my heart is closed

931 30 4
                                    

Ad Hope:
Ik schrik Liam is gewoon mijn broer. 'Mijn vader' heeft me soort van gestolen? Waarom? Hij wilt me toch dood. Ik vindt het zo lief van Liam dat hij me wou beschermen.

Maar nu dat ze hier zijn, nu Liam me zó gezien heeft. Ik wou dat niemand me ooit zo zag. Ze gaan me als een kind zien, iemand die niet voor zichzelf kan zorgen. Ik ga naast Niall liggen en hou hem stevig vast, hij is me komen zoeken. Ook weet dat ik het liever niet wou, maar nu weet ik dat hij toch nog van me houd. En ik hou zielsveel van hem, elke dag toen ze het deden dacht ik aan hem. Hoe hij me zou troosten, me zou helpen en vooral beelde ik me in dat hij het was. Maar toen ik mijn ogen opende zag ik weer de enge mannen of mijn walgelijke vader.

"Hope?" hoor ik Liam vragen en ik kijk op. "Sorry dat ik er niet voor je was, toen je me nodig had." "li kom hier, ik hou van je en nu weet ik waarom ik wakker werd. Ik had jou terug, mijn liefde van mijn leven was er en mijn zusje. Jij betekende al super veel voor me zonder dat ik het wist." zeg ik terwijl Liam naar me toe komt.

Daar liggen we dan knuffelend terwijl Niall er middenin ligt. Maar dat wordt verstoord door mensen die binnen komen gestormd.

"Ik had op voorand al de politie en ambulance gebeld." zegt Liam en ik geef hem een kusje op zijn wang.

Liam staat op en wordt meegenomen en in een deken gewikkeld. Een vrouw komt naar me toe en doet haar trui bij me aan. Het deken wordt om me gewikkeld en dan roept de vrouw voor versterking als ze Niall ziet liggen. Hij wordt op een brancard gelegd en weggevoerd naar het ziekenhuis, ik moet ook nog mee voor controle en Liam is naar het hotel om kleren te gaan halen en hij ging zijn best doen om onopgemerkt binnen te geraken.

Ik kan nog altijd niet geloven wat er nu gebeurd is. Liam is gewoon mijn broer en Niall houdt nog steeds van me.

Ad Liam:

Hope daar zo zien liggen deed me pijn, ik heb mijn zusje niet kunnen beschermen. Toen niet en nu ook niet. Ik ben echt een slechte broer en slechte beste vriend. Niall. Mijn beste vriend bloedend op de grond, waarom had ik niet beter opgelet?

Snel ren ik naar het hotel. Gelukkig is het nacht en slaapt iedereen hopelijk al. Zo kan ik alles inpakken en naar het ziekenhuis gaan.

Ik kom in Niall zijn kamer en zie iedereen slapen buiten Nate, die naar me lacht. Snel pak ik alles in, neem kledij voor Hope mee en schrijf een briefje. Zo weet Louis dat ik Nate meeheb. Sterre laat ik slapen net zoals Darcy want zij hebben het echt nodig.

Daarna ga ik naar mijn kamer, haal er wat kledij uit en neem ondergoed van Juul voor Hope mee.

Gelukkig is niemand wakker en ben ik opweg naar het ziekenhuis met de kleine Nate in mijn handen.

Als ik in het ziekenhuis binnenkom, zie ik Hope al zitten. Ik ren naar haar toe terwijl Nate zijn armen uitsrekt naar Hope. Hope kijkt me met een glimach aan en neemt gretig Nate uit mijn armen. Het kleine jongetje, kijkt hope aan en valt meteen dicht tegen Hope aan inslaap.

"Hope hier doe dit eerst aan dan kan hij sebiet bij je blijven." zeg ik als ik een T-shirt joggingbroek en ondergoed aan haar geef. Ze knikt en gaat haar snel omkleden. Als ze terug komt neemt ze Nate weer in haar armen.

Ze begint zachtjes te zingen. Het is zo lief en nu weet ik wat ik al die jaren heb gemist. Het gevoel om voor iemand te zorgen. Wij allemaal draagde zorg voor Niall en ik voelde me daar zo bechermend voor. Hij voelde als mijn kleine broertje en nu heb ik mijn klein zusje er bij. Nu is het gat in mij hart gedicht.

Who is that boy?Where stories live. Discover now