24.dio

951 76 8
                                    

Došla sam do vrata razmišljajući o tome što da napravim ako je došao netko iz vrhovnog suda. Harry je ovdje. Ne smiju ga vidjeti. Otvorila sam vrata, a ispred njih je stajao Charles.

"Što radiš ovdje?" Tiho sam ga upitala. Još mi samo treba da ga Harry vidi.

"Čuo sam što se desilo i morao sam te vidjeti." Ušao je unutra. Htio me je zagrliti, ali sam se odmaknula.

"Charles, moraš odmah otići. Harry će te vidjeti, a onda će biti svašta."

Namrštio se, a onda je uzdahnuo. "Zašto on može biti s tobom, a ja ne mogu?"

Ljutito sam ga pogledala. "Zato što njega volim..."

"Da, znam. Njega voliš, ali možeš li reći da ne osjećaš baš ništa prema meni?"

Spustila sam pogled. Tišina me je odala. Ne mogu to reći jer to nije istina. Dobro, možda osjećam nešto prema njemu, ali Harrya volim. Prema Charlesu osjećam nešto drugo.

"Eto vidiš da sam u pravu. Zoey ja te volim i boli me što ne mogu biti kraj tebe..." Čula sam korake koji su nam se približavali. O ne, Harry dolazi. Razmišljajući što da napravim gurnula sam Charlesa, a onda sam brzo zatvorila vrata. Duboko sam udahnula, a onda sam se naslonila na vrata. Harry je došao do mene.

"Zoey, makni se s vrata. Znam da je ovdje."

"Tko, Harry?" Namrštio se, a onda me je ljutito pogledao.

"Zoey, ne pravi me glupim. Čuo sam njegov glas. Znam da je vani. Makni se s vrata." Nisam ništa rekla. Stajala sam kraj vrata nadajući se da će možda odustati, iako sam znala koliko je tvrdoglav.

Iznervirano je uzdahnuo, a onda me je primio za podlakticu. Povukao me je prema sebi. Izgubila sam ravnotežu, ali me je Harry primio prije nego što sam pala.

"Šta izvodiš?" Ljutito sam ga upitala. Nije ništa rekao. Naglo je otvorio vrata, a ja sam rukama prekrila oči. Ne mogu ovo gledati. Čekala sam da čujem Charlesov glas, ali čula sam samo Harryev iznervirani glas.

"Gad je otišao, ali jednom ću ga naći, a onda neće dobro završiti." Bijesno je rekao. Htjela sam mu reći da je on polutan, a Charles je najmoćniji vještac, pa onda ne znam kolike šanse ima protiv njega, ali nisam jer mislim da bi to samo pogoršalo trenutnu situaciju. Hvala Bogu da je Charles otišao. Ako želi razgovarati možemo se jednom naći, ali ne ovako. Ne dok je Harry ovdje. Harry i Charles se ne podnose i ne mogu ni zamisliti što bi se dogodilo da ga je vidio.

Približila sam mu se. Stavila sam ruke na njegova prsa, a onda sam ga nježno poljubila.

"Ljubavi, i da je bio ovdje, to ne bi ništa promijenilo. Ja volim tebe, ne njega. Koliko ti puta to moram govoriti?" Palcem sam mu prešla preko obraza, a on se lagano nasmiješio.

"Znam, ljubavi, ali ne mogu ga gledati kraj tebe. Sjećaš se što se dogodilo zadnji put?" Zatvorila sam oči klimajući glavom. Da, kako se ne bi sjećala. Odveo me kod sebe u dvorac i lagao mi jeu vezi svega. Rekao je da smo prije nesreće bili zajedno, a ja sam mu glupača povjerovala.

"Sjećam se, Harry, ali tada sam izgubila pamćenje i nisam se ničega sjećala. Znaš i sam da nikada ne bi izabrala njega." Zastala sam. Rukom sam mu prošla kroz kosu. "Volim te, Harry. I to se nikada neće promijeniti."

Nasmiješio se, a onda me je pogledao. "Reci to ponovno." Šapnuo mi je na uho. "Volim te, Harry." Ponovila sam. Rukom mi je dodirnuo obraz, a ja sam zatvorila oči uživajući u njegovom dodiru. Uskoro sam osjetila njegove usne na svojima. Nasmiješila sam se. Ruke sam obavila oko njegovog vrata.

Ne želim da se ovaj trenutak ikada završi. Želim ostati ovako zauvijek. Samo on. Ništa mi drugo ne treba.

Nakon nekog vremena se odmaknuo od mene. Nasmiješio se, a onda me je primio za ruku. Vratili smo se natrag u sobu. Sjeli smo na kauč. Upalili smo televizor. Imamo obične programe, ali također imamo i program MK. Na njemu se svakodnevno prikazuju vijesti iz mog, ali i iz Charlesovog kraljevstva.

SecretsWhere stories live. Discover now