amber

894 32 1
                                    

Ad Céline:

Ik ben zoooo blij. Je raad het nooit maar vanavond heb ik een date met de enige echte Messi. Ook Michelle gaat uit met Neymar. Eerst wou ze niet, maar omdat ik zei dat ze haar gedachten moest verzetten heeft ze toch toegezegd.

Dus straks hebben we met twee beroemde voetballers een date. Ik ben zo blij en ook Michelle kan weer glimlachen. Dus als alles volgens plan verloopt kan ik haar morgen overhoren over Hope. Dan weet ik eindelijk meer.

Maar niet te veel nadenken nu, ik moet me klaarmaken. Klaarmaken voor een date met de knapste man op aarde.

Ad Michelle:
Céline is super blij en ik? Ik voel me zo slecht tegenover Harry en Darcy. Wat als Harry hier straks is en zie dat ik met Neymar weg ben?. Zou ik hem dan echt voorgoed kwijt zijn? Ik hou zielsveel van hem, ik had gewoon nooit naar hier moeten komen. Ik had gewoon samen knus in Harry's armen met Darcy dicht bij me inplaats van nu hier te zitten. Ik zou er alles aan doen om wat er gebeurd is ongedaan te maken. Maar spijtig genoeg is dit niet mijn droomwereld, waar alles gaat zoals ik het wil.

Ad Niall:

Ik krijg niets terug van Céline, ik maak me echt f*kcking veel zorgen. Ook wordt ik nog eens lastiggevallen door een directioner met de naam Amber. Ze belt me dag in dag uit. Hoe ik dit allemaal weet? Ik heb opgepakt en ze zat allemaal onzin uit te kramen. Dat ik voor Nate en Sterre moet zorgen. Ten eerste wie is Nate en Sterre logeert toch bij Harry?

Met veel moeite stap ik uit men bed, als de bel voor de 4de keer rinkelt. Doe een broek aan en mijn crazy mofos t-shirt en ga daarna terwijl de bel nog 2 keer gaat naar beneden. Als ik de deur opendoe, zie ik een meisje met blond lang haar met een kindje in haar armen. "Niall ik ben Amber." zegt Amber. Meteen wil ik de deur dichtdoen, maar iets houdt me tegen. "Kom binnen." zeg ik dan toch maar.

Als Amber binnen is begint ze te vertellen. "Niall Hope is een van mijn beste vrienden. Ze kwam naar me toe, toen ze naar België kwam. Ze had Nate bij haar. Nate genoemd omdat ze hem doet denken aan jou daarom dezelfde eerste letter. Toen ze van de paparazzi hoorde dat haar vader ontsnapt was  was ze bang en vertelde ze me dat ik moest zorgen dat jij voor Sterre en Nate ging zorgen. Ik heb dagen gewacht, maar nog steeds kwam ze niet terug en ben ik dus opzoek naar jou gegaan. Want dat is wat ze vroeg."vertelt Amber en het enigste waar ik aan denk is. Hope is weer bij haar vader. Ik moet haar vinden. Door dat stom managment heb ik haar moesten loslaten maar nu. Nu moet ik haar vinden en alles vertellen, het maakt me niet uit dat ik uit de band wordt getrapt. Hope is veel belangrijker voor mij dan wie dan ook.

Who is that boy?Where stories live. Discover now