Be Strong

1.1K 36 2
                                    

Ad Niall:

Vermoeid doe ik mijn ogen open en schrik als ik zie dat ik niet meer in het ziekenhuis ben. Ik kijk opzij en zie dat er tussen mij en Hope nog een klein meisje ligt. Darcy.

Harry zal blij zijn als hij Michelle weer ziet maar er zal oorlog uitbarste tussen hem en managment, als hij te horen krijgt dat Darcy zijn dochter is.

*flashback*

"Jongens geef jullie gsm eens hier." zegt Sam. We geven allemaal onze gsm af omdat we weten dat we alles moeten doen wat managment ons opdraagt. Even later krijgen we hem terug en zien we datgene wat we al hadden voorspelt. Michelle haar nummer is gewist. + we hebben een andere nummer gekregen. Waarom? Ze willen dat we niet bevriend zijn met mensen die fan van ons zijn. Wat echt bullshit is. We houden van hun. Meteen wanneer Harry en Liam het door hebben, rennen ze naar buiten. Op naar managment. Harry is dolverliefd op haar en ze heeft Liam geholpen met liefdesverdriet door Danielle waardoor ze een sterke band kregen.
* einde flashback*

Na een paar maanden protest hebben ze ons beloofd dat we zelf onze vrienden mochten kiezen maar het ergste was dat we michelle en al de anderen er niet mee terug krijgen. We wisten namelijk haar twitter niet en er waren duizende Michelle's op de wereld. Dus zoeken (wat we wel hebben gedaan) was geen oplossing.

Ik moet dit allemaal nu tegen Michelle zeggen. Ze moet dit weten. "Michelle?" vraag ik. Ik hoor een riem dat wordt losgemaakt en even later staat Michelle naast mij. "Is ons slaapkopje wakker?" vraagt ze. "Ja maar ik moet je iets belangrijk vertellen." zeg ik serieus. "Vertel maar." zegt ze en ik vertel haar heel het verhaal en sluit af dat Harry nog steeds een foto van haar op zijn nachtkasje heeft staan. "Ik wist dat jullie er een goede uitleg voor hadden en ik hou ook nog steeds van Harry." zegt Michelle. Wat me doet glimlachen. Michelle geeft me een knuffel. "Horan hugs dat miste ik." zegt Michelle. Wanneer ze me loslaat. Ik hoor dat wel vaker maar elke keer als iemand dat zegt voel ik me er ietsje specialer door. Vele zeggen zelf dat ze van mijn knuffels blij worden.

Misschien kan dit bij Hope werken? "Hope blijf vechten. Zoek het licht naar de bewoonde wereld en kom weer terug naar ons." fluister ik zachtjes. Wanneer Michelle Darcy tussen mij en Hope heeft weggepakt. Daarna geef ik haar een knuffel. "Laat dit alsjeblief werken, ik hou van jou met heel men hart. Ik voel dat je de ware voor me bent. Hope ik ben dolverliefd op jou. Wees sterk. Versla God, hij mag je nog geen engel maken. Je hoort eerst mijn engel te zijn. Ik weet dat we niet samen zijn, dat jij misschien niet van me houd maar kom terug voor degene die je liefhebt. Maak je niet druk om andere dingens, je mag je eigen keuzes maken. Alleen hoop ik dat het de goede zijn. Dat je terug komt en van me houd. Want dit kan jij alleen maar belsissen. Kies het goeie pad en je bent waar je wilt zijn."

Who is that boy?Where stories live. Discover now