Bölüm 23

68.7K 3.3K 149
                                    

Yazgı heyecandan ellerini kütletip duruyor terleyen açık saçlarından dolayı daha fazla ateş basıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yazgı heyecandan ellerini kütletip duruyor terleyen açık saçlarından dolayı daha fazla ateş basıyordu. Uygar'ın ailesiyle tanışacak olmak Yazgı'nın kalbini gümbür gümbür attırıyordu. Yazgı arabayı süren memleketinin özlemiyle yanan Uygar'a baktı. Koca adam gülümseyerek etrafa bakıyor,Konya'nın güzelliklerini Yazgı'ya gösteriyordu.

Yazgı neşeli bir şekilde sevgilisine eşlik ediyor merak ettiği şeyleri genç adama sormaktan çekinmiyordu."Mevlana'ya gidecek miyiz?"diye soran Yazgı irileşmiş gözleriyle baktı Uygar'a.

"Evet. Seni ailemle tanıştırdıktan sonra gideriz" dedi Uygar. Yazgı bir süre düşünüp  adama cevap verdi."Ailene ayıp olmaz mı?"diye sordu Yazgı. Gezmeye gelmiş gibi olmak istemiyordu Yazgı.

"Merak etme balerin ailem normal ailelerden çok daha farklı"dedi Uygar gülerek.

Yazgı, Uygar'ın demek istediğini anlamasa da arkasına yaslanıp genç adamı izlemeye devam etti. Bu adamla yaşlanacağını düşünmek bile içinde tarifsiz bir karıncalanma hissi uyandırıyor, Yazgı'nın farklı duygularını harekete geçiriyordu. Balerinin anne olma hayalleri git gide daha baskın oluyordu.

Aysu ard arda çözdüğü sorulardan sıkılmış,evinde tek başına otururken Alpay'ı görmek isteyen yanı ağır basar olmuştu. Aysu genç adamla aldığı kitaplarına bakıp dudak büzdü. Genç adamın öpücüğü aklından çıkmıyordu. Tüm gün ders çalışmaktansa Alpay ile öpüşmeyi tercih ederdi. Aysu birden utançla hafifçe yüzüne vurdu.

"Ne düşünüyorsun Aysu?" diyerek kendi kendine kızıp başını kitaba dayayıp derin bir iç çekti. Aysu, Alpay'ı öpmekten çok ona sarılmak,sevildiğini ağzından duymak istiyordu. Şu zamanlarda buna olan ihtiyacı çok fazlaydı. Sınav yaklaşıyor, stres oluyordu. Alpay Aysu'nun tek ilacıydı.

Derin bir iç çekip kitaplarına geri döndü genç kız. Dışarıda ötüşen kuşlar,camdan içeriye süzülen sıcacık güneş Aysu'nun aklını çelmek için vardılar. Aysu soruyu çözmek için kalemini oynatmaya başladığında zilin çalmasıyla oflayarak oturduğu yerden kalktı.

Kapıcı her zaman olduğu gibi yine bir şey soracak olmalıydı. Aysu somurtkan bir yüzle kapıyı açtığında önündeki kalıplı, uzun beden genç kızı şaşırttı. Alpay elindeki poşetlerle içeriye girer girmez Aysu kapıyı kapattı. "Alpay" dedi şaşkınca.

Alpay, Aysu'ya bakıp mutfağa yöneldi. Genç adam giydiği kısa kollu tişörtü,taktığı güneş gözlüğü ile Aysu'ya oldukça karizmatik görünmüştü. Aysu Alpay'ı mutfağa kadar takip etti. Alpay elindeki poşetleri tezgaha koydu. Gözlüğünü çıkaran genç adam sevgilisine doğru döndü.

"Aysu Hanım bu sıcakta çalışmak zor olmalı. Serinlemeniz için Ertürk usulü meyve suyu yapacağım"diyen Alpay gülerek Aysu'yu sırtından itip mutfaktan kovdu. Aysu ağzı açık kalarak salona döndü tekrardan. Bunların bir hayal olduğuna emindi. Alpay evine gelip ona meyve suyu hazırlama zahmetine girer miydi? 

Koca AdamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin