i will miss you all

1.4K 40 4
                                    

Ad Niall:

Langzaam doe ik mijn ogen open. Gisteren was echt een van de beste concerten ooit. Spijtig dat we hier maar 1 concert mochten geven. Maar ik weet zeker dat we hier nog eens terug komen.

Maar vandaag ga ik naar Antwerpen, opzoek naar Hope. Ik pak de foto's van mijn nachtkasje en zie een klein meisje en een jongetje erop staan. Zou dit Hope zijn? Maar wie is dat jongetje dan? Ze heeft toch geen broer? Ik leg de foto even neer op het bed, doe kleren aan en ga naar Sterre haar kamer zodat ik haar de foto's kan geven. Ja foto's er is ook nog een foto waar ze met Sterre en met nog andere meisjes opstaat.

Wanneet ik de kamer binnenga, opend Sterre haar ogen. "Hi ster!" zeg ik. "Hey papa." antwoordt Sterre. "Ster wie is dat allemaal op de foto?" vraag ik. Sterre komt dichter bij zitten. "Dat ben ik en dat is Sterre, het jongetje dat weet ik niet en op deze foto staan Hope, Céline, Chloë, Amber, Linda en Michelle. Ze zijn allemaal directioners buiten hope dan. Het zijn ook haar beste vrienden." zegt Sterre. "Dankje." zeg ik. Nu weet ik al wat meer over Sterre. Misschien kan ik iets organiseren als ik Hope heb terug gevonden en ik heb al een ideetje. ;)

"Ster je gaat vandaag met Louis meegaan, ik blijf hier en ga Hope voor je vinden. Maar weet dat ik zo snel mogelijk terug kom. Want ik hou zielsveel van jou!" zeg ik. "Oke papa, ik hou ook heel veel van jou." zegt Sterre en geeft me een knuffel.

*1 uur later*

Alles is ingepakt en nu staan we aan het vliegtuig. Ik geef Lou en de muziekanten een knuffel. Lux geef ik een kusje op haar voorhoofdje, de jongens geef ik een goede horan hug en bij Louis blijf ik stildtaan. "Lou draag goed zorg voor mijn kleine meid. Hou me op de hoogte als er iets is en veel plezier bij je familie. Maar vooral bedankt." zeg ik. "Ni natuurlijk. Ik zal Ster met men leven beschermen en dankje. En das graag gedaan ik doe alles voor men broertje." zegt Louis en geven we elkaar nog een knuffel. Daarna ga ik naar Sterre die met tranen in haar ogen me aankijkt. "Papa beloof je dat je snel terugkomt. Ik wil niet dat ik jullie allebei kwijt ben. Ik weet dat jij en Hope niet echt mijn ouders zijn maar zo voelen jullie wel. Ik hou van je en ik zal je missen." zegt Sterre in men nek. "Hey Ster ik beloof je dat ik zo snel mogelijk terug bij je ben met Hope. Jij bent men klein prinsesje en ik hou echt zielsveel van jou. Ik ga je missen Ster." zeg ik en geef haar een knuffel.

Sterre wordt uit men armen gepakt door Louis die me succes wenst. Ik kijk nog een laatste keer naar iedereen en dan ga ik naar de auto. Opweg naar Antwerpen. Hoe sneller ik Hope vindt, hoe sneller ik naar Theo, de jongens en Sterre kan.

Who is that boy?Where stories live. Discover now