two months later

962 26 11
                                    

*2 maanden later*

Ad Hope:

Alles is uiteindelijk weer goed gekomen. Michelle en Harry daartussen is alles weer goed. Darcy is weer helemaal gelukkig en zeker wanneer ze gisteren te horen heeft gekregen dat ze er een nieuw broertje of zusje bijkrijgt. Ze zeggen dat ruzie je juist sterker maakt. En Michelle en Harry zijn hier het perfecte voorbeeld van. De ruzie tussen hun heeft hun nog dichter naar elkaar toegebracht, dan dat ze al waren.

Met Niall en mij is ook alles super. We zijn nu gelukkiger dan ooit samen en zorgen nu voor Nate en Sterre. Ook heeft Niall zich weer bij One Direction aagesloten en hebben ze geregeld dat ze hoogstens maar 1 maand op tour moeten. En ik? Ik ben zangeres. Simon heeft me een contract aangeboden doordat Liam hem heeft verteld dat ik zijn zusje ben en hetzelfde talent als hem heb. Ook ben ik de nieuwe oppasser voor Lux, wat ik super graag doe. En sta ik bekend als het verloren zusje en zangeres Hope Payne. Ik weet dat mijn leven meer downs dan ups heeft gekend , maar ik weet zeker dat door al dit nu mijn leven vooral uit ups zal bestaan. Beginnende met een gezin te starten met de beste man op heel de aarde.

Céline en Messi kunnen niet meer zonder elkaar. Als je de ene ziet, zie je de andere ook. Ze lijken wel 2 onderzoekers, die alles van de andere moet weten. Die altijd in de buurt moet zijn van de andere, wat best wel schattig is.

Samen voetballen ze nu ook. En omdat ze niet zonder elkaar kunnen en Céline super goed kan voetballen, voetballen ze bij dezelfde superbekende ploeg. Céline haar toekomst door het ene reisje naar Barcelona is helemaal verandert en ik weet zeker dat het niet lang meer zal duren voor ze de volgende stap in hun relatie wagen.

Louis daarentegen heeft super veel stress, hij heeft Chloë ten huwelijk gevraagd en er moet nog super veel gebeuren want hoe kinderlijk louis soms ook is. Voor Chloë moet alles perfect zijn.

Ik heb Louis echt nog nooit zo gezien, hij verteld mensen duizende keren wat ze moeten doen en wat niet. Op welke seconden de muziek moet starten en zo voort. Alles was vroeger voor hem niet serieus, maar als je hem nu ziet. Ziet hij en doet hij als een volwassen man inplaats van een klein kleutertje die verslaafd is aan wortels en natuurlijk Chloë.

Met mijn grote broer en Sophia gaat alles ook super. Sophia is gewoon de vrouwelijke versie van Liam. Ze staan altijd voor ons klaar, wanneer we ze nodig hebben. We kunnen ze bellen midden in de nacht en ze staan hier meteen. Ik hou echt zo veel van hun. Ik kan me ook geen betere broer als Liam voor stellen. Hoe zorgzaam hij soms ook is, hij is er wel altijd voor je. Je hoeft maar a te zeggen en hij is er al meteen. Ik zou Liam voor geen geld ter wereld willen ruilen.

En Met zayn? Die heeft de liefde van zijn leven nog altijd niet ontmoet. Maar dat maakt hem niet uit, zijn droomvrouw komt wanneer het lot het zegt, zegt Zayn. Je moet er niet te veel over inzitten, je zult het weten wanneer de tijd rijp is

Natuurlijk niet te vergeten mijn klein zusje Sterre. Sterre is namelijk geadopteerd door mijn echte moeder. Waardoor ze nu echt mijn zusje en die van Liam is. De familie heeft Sterre en mij met open armen verwelkomt en ik weet zeker dat ik Sterre al veel vaker oprecht heb zien glimlachen dan al die jaren voordien. We hebben nu echt een nieuw leven, vol nieuwe mensen en ervaringen en volgens mij bevalt het mij niet alleen goed. Maar ook Sterre hoor je niet klagen!

Een nieuw hoofdstuk, vroeger dan ik normaal van zin was. Maar 1 bepaalde persoon stopte niet met zagen ;) Ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vonden.

Ik wou jullie vragen of jullie misschien ook mijn nieuw boek: Invisible wouden lezen. Het verhaal gaat het meeste gaan over Nouis en 2 meisjes. Maar als jullie er graag een rol in wilen spelen, je mag me altijd iets sturen.

Ik hoop dat jullie Invisible lezen en misschien stemmen of antwoorden. Daar maken jullie me heel blij mee. BEDANKT ALLEMAAL! Xxme'

Who is that boy?Where stories live. Discover now