the letter for Niall

1.6K 50 3
                                    

Ad Niall:

Sterre neemt de envelope en rent dan naar haar kamer terwijl ze nog 1 keer naar me kijkt. Ik weet niet wat er in de brief staat maar ik weet wel dat het niet leuk is. Hope is weg en ik ga voor Sterre zorgen dat is het enigste dat ik weet. Toen ik Hope tegen kwam. Tranen die over haar wangen stroomde, ze deed iets me wat ik nog nooit eerder heb gevoeld. Ik ken haar niet maar het voelt alsof mijn lichaam zich tot haar aangetrokken voelt. Met haar gsm nummer in men armen ga ik naast Harry zitten. En vraag de vraag die door me bezig houd. "Hoe komen ze hier?" "Sandy heeft ze naar hier gebracht, samen met Hope maar ik weet niet waar zij is. " antwoord Harry. "Hope is weg, ik heb haar beloofd dat ik voor Sterre zal zorgen. Meer weet ik ook niet. Ik weet niet waarom ze weg is. " antwoord ik. "Weg? Daar straks was ze nog blij en waarom laat ze Sterre achter?" vraagt Lou. "Ik weet het niet maar het moet wel erg zijn, ze was aan het huilen. Misschien staat het in de brief, die sterre heeft gekregen. " zeg ik. "Ik hoop dat ze snel terug komt, ze is heel speciaal." antwoordt Lou en ik kijk haar raar aan. "Lux houdt van haar, toen ze deze morgend huilend wakker werd. Wou ik naar haar toe gaan maar zag dat de deur open stond. Daar stond Hope met Lux in haar armen. Ze was aan het zingen waardoor Lux rustig werd en meteen teug inslaap viel. " zegt Lou. Ik kijk haar met grote ogen aan. Niemand krijgt Lux zo snel rustig en ze valt zeker niet inslaap terug. Ze is echt speciaal.

Lux die in de schommelstoel zit kijkt ons even aan. Ik sta op en besluit even naar Sterre te gaan. Ik ben verantwoordelijk voor haar. Als ik de deur wil open doen voel ik dat het opslot zit. "Sterre doe aub de deur open." vraag ik maar ik krijg geen antwoord. "Lou heb je een reserve sleutel gekregen." lou knikt en geeft de sleutel aan mij. Ik maak de deur open en zie Sterre op bed liggen terwijl haar schouders shokken. Ik ga naast haar liggen en neem haar in men armen. "Sttt ik ben er voor je." sterre kijkt me aan maar stopt niet met wenen. Zachtjes begin ik Little things te zingen. Na een tijdje voel ik dat Sterre haar ademhaling regelmatig is. Ze slaapt. Als ik beter zie, zie ik dat ze foto's , een ketting en een pop van mij in haar armen houd. Zachtjes krijg ik een glimlach op mijn gezicht. De twee meisjes zijn zo speciaal.

Ik zie naast me een papaiertje liggen met mijn naam erop. Met mijn hand dat nog vrij is pak ik hem op en open hem.

Liefste....,
Ik weet niet wie dit leest, maar jij bent door het lot gekozen om zorg te dragen voor Sterre. Ze betekend heeeeeeeeel veel voor me dus zorg aub dat haar niets overkomt. Maar natuurlijk moet je eerst weten waarom ik weg ben. Gisteren was ik naar een foto aan het zien van toen ik klein was met een jongetje, ik kon me niet herrineren wie hij was dus was ik aan het denken waardoor ik de tijd uit het oog verloor. Ik was te laat voor Sterre. Snel fietste ik naar haar school maar ze was al weg. Ik zocht haar maar vond haar niet. Hopend dat ze thuis was ging ik naar huis maar daar waren alleen men ouders. Ik vertelde dat Sterre weg was. Ze begonnen me te slagen, shoppen, scholden me uit en vertelde dat ik weg moest dat ik hun dochter niet meer was net zoals Sterre. Ik ging naar boven met veel pijn en pakte al de spullen in. Toen ik naar buiten ging, kwam Sterre en ene Sandy aan. We kregen dus een lift naar Brussel. Maar deze morgend belde men moeder ze had ontdekt dat we naar het one direction concert vandaag gingen. (Mijn ouders haten 1D) ze zeiden dat we naar huis moesten komen. Dus ik besloot om naar huis te gaan en Sterre aan jou toe te verdragen. Draag goed zorg voor haar en vertel haar niets over onze ouders of waar ik naar toe ben. Ze weet van niets en dat wil ik ook zo graag houden. Bedankt dat je voor haar wilt zorgen. En zeg tegen de one direction jongens dat ze soort van Sterre haar vaders zijn en vooral Niall. Jullie waren er samen met mij om voor Sterre te zorgen. Niet letterlijk natuurlijk maar jullie helpte haar. Ze wordt rustig van jullie stem en haar Niall pop is heilig. Dus pak hem nooit af en vergeet hem nooit. Ook heb je mijn gsm nummer stuur me een sms maar niet met je naam erbij, ik weet wie je bent en wanneer ik vrij ben zal ik je iets sturen. Hartelijk bedankt.

XxxxHope

Who is that boy?Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora