Bölüm 10

89.5K 4.6K 410
                                    

Multimedya için saltundag 'a çok teşekkürler çok beğendim yahu :D <3

Genç kız kaşlarını çatıp baktı babaannesine."Babaanne bu mümkün değil ben-"diyen Yazgı'nın sözünü yengesi kesti.

"Emir oğlum doktor üstelik.Hemen istememezlik yapma kızım. Belli mi olur bu işler"diyen yengesine baktı genç kadın. Yazgı'nın gözleri annesinin gözleriyle buluştu. Sıkıntıyla bakan annesi büyük ihtimal 'hayır' diyememişti babaannesine. Salona geçen Yazgı sıkıntıyla etrafa baktı. Emir'e bakmamaya çalışıyordu. Ancak nasıl diyecekti ailesine bir basketbolcuyu sevdiğini başka birine kalbini kaptırdığını."İstanbul nasıl yavrum?"diyen Fadime teyzeye baktı.

"Kış olduğu için soğuk teyzeciğim.Ama çok seviyorum İstanbulu"dedi genç kadın gülümseyerek.Nasıl sevmezdi?Hoşlandığı adam,en yakın arkadaşı, hayatı o şehirdeydi.

Uygar, Yazgı evine tekrar geldiğinde minyatür evlerini gösterecekti.Uygar onun hobilerini merak ediyor,onunla ortak yönlerini keşfetmek istiyordu.Genç adam telefonuna bakıp duruyor mesaj bekliyordu.Onun sesini duymalıydı.Belki Yazgıya yine sarılmalı saçlarının kokusunu tekrar içine çekmeliydi. Genç adam sadece düşünüyordu. Hayatına birini almıştı.Hayatına alması önemli değildi Yazgı'yı kalbine almıştı.O geçilemez kaleden geçmişti küçük balerin.Koca adamın onu bırakmaya hiç niyeti yoktu şimdi.

Aysu işini bitirmiş eve gitmek için yola koyulmuştu.Havanın soğuğu montunu delip derisine işlerken genç kadın kollarını ellerini sürterek ısıtmaya çalışıyordu. Aysu sıcağı severdi.Soğuk kesinlikle ona göre değildi.Arkasında çalan korna sesiyle genç kadın arkasını döndü.Ona bakan müthiş gülümseyen adamla buluştu gözleri. Genç adam arabasının kapısını açmış genç kadına gel işareti yapıyordu. Aysu yavaş adımlarla arabaya yürüdü..

Sürücü koltuğunun yanına oturdu genç kadın. Gülümseyerek Alpay'a baktı."Teşekkür ederim"dedi mahçupca. Alpay arabayı sürmeye başladı."Bu soğukta yürümemelisin."dedi genç adam.Aysu başını evet anlamında sallamakla yetindi.Genç kadın Alpay'ın bulunduğu tarafa bakarken genç adama da bakmadan edemiyordu.Alpay çekiciydi.Bunu hep söylüyordu Aysu.Çekicilikten fazlası vardı bu adamda. Yüzündeki masumluk belki de Aysu'ya böyle hissettiriyordu.Güçlü kolları,atletik vücudunu saymıyordu bile.Kafasını sallayarak diğer tarafa döndü genç kadın.Hayallere dalmak istemiyordu.Gerçekleri görmekte istemiyordu. Birbirlerinden hoşlandıkları kesindi. Genç kadın Alpayın çalan telefonuna baktı. Ekrandaki fotoğraf Aysu'yu gülümsetti. Alpay telefonunu açıp kısa bir süre konuştu.

Telefonu kapatır kapatmaz Aysu konuşmaya başladı."Demek kedileri seviyorsun"dedi genç adama."Hayvanları severim.Kedilere karşı ayrı bir zaafım var"dedi Alpay gülerek."Çocukken bir kedi yüzümü tırmalamıştı"dedi Aysu.

"O yüzden kedileri sevmiyor musun?"diye sordu Alpay.Kendisi kedileri seviyordu Aysu da sevmeliydi."Hayır.Tırmalayan kediyi aldım ve ona kendim bakmaya başladım.Kedileri severim"dedi Aysu gülümseyerek.Alpay buna sevindi.Biriyle aynı şeylerden hoşlanmak, aynı zevki almak adamı etkiliyordu. Aysu ile vakit geçirmeyi her zamankinden çok istiyordu.

"Haftasonu boş musun?"dedi genç adam konuyu değiştirip."Evet.Her zamanki gibi"dedi Aysu. Alpay zorlanarak işte o sözleri söyledi."Peki...bir yerlere gitmeye ne dersin?"dedi Alpay. Aysu başını tekrar genç adama doğru çevirip masumca baktı."Senin için sorun olmaz mı?"dedi genç kız.Kalbi 'Evet' diye haykırırken."Bu sefer iyi gizleneceğime söz veriyorum"dedi Alpay, Aysuyu rahatlatan bir ses tonu ve eşliğindeki gülümseme ile.

"Tamam.Gidelim"dedi genç kadın.Hayranı olduğu takımın sporcularından biriyle olacaktı.Hayat gerçekten şaşırtıcıydı.Aysu daha ne isteyebilirdi?Genç kadın adama bakarken bir isteğinin daha olduğunu düşündü.

Koca AdamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin