welcome in the 1D family

907 31 5
                                    

Ad Sterre:

Als ik een hap heb gegeten van mijn boterham he ik al genoeg. "Lou'tje mag ik naar boven?" vraag ik aan Louis. "Ster zou je niet iets meer eten?" "ik heb geen honger." "ik ook ni Lou." hoor ik Darcy zeggen die naast me zit.

"Kom dan gaan we samen naar boven." zegt Louis die ook niet gegeten heeft. Hij geeft Chloë nog een lange kus en dan pakt hij mij en Darcy op en gaan we samen naar boven.

"Darc wat ga je doen?" vraagt Michelle maar Darcy negeert haar. Ik snap echt niet hoe dit allemaal gebeurt is. Alles is de schuld van die Neymar.

"Wat denken jullie? Gaan we vandaag eens een lekker rustig dagje houden?" vraagt Louis. Ik en Darcy knikken en dan open ik de deur zodat Louis ons kan blijven vasthouden.

Louis blijft stilstaan en gaat niet meer verder. Ook Darcy is opeens stil. Als ik omdraai kan ik mijn ogen niet geloven. Louis laat me los en ik ren met volle vaart naar Hope Niall en Nate. "Papa mama?" vraag ik en zie dan dat Hope haar ogen opendoet. "Mama!" roep ik. "Stt Ster, niet roepen." zegt Hope. Ik knik en begraaf mijn gezicht in haar nek. Ook voel ik dat Darcy Hope ook knuffelt.

"Mama Louis heeft weer voor ons gezorgd eerst Harry en Michelle maar die zijn uit elkaar." zeg ik. "Wat zijn Michelle en Harry uit elkaar wat gebeurt er met Darcy?" vraagt ze dan als ze Darcy vasthoudt. "Die wilt niet meer met Haz en Michelle praten." zegt Louis.

"Louis blijf jij even bij Niall Nate en Sterre?" vraagt hope en Louis knikt.

Ad Hope:
Ik geef Niall een kus op zijn voorhoofd en hetzelfde doe ik bij Nate en Sterre. Met darcy op mijn arm wandel ik naar Louis en geef hem een knuffel. "Super hard bedankt voor alles Lou." zeg ik waardoor Louis naar me glimlacht.

Samen met Darcy ga ik naar beneden opzoek naar Michelle en Harry. Het kan zijn dat ze ruzie of wat dan ook hebben maar Darcy mag hier absoluut niet de dupe van zijn.

Als ik uiteindelijk de eetkamer heb gevonden. Ga ik naar binnen en negeer al de verbaasde blikken en wandel met een Darcy die als maar meer mijn T-shirt vastpakt.

"Michelle Harry!" roep ik zodat ze het zeker horen maar ook zodat de andere gasten er geen last van hebben.

Michelle en Harry komen naar me toe. Michelle met een bang gezicht omdat ze weet wat er gaat komen. "Hoe kunnen jullie Darcy zoiets aandoen. Ik dacht dat jullie dolverliefd op elkaar zijn. En dan krijg ik te horen dat jullie uit elkaar zijn en Darcy bang is. Ik weet niet wat er gebeurt is maar ik wil het NU weten." zeg ik boos. "Neymar heeft me gekust." begint Michelle maar wordt onderbroken door Harry. "Begin niet weer he." "harry zwijg." zeg ik kwaad en Michelle praat verder. "Ik hou zielsveel van Harry dus duwde ik hem weg en hij heeft me gezegd dat hij ging zeggen tegen Harry dat we sex hadden enz. Maar dat is echt niet gebeurt."zegt Michelle en ik weet dat ze de waarheid spreekt. "Mag ik nu ook iets vertellen?" vraagt Harry. "Nee jij gaat naar mij luisteren." ik ken Michelle al heel lang en ik weet het wanneer ze liegt en nu zegt ze de waarheid en trouwens heeft zij het u ooit kwalijk genomen van vroeger? Nee want ze geloofde u. Dat heet vertrouwen en dat is het belangrijkste in een relatie. Vertrouwen. Jullie beide komen nu mee zonder tegen te stribbelen." zeg ik en wandel naar de kamer met twee hondjes achter me aan.

Ik neem een kamer gelukkig iemand waar niemand is. "Naar binnen!" zeg ik. En ze gaan zo snel mogelijk naar binnen. Daarna doe ik de deur oplsot. "Als alles is uitgepraat en je een goede uitleg hebt voor Darcy mogen jullie eruit." zeg ik en ga dan met Darcy naar Louis. "Dankje Hope." zegt Darcy. "Darc alles voor mijn favoriete nichtje."zeg ik en wandel dan de kamer binnen waar al de andere ook zijn.

Ik zet Darcy op de grond en wordt geknuffelt door iedereen. "Je lijkt echt met wat je daarnet deed op Liam." hoor ik Zayn zeggen. "Dat komt dan goed uit, wat Liam is mijn broer." zeg ik waardoor ik van iedereen een verbaasde blik krijg buiten van Liam en van Niall want die slaapt nog steeds.

"Ja iedereen Hope is mijn zusje. Ze is vroeger van ons gestolen. Maar meer daarover vertellen we een andere keer." zegt Liam.

"Welcome in the 1D family!" roept Louis en we belanden in een groepsknuffel.

Who is that boy?Where stories live. Discover now