België: Brussel

1.5K 52 2
                                    

Ad Niall:

Terwijl Mc Busted aan het optreden is maken Lou en Lottie ons klaar. We horen super veel gegil wat ons nog meer energie geeft dan we al hebben. Wanneer ze vragen of ze hoi willen zeggen tegen Harry beginnen ze te gillen. Blijkbaar wisten ze niet dat de drummer ook Harry heet wat best wel grappig is.

"Ni wil je men papa zijn?" vraagt Sterre die op mijn schoot zit. "Natuurlijk Sterre." "dankje papa." zegt Sterre waardoor ik smelt. Ik wordt echt super blij als ik iemand kan helpen. Ik weet dat Sterre nooit echt een vader had waardoor ik haar zal laten zien wat een vader echt is en doet.

"Lottie maak jij Sterre klaar, kleren liggen in haar tas." vraag ik aan Lottie en ze knikt. "Lou ik wil straks iets doen maar mag ik Lux dan ook eventjes lenen?" vraag ik aan Lou. "Natuurlijk Ni, Lux is straks helemaal van jou. Zoek maar iets uit voor haar dan." zegt Lou en knipoogt. Ik ga naar de kleerkamer. Ja kleerkamer het is geen kleerkast maar een kamer vol kleren. Ik ga naar de babykleren en zoek een schattig jurkje voor Lux uit. Ook stuur ik een sms naar Greg, Felicite, Gemma, Doniya en Ruth of ze allemaal foto's willen doorsturen van iedereen. Klein en groot. Ook selecteer ik er een paar van iedereen die hier is, ook zoek ik Hope op twitter. Na lang zoeken heb ik haar eindelijk gevonden. Meteen gaat men vinger naar het volg knopje. En geen second later volg ik haar. Ik sla wat foto's van haar en ook van Sterre op en ga dan naar Paul. Ik geef hem alle foto's, ondertussen heb ik die van de meiden en mijn broer gekregen. Paul zet ze op een stick en ik leg uit wat er moet gebeuren. Na een twintig tal minuten is alles klaar dus ga ik naar Lou geef haar het kleedje voor Lux en dan komt Sterre binnen in een super mooi kleedje. Het is een appelblauwzeegroen kleedje met op de achterkant haar naam met 1D eronder. Op de voorkant zijn er allemaal glittertjes. Haar haar is zoals een echt prinsesje. Wanneer ik naar haar toe wil rennen, stopt Lottie me. "Hier ga dat maar aan Lou geven. "Zegt ze. Ze geeft me een paars kleedje hetzelfde als dat van Sterre maar dan met Lux erop. Ik bedank Lottie duizende keren en ren dan naar Lou waar ik net op tijd aankom. Ze neemt het kleedje over en glimlacht. "Ik weet niet wat je van plan bent, maar bedankt." zegt Lou en ik glimlach.

Na 2 minuten rennen we met zen allen naar het podium, waar we op het platform gaan staan, dat langzaam naar boven gaat. Wanneer ik boven ben kan ik men ogen zo veel directioners zijn er gekomen terwijl de meeste examens hebben.

Net voor Little things doe ik teken naar Paul die achter het doek staat. Ik doe teken naar de jongens dat ze even moeten wachten. Ze kijken verbaast maar knikken dan toch. "Normaal zouden we vandaag gewoon Little things doen." zeg ik wanneer ik naar voor stap. "Maar vandaag gaan we Little things een beetje anders doen. Niemand zelfs de jongens wisten dit niet dus jullie krijgen vandaag 3 verrassingen. Deze, 18 en no control." zeg ik waardoor er luid gegil te horen is. "Terwijl we Little things gaan zingen komen er allemaal foto's te voorschijn. Sommige die jullie nog nooit gezien hebben. Maar iedereen die hier op het bord is belangrijk voor ons." zeg ik en snel maak ik nog wat foto's van de directioners en stuur die door naar Paul want ja onze fans zijn natuurlijk ook super belangrijk voor ons. "Maar dat is niet het enigste." zeg ik en ren af het podium waar ik Lux en Sterre in men armen krijg. Ze krijgen nog een koptelefoon op hun hoofd en samen met hun op men arm ren ik het podium terug op. Luid gegil en vertederende geluidjes vullen het stadium. De jongens kijken met een grote glimlach naar me. Ik ga tussen Louis en Liam zitten en zet Sterre tussen mij en Louis. "Geniet van de foto's en van de twee prinssessen hier bij mij. Lux en Sterre. Ik geef Luxje een kusje en geef ze dan aan Harry. Liam geeft me mijn gitaar en wanneer ik begin met spellen, starten de foto's.

Heel Little Things is iedereen stil. Niemand maakt een geluid. Buiten dan wij (one direction) die zingen. De jongens + sterre kijken naar de foto's en krijgen tranen in hun ogen wanneer Hope te voorschijn komt, begint Sterre te wenen. Ik leg mijn gitaar neer en neem Sterre in mijn armen terwijl ik men solo zing. Sterre kijkt me met grote ogen aan. Wanneer Little things klaar is horen we super luid gegil, applaus en ga zo maar verder. De jongens komen naar me toe en zo geven we een groepsknuffel. Liam en Harry hebben tranen in hun ogen, terwijl Louis, Sterre en Zayn aan het wenen zijn. Ook ik krijg meer tranen in mijn ogen wanneer ik naar de foto's kijk die nog steeds aan het veranderen zijn. Wanneer ik de foto zie waar ik Theo in men armen heb wanneer hij net is geboren. Begin ik net zoals iedereen te wenen.

Na een tijdje heb ik de moed om te spreken. "Vandaag Brussel hebben we onze gevoelens blood gelegd. Jullie hebben onze familieleden gezien, Lux, Lou, De muziekanten, Simon, Paul, Eleanor Sophia, Perrie, Julia (de beste vriendin van Liam) en natuurlijk Sterre en haar zus Hope die nu al heeeel veel voor ons betekenen en natuurlijk niet te vergeten JULLIE!" roep ik.

Na dit alles gaan we af. Dit was echt het beste concert. Binnen wordt ik opgewacht door Lou en Lottie met tranen in hun ogen. "Groupshug!" roept Louis en niet veel later zitten we in een groepsknuffel. Nu weet ik waarom ik dit heb gedaan. Om hun te laten zien hoeveel ik om hun geef en nu weten ze eindelijk dat ik niet zonder hun kan.

Who is that boy?Where stories live. Discover now