17.dio

1.2K 89 11
                                    

CHARLES P.O.V

"Poštovani,želio bih vas zamoliti za trenutak tišine." Čuo sam nečiji glas iza sebe. Okrenuo sam se i zaprepašteno sam gledao u dvije osobe koje su stajale na pozornici. Na pozornici su bili Zoey i neki mali idiot. Zoey je bila u nebesko plavoj haljini,a to je kraljevska boja. Zar je moguće?

"Ovo je Zoey Lane. Ona je kraljica koju smo toliko dugo čekali..." Više mi se nije dalo slušati ovog kretena pa sam pogledao u Sashu.

"Ona je kraljica?" Iznenađeno sam ju upitao. Klimnula je i nasmiješila se,a onda je otpila gutljaj nečeg bijelog. Otkad se ona preziva Lane? Izgleda da joj je Ingrid promijenila prezime.

"Izgleda da je." Zastala je. "Slatka je,zar ne? Baš me zanima kako će voditi ovo kraljevstvo. Ona je dobra,a njima treba neki stvarno dobar vođa,jer naše kraljevstvo planira ići u rat s njima." Začuđeno sam ju pogledao. Zar opet?

"Gospodaru,molim vas da predate krunu vašoj sestrični." Opet sam se okrenuo. Onaj idiot Malik je predavao krunu Zoey. Oni su u rodu? Taj mali me stvarno nervira. Uvijek sam imao problema s njim. Čak je i dobro što je sad Zoey kraljica jer će uskoro biti na mojoj strani,a onda ću upravljati i sa ovim kraljevstvom. Razradio sam cijeli plan. Mislio sam uključiti i onog čupavog šta se stalno motao oko nje,no vidim da ga nisu poveli na zabavu pa onda vjerojatno nije tu. Zoey se ponaša previše zaštitnički prema njemu,a on je samo običan čovjek. Bezvrijedan je. Veseli me što Zoey mora plesati samnom nakon krunidbe jer ću moći pričati sa njom. Mi smo kralj i kraljica,a taj ples označava mir između nas. Koje sranje. Mir? Prije par stotina godina smo imali jedan rat,a i prije 50 godina je bio jedan,a uskoro će vjerojatno biti još jedan i onda oni pričaju o nekom miru.

Gledao sam u Zoey. Malik joj je dao krunu,a onda joj se naklonio. Oni imaju prvi ples. Idiot. Šta on ima plesat s njom? Ona je moja. Samo moja. I nemam ju namjeru dijelit sa nekim idiotom. Dosta mi je i onog čupavog.

"Kraljice moja,ovdje sam kako bih vam služio i pomagao." Bla bla bla. Opet priča neka sranja. Kao i uvijek. Preokrenuo sam očima i namršteno sam pogledao u Ingrid koja je dolazila prema njima. Šta sad ona hoće? Za njom su došli i ostali iz grupe idiota. Onaj mali Ian koji se stalno mota oko Zoey,njezina mama koja je isto obični čovjek i neki mali. Sve bolje od boljeg.

Svi su došli do nje i zagrlili su je,a onda su se opet spustili dolje. Svi su sjeli na svoja mjesta i počela je muzika.

ZOEY P.O.V

Cijelo vrijeme sam gledala u Charlesa. Stalno mi se smiješio,a kada je vidio Zayna smiješak mu se maknuo sa lica. Izgleda da imaju nekakvih problema,no ništa čudno. S kim on nema problema? Zayn mi je rekao da prvo moram plesati s njim,a onda sa Charlesom. Spustila sam se niz pozornicu,a do mene su dolazila razna bića koja su mi čestitala. Neki su izgledali sretno,a neki su bili namršteni.

Nakon što smo sišli niz pozornicu počela je muzika,a Zayn me je primio za ruku. Naslonila sam se na njegova prsa. Zažmirila sam. Da barem mogu otići sa zabave. Da barem ne moram plesati sa onim kretenom.

"Jesi dobro?" Upitao me,a ja sam klimnula. Koliko dobro mogu biti? Sama pomisao na ples sa Charlesom me tjera na povraćanje.

"Znam kako ti je. Ja tog gada prezirem." Čvrsto sam zatvorila oči. Zaboravila sam da Zayn može čitati misli. Nasmiješila sam se.

"A tko ga ne prezire? Baš me zanima kako ga već netko nije pokušao ubiti." Nasmiješio se,a onda je klimnuo glavom. Zayn me zavrtio dva puta,a onda me je opet primio.

"Vjeruj mi pokušali su. I to par puta. No taj gad je otporan na smrt. Nitko ga ne može ubiti." Zastao je. Nasmiješio se. "Nitko osim tebe." Muzika je završila. Zar već? Zayn me je zagrlio.

SecretsWhere stories live. Discover now