Bölüm 14

90.2K 4.1K 259
                                    

Genç adam kollarını göğsünde birleştirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç adam kollarını göğsünde birleştirdi.Tüm takım kayak için hazırlanıyorken Uygar ve Alpay ilerideki sevgililerine bakıyorlardı.

"Alpay!Hadi oğlum gelmemizi isteyen sen değil miydin?"diyen Cavit'e baktı Alpay.

Gülerek"Geliyorum!"diyen genç adam sert adımlarla kayağını hazırlamaya gitti.Uygar da derin bir iç çekerek arkadaşını takip etti.Aysu ile Yazgı yanlarındaki kayak öğretmenini dinliyordu.Aysu kayak yapmak istemiyordu.Yazgının da çok istediği söylenemezdi.Genç hoca yanlarından ayrıldığında rahat bir nefes verdi Yazgı.

"Bir ara hiç gitmeyecek sandım "dedi Aysu."Bende"diyerek onayladı arkadaşı Aysuyu.Tepeden keyifli çığlıklarla inenlere baktılar.Alpay, Uygar ve tüm takım kayakla iniyorlardı.Yazgı, Uygarın müthiş kaymasını izliyor harika hissediyordu. Aysu ise Alpaya bakıyordu.Genç adam gülüyordu.Tüm gün bu gülüşü izleyebilirdi Aysu.

Kaymanın sonu geldiğinde profesyonelce durdu herkes.Tekrar tepeye çıkmak isteyenler teleferiği yönelirken Alpay ve Uygar kızlara doğru yürüdü. Cavit, Aslan ve birkaç takım arkadaşı daha genç adamları takip etti." Kaymayacak mısınız?"dedi Uygar.

"Hayır aramız çok iyi değil"dedi Aysu.Alpay tam konuşacakken arkasından vurulunca sustu."Hey kim attı onu?"diye sordu genç adam.Bir tane daha kartopu çarptı Alpaya.Uygar ayağındaki kayakları çıkarıp yerden kar aldı.Cavit'in attığı kartopuna karşılık verdi.

Yazgı ise Uygarı korumak için kar almaya başladı.Aysu ise Alpaya siper oldu."Hadi çıkar şu kayakları"dedi.Alpay kayaklarını çıkarıp kartopu yapmaya başladı.Aysu gülerek"Basketbolcuların kartopu oynadığını bilmiyordum!"dedi seslice.Alpay bu sözlerle kartopunu sevgilisine attı.Aysu bunun altında kalmadı ve Alpaya koca bir kar yığını attı.

Aysu bunun altında kalmadı ve Alpaya koca bir kar yığını attı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Uygar ve Yazgı ise kaçmaya çalışıyordu.Genç adam önünden kaçan Yazgıyı koruyor gülerek kar alıp atıyordu."Uygara hücum!"diyerek üstüne gelen arkadaşları genç adamı yere yatırdı.Yazgı sırıtarak sevgilisini korumaya çalıştı."Durun.Siz çok kişisiniz oğlum haksızlık bu"dedi Uygar.

O sırada Alpay, Yazgı ve Aysu kartoplarını attılar.Keyifle devam eden kar savaşı iki tarafta yoruluncaya kadar devam etti.Sonunda beyaz bayrağı çeken Uygar Türkmen oldu.Genç adam daha fazla yorulmadan Yazgı ile gezmek karda yürümek,yemek yemek istiyordu. Alpay da arkadaşının bu kararını onaylamış  kar savaşı bitmişti. Alpay Aysuya kaş göz işareti yaptı.Aysu genç adamı dikkate alıp sevgilisinin yanına gitmişti. Alpay ve Aysu beraber yürümeye başlamışlardı.

Koca AdamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin