the strongest power => Love

1.1K 41 7
                                    

Ad Onbekend:

Mijn geest werkt tegen. Maar ik blijf sterk. Ik moet hier blijven. Mijn lichaam moet intact blijven. Ik hoor alled wat iedereen zegt en kijk rond. Hoe kom ik hier ooit uit? Ik voel twee zachte lippen mijn lippen kussen. Mijn lichaam wordt warm door zijn aanraking. Mijn lichaam is niet meer zo koud dan voordien. Niall maakt het warm. Ik doe mijn ogen dicht om te kunnen genieten. Misschien is dit wel de laatste keer dat ik dit meemaak. Zijn lippen zo warm en liefdevol. Ik wil hem zo graag zien. Hij is de persoon waar ik bij wil zijn, ik wil niet bij God zijn. Ik wil eerst bij Niall zijn. Als mijn ouders nu gewoon zoals alle andere ouders waren dan was dit allemaal niet gebeurt. Dan lag ik nu niet te vechten tegen het licht dat me mee wilt nemen.
Stemmen van Niall en Darcy bereiken me, wanneer Niall zijn lippen af me gaan. "Michelle Julia ze is warmer dan voordien." hoor ik de oh zo mooie stem van Niall roepen. Meteen daarna hoor ik twee paar voetstappen mijn richting opkomen. "Niall je hebt gelijk!" roept Julia. Meteen voel ik een naald mijn hand in gaan. "Ik geef haar wat bloed bij zo is ze sterker en Niall je had gelijk. Je mag de hoop bij Hope niet opgeven." "Hope hou vol. We landen binnen 2 min. Wordt wakker!" hoor ik Niall zeggen.

De 2 min lijken uren te duren maar dan eindelijk voel ik het bed verschuiven. "De jongens en Sterre zijn er." zegt Paul. "Uh ze wisten dit toch niet?" hoor ik Niall zeggen. "Niall het is het 1D prive vliegtuig. Iedereen van 1D kan zien wanneer er een vliegtuig vertrekt of land." zegt Paul.

"Sterre mag haar zo niet zien." zegt Niall zachtjes. Hij heeft gelijk. Niemand mag me zo zien en zeker Sterre niet. Ze mag niet denken dat ik dood ben, want ik doe er alles aan om te vechten tegen het licht. "We zullen snel naar de ambulance gaan, misschien zien ze ons niet." hoor ik Julia zeggen. Ik hoop dat ze gelijk heeft, dat niemand anders me zo ziet.

"We zijn bijna bij de ambulance." hoor ik een stem zeggen. Gelukkig. Sterre zal me niet zo zien. "Papa, mama!" hoor ik de bekende stem van Sterre zeggen. Daar gaat al mijn hoop. "Papa wat is er met mama?" vraagt sterre. "Mama slaapt heel diep Sterre." "is ze?" vraagt een stem die ik niet echt kan plaatsen maar ik denk dat het Harry is. "Ja." hoor ik Michelle zeggen. "Maar ze is een vechter. Ze leeft!" hoor ik Niall zeggen.

Ik hoor heel wat voetstappen dichter bij komen. Iemand wordt bij me gezet en geeft me een knuffel. "Hope ik heb je zo gemist. Bij louis was het heel leuk maar als je wakker wordt kun je mee naar Louis gaan. Dan kan je hun allemaal ontmoeten. " hoor ik Sterre zeggen terwijl ze me nog steeds knuffelt. Twee andere mensen hebben men hand vast waaronder Niall. "Wees Sterk Hope!" hoor ik een onbekende stem zeggen. De kracht die ik nu krijg is zo sterk als een atoombom of misschien wel sterker. Het is de kracht van liefde. "Ik ga niet mee!" roep ik zo hard als ik kan. En dan gebeurt er iets geweldig. Ik voel mijn hart kloppen, het licht gaat weg en het bloed stroomt door mijn aderen. Het is een geweldig gevoel. Het is het gevoel dat ik weer opnieuw leef.

Who is that boy?Where stories live. Discover now