Searching for Hope

914 30 2
                                    

Ad Sterre:

Een hele weg heb ik me vastgeklemd aan louis zijn T-shirt. En nu we terug in België zijn wordt ik echt bang, wat als mijn ouders boos worden. Omdat ik weg was en omdat Hope weg is? Of weten ze dat? Waarom is Hope naar hier gekomen? Zoveel vragen spoken door mijn hoofd en ik heb er geen antwoord op.

Ik heb met Louis zijn gsm stiekem een sms'je naar papa gestuurd. Ik wil naar hem toe, ik wil samen met hem Hope zoeken. Ik wil haar niet nog is kwijt, net zoals Ik papa niet meer kwijt wil.

Ad Niall:

Net wanneer we door de straten van Antwerpen aan het wandelen zijn, krijg ik een sms'je van Louis.

*papa, ik wil naar jou. We komen je helpen. Ik mis je x*

En meteen weet ik dat het van Sterre is. Het meisje dat ik wou beschermen. Haar ouders zijn gevaarlijk. Ik wil haar ook niet kwijt. "Ni gaat het?"vraagt Liam. Ik wil ja zeggen maar dan heb ik door dat ik ween. "Li, de rest is hier ook." zeg ik en Liam neemt me in een omarming. "Ni, we huren een hotelkamer. We laten iedereen daar en wij met zijn twee gaan zoeken. Dat is veilig." "li waarom? Moet je me iets vertellen?" vraag ik maar Liam schud zijn hoofd. "Nee, ik wil niet dat je alleen gaat. We gaan samen." zegt hij, ik zie dat hij de waarheid spreekt maar toch geloof ik hem niet helemaal. We geven elkaar een knuffel en ik neem Nate van Amber over.

"Nate gaan we naar je zusje belen?" vraag ik aan het kleine jongetje die me met dezelfde ogen als ik heb aankijkt.
(Louis=l, Sterre =S, Niall =N)
L: hey Ni
N: hey lou, mag ik ster even?
L: ofcourse daddy ;)
Een kleine glimlach komt op mijn gezicht. Louis laat me ook altijd glimlachen.
S:papa?
Hoor ik de breekbare stem van Sterre vragen.
N: yes little Princess
S: ik mis je
N: ik mis je ook maar we zien elkaar zo
S: ik wil je nu zien papa.
N: zo meteen Ster. We gaan elkaar meteen zien, nate kan ook niet wachten om je te zien.
S: ik hou van je papa.
En meteen daarna hoor ik haar snikken.
L: Ni?
Hoor ik Louis vragen en weet meteen dat Sterre de telefoon heeft afgegeven.
N: louis we hebben een hotel gergeld zodat jullie op de kinderen kunnen passen en ik en Liam gaan zoeken. Kom naar de lindestraat daar is het hotel.

En ik leg meteen af voor ik ook begin te wenen. "Li kom we gaan naar het hotel." als we binnen komen gaat Liam wat praten en komt hij terug met 10 sleutels.

Hij geeft mij kamer 13 en meteen ga ik naar de kamer. Amber heeft de kamer ernaast net zoals Liam en Juul. Daar was een kamer van 3 personen en ik heb de grootste 1 met 4 bedden. Twee dubbele, een enkele en een babybedje. Ik leg Nate op bed en verander zijn kleren in een pyjama en leg hem dan in bed, naast me terwijl ik samen met hem inslaap val.

Ik wordt wakker gemaakt van een stem die ik uit de duizende herken. "Ster?" roep/vraag ik en het meisje rent naar me toe. We knuffelen elkaar zeker 5 minuten totdat ik kleine handjes voel. "Ster dit is Nate je broertje." zeg ik terwijl Ik Nate oppak. Sterre neemt Nate over en rent de kamer uit en even later komt een hypere louis met mijn twee schatten binnen. "niall mag ik hier slapen??" roept Louis en ik knik. Daar kunnen jij en Chloë slapen.

Louis knikt en begint same. Met Sterre met Nate te spelen. "Louis zorg je goed voor hun. Ster ik ben zo snel mogelijk terug en draag je zorg voor je broertje?" vraag ik en meteen rent Sterre op me af. "Papa niet weg gaan!" roept ze "Sorry Ster ik moet Hope zoeken. " louis komt nar me toe geeft me een knuffel pakt Sterre op en geeft me Nate. Snel neem ik afscheid van het kleine ventje en leg hem in zijn bedje. Terwijl Sterre zich vastklemd aan Louis zijn T-shirt ga ik met een slecht gevoel de deur uit, waar Liam staat te wachten.

"Gaat het Ni?" vraagt hij en ik knik. Ik moeg dit doen, hoe sneller we vertrekken hoe sneller we haar gevonden hebben en hoe sneller we met zijn allen samen kunnen zijn. Snel vertrekken we samen het donkere in, opzoek naar Hope.

Who is that boy?Where stories live. Discover now