England here we come!

1.1K 39 2
                                    

Ad Michelle:

Wanneer we net in het ziekenhuis zijn wordt Darcy wakker. "Hey little girl." zeg ik tegen Darcy. "Neil?" vraagt Darcy. Ja ik heb haar Niall geleerd. Dat zal hij leuk vinden. Alleen moet ze het nog juist uitspreken en dan klopt het helemaal. "Ja schatje we gaan naar Niall en Hope." zeg ik en ze krijgt een grote glimlach op haar gezicht. Vanaf het begin heb ik Darcy tweetalig opgevoed, zodat ze ook Engels kan verstaan. Ze luisterd beter als ik engels praat dan als ik nederlands praat, wat dus makkelijker is voor straks wanneer we in Engeland zijn.

"Waar zijn ze?" vraag ik aan Paul terwijl ik Darcy neerzet. "Hier." zegt Paul als we voor de deur staan. Ik klop zachtjes op de deur maar krijg geen antwoord. Waardoor ik de deur gewoon opendoe en daar zie ik het  schattigste ter wereld. Niall ligt met Hope in zijn armen te slapen. Niall zijn borst gaat zachtjes op en neer terwijl dat van Hope stil blijft. Ik hoop zo hard dat de volgende keer, haar borst weer op en neer beweegt.

Ik hoor geklik en kijk naar Paul die zijn telefoon net wegsteekst. Hij heeft gelijk, snel pak ik mijn telefoon en maak ik ook een foto van dit schattige maar trietse moment.

Darcy wilt naar Niall maar ik hou haar tegen. Waardoor ze me zielig aankijkt. Soms lijkt ze echt op haar papa. Daar ben ik echt blij om, want wat er ook gebeurt is, waarom hij me ook heeft genegeerd ik hou nog steeds zielsveel van hem.

De deur gaat open en Julia komt binnen. Een hele lieve verpleegster die meegaat naar Engeland. Zo kan ze ons helpen als er iets gebeurt. Want als ze uit haar dood ontwaakt moet ze toch zeker onderzocht worden.

"Oh das echt schattig maar zo zielig." zegt Julia wijzend op Niall en Hope. Ik en Paul knikken terwijl Darcy aan mijn been hangt. Ze wilt namelijk naar Hope en Niall. "Nee Darcy, ze slapen." zeg ik maar voor de ene is het waar maar voor de andere niet.

"Ik kwam jullie eigenlijk halen, we gaan naar de luchthaven. De ambulance rijdt voorop en jullie kunnen achter ons rijden. Daarachter zal Steve een goede vriend van me die bij de politie zit met zijn auto achter jullie rijden. Zodat we snel bij de luchthaven zijn." zegt Julia. "Dankjewel." zegt Paul.

Julia maakt alles klaar en ik zet Darcy toch maar op het bed. Ze gaat in het midden zitten met een grote glimlach.

Samen met Julia rij ik het bed naar de ambulance terwijl Darcy zit te lachen. Ik snap niet waarom Niall nog niet wakker is. Kinderen zitten te wenen, mensen zitten te schreeuwen van pijn en Niall die slaapt. "Niall heeft verdoving gehad doordat hij naar Hope wou en wat dus niet mocht. Ze konden hem niet meer houden. Daarom is hij nu slaperig. Binnen een uur zou het uitgewerkt moeten zijn." zegt Julia die duidelijk mijn vreemde gezichtsuitdrukking zag.

Als we het bed in de ambulance hebben gezet, begint Darcy te protestere. Ze wilt naruurlijk niet van het bed af. "Darcy komaan." zeg ik maar Darcy denkt er anders over. Ze nestelt haar tussen Hope en Niall onder het deken waardoor ik haar natuurlijk niet kan pakken. "Darcy we moeten vertrekken, anders kunnen we niet naar papa." zeg ik. "Papa?" vraagt Darcy. "Ja papa kom." zeg ik. "Neill." zegt Darcy en blijft gewoon liggen. "Het duurt niet zo lang en ik blijf er wel bij anders. Ze kan dus gerust hier blijven." zegt Julia en ik bedank haar.

Natuurlijk is Darcy inslaap gevallen en liggen ze daar nu met drie te slapen. Ik trek snel een foto en ga in de stoel zitten. Julia maakt het bed goed vast, zet iets op Niall en Darcy hun hoofd zodat ze geen last hebben van het opstijgen. Daarna gaat ze naast mij zitten en we raken al snel aan de praat. Ze vertelt me dat ze een directioner is en haar favoriet is Liam. Zo kom ik ook te weten dat ze 20 is en dat we veel gemeen hebben met elkaar.

@oreoloveatfirstsight = Julia

Who is that boy?Where stories live. Discover now