Who are they? (12 juni 2015)

1.9K 55 9
                                    

Ad Hope:

Vandaag is het vrijdag 12 juni. De dag van mijn eerste examen en de dag voordat ik mijn zusje hyper zal zien. Ik heb haar nog altijd niet verteld dat ze hun zal ontmoeten en dat zal ik haar ook niet vertellen.

Blijkbaar gaan ook 3 vriendinen van mijnn klas morgen naar Brussel dus ben ik niet de enigste. Ze hebben wel geen meet & greet maar ik heb beloofd om een handtekening voor hun te regelen. Maar voor ik denk aan morgen moet ik eerst mijn examen gaan afleggen. Ik hoop echt dat het een niet te moeilijk examen is. Want natuurwetenschappen is echt een k*t vak.

Ik smeer snel Sterre haar boterhammen en roep haar dan zodat we kunnen vertrekken. Ze komt super blij naar beneden. "Hope morgen ga ik ze zien!" roept ze hyper. Jep ze is echt al aan het aftellen. Ik wil niet weten hoe ze morgen zal zijn.

"Kom duracel konijn we gaan naar school." zeg ik waardoor Sterre grinnikt. Samen fietsen we naar school. Ik zet Sterre af aan haar school en rij dan door naar die van mij. Snel zet ik men fiets neer en kijk of ik de meiden al zie staan. Als ik ze zie ren ik naar ze toe. "Hey Michelle, Amber Chloë en Céline :)" zeg ik vrolijk. De laatste drie antwoorden vrolijk terug alleen Michelle niet. Ik vindt het zo erg voor haar, doordat het examens zijn mag ze niet naar One Direction terwijl ze een dye hard fan is en ik ben niet eens fan en ik ga wel. Maar ja ik doe het niet voor men eige plezier. Ik doe het voor Sterre.

Ik wil net men boek pakken om te herhalen als de bel gaat. Jeeej op naar ntw examen. Hoor de sarcasme.

*na het examen*

Ntw is eigenlijk nog wel goed gegaan maar nu eerst naar huis om foto's de zoeken van ons allemaal vroeger en van nu. Dan moet ik dat maandag al niet meer doen. Ik ga naar de zolder en begin allemaal dozen te bekijken en haal er foto's uit die ik kan gebruiken.

Als ik allemaal foto's heb van toen ik 1 jaar en ouder was ben ik opzoek naar foto's van onder de een jaar. Maar vindt ze niet, tot men oog valt op een doos helemaal vanachter op de kast. Ik pak een stoel en pak de doos zo van de kast af. Wanneer ik ze opendoe zie ik foto's van toen ik klein was. Ik kijk verder en zie dat ik vaak bij een jongetje ben met dezelfde haar en oogkleur. Wie zou hij zijn? Als ik nog verder kijk zie ik fotos van mij met twee onbekende personen erop. De vrouw heeft me vast en de man kijkt naar mij. Daarna komen er nog fotos van mij, de vrouw, de man en het jongetje. Het zijn er best wel veel en allemaal van wanneer ik 0-6 maanden was. Wie zijn ze ?

Doordat ik zo geconcentreerd aan het denken ben vergeet ik dat ik men zusje nog van school moet halen. Na ongeveer 30 min naar de foto's gestaard te hebben kijk ik op de klok en zie dat het al half 5 is. Sterre schiet er door mijn hoofd ik steek de fotos in mijn boekje en snel rij ik naar Sterre haar school. Met nog steeds dezelfde vraag die me bezighoudt. Wie zijn ze?

Wie is er allemaal naar het concert in Brussel geweest?
Het was echt een geweldig concert Ik heb er geen woorden voor. Liam en Harry met de pop, Niall die sh*t zei wanneer hij zong en Louis die hele mooie gezichten trok (foto bijgevoegd) en No control en 18 was gewoon Fantastisch. Het concert in één woord PERFECT

Who is that boy?Where stories live. Discover now