına hafifçe dokunup "Bu ilk yolculuğumuz miniğim"dedi ve çalınan ıslık ile arkasını döndü. Takım arkadaşlarının bulunduğu yere giden Uygar arkadaşları ile tokalaşıp beklemeye başladı. Yazgı Aysu ile konuşurken "Belki Ronaldo'yu görürüz"dedi Aysu ve elindeki pasaportu yüzüne götürüp yüzünü kapattı.

Anons ile birlikte uçağa hareketlenen kalabalık ile Uygar Yazgı'nın elini tutup valizleri kontrole götürdü. Yazgı oldukça uysaldı. Ancak bu her zamankinden farklı bir uysallıktı. Annelik iç güdüsüyle Uygar'ın her dediğini yapar hale gelmişti. Çünkü kocası onu koruyabilecek yegane kişiydi. Kontrollerden geçip valizleri beklemeye başlayan basketbolculara Uygar'da katıldı. Yazgı birkaç bayan çalışan ile konuşurken Aysu'da ona eşlik ediyordu. Alpay sessizce Uygar'a yaklaşıp "Hey karına onu yiyecek gibi bakma"dedi gülümseyerek.

Uygar omuz silkip "Karıma istedigim gibi bakarım dostum."dedi ve güldü. Bebek haberinden sonra birlikte geçirdikleri geceler tutkulu sürse de çabuk bitiyordu. Neyse ki Uygar bu tür şeylere takan biri değildi. Çünkü en önemlisi bebeği ve eşiydi.

Birkaç saat sonra İspanya'ya inen uçak ile birlikte basketbolcular ayaklandı. Uzun boyları ile herkesin arasında sırıtıyorlardı. Yazgı Uygar ile birlikte indi. Sonrasında ısrarla bir valizi taşımak istedi. Ancak Uygar buna izin vermeyip hep Yazgı'nın elini tutup hemde valizleri taşıdı. Yazgı ise huzur bulduğu o adamın yüzüne bakarak yoluna devam etti. Aysu ve Alpay konuşarak geliyor, eğleniyorlardı.  

Aysu iç çekip önde yürüyen arkadaşına baktı. Yazgı bir eliyle Uygar'ın elini tutarken bir eliyle karnını dokunuyordu. Karnı çok hafiften şişmiş, zayıf arkadaşının sadece karnının kilolu olmasından hamile olduğu anlaşılıyordu. "Çok tatlı değiller mi?"dedi Aysu Alpay'a bakıp.

"Biz daha tatlıyız"dedi Alpay gülerek. "Üzgünüm ama Uygar'ın yanında odun kalıyorsun sevgili dev adamım"dedi Aysu. Alpay karşılaştırılmaktan hiç hoşlanmadığını daha önce Aysu'ya söylemişti. Ancak yine aynı şeyi yapan Aysu'ya güzel bir cezası vardı. Bekleyen takım otobüsüne binen takım ile otele doğru yolculuk başladı. Yazgı ve Aysu arka arkaya oturmuş, konuşa konuşa dışarıya bakarken Uygar takım arkadaşlarına son taktikleri ve maçın önemini anlatıyordu. Aynı konuşmayı koçları onlara yapacaktı. Ancak Uygar bunu her maçtan önce yapardı. Eğlenceli ve kısa geçen yolculuktan sonra herkes otobüsten inip odalarına yerleşmek için toplandı. Uygar tüm odalar alındıktan sonra çift kişilik odayı alıp asansör yönelirken Aysu'nun yanındaki eşini de aldı.

Koca AdamWhere stories live. Discover now