NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Year 2079

Year 2079

1.3M Reads 48.6K Votes 47 Part Story
Mery By LiveNiceTimes Updated Jun 26

Anul 2079. Lumea s-a schimbat iar pamantul nu mai este ce obisnuia odata sa fie.
 
Atingerea Virusului de acum 50 de ani a distrus totul―populatia pamantului a scazut, moartea si foametea au crescut, iar orasele care odata stateau inalte si gratioase s-au prabusit. Oamenii care au reusit sa se salveze erau pe cale sa se dea batuti, speriati ca rasa umana urma sa dispara si ce obisnuia sa fie odata lumea noastra sa cada in tacere si intuneric. Dar chiar atunci familia Styles a intrat in peisaj. Ei au fost singurii oameni care au cazut in mainile Virusului si au supravietuit. Au fost mai destepti, mai puternici si mai diferiti decat restul si asa au devenit la scurt timp Familia Regala. Au inceput sa impuna reguli si sa faca din oameni sclavi; femeile sa reproduca iar barbatii sa construiasca. Au schimbat totul―in special ce a mai ramas din speranta oamenilor, care i-au ascultat, care le-au urmat fiecare pas, pentru ca erau disperati. Dar nimeni nu se astepta la viitorul pe care urmau sa-l traiasca.
 
 • • •
 
 Atentie: Cartea are un continut sexual, violenta si limbaj puternic. Nu este un 'fan-made' facut dupa o alta carte, serial sau film. Este scrisa de mine si este creatia mea. Daca cineva doreste sa faca o traducere a acestei carti sa imi trimita va rog un mesaj inainte si sa nu faca nimic fara aprobarea mea.
 
 Intreaga carte este ©Copyright deci nu furati ideea in niciun fel.
 
 
 All Rights Reserved 2013 - 2017
 © LiveNiceTimes

cei aia e mancare se linge sau se scuipa? ce inseamna scuipat 
               mor
Horanbae22 Horanbae22 Jul 04
Harry în gândul lui 
               Proastă măi ești fetițo da bine că măcar ești frumoasă
Frate, nu pureai să pui şi tu alt personaj? Trebuia neapărat să fie Harry Style? Şi nu mă refer să pui altul din One Direction, alt personaj sau unul inventat.
Dar cartea asta n avea peste 80 si ceva de capitole?Asa imi amintesc
Boss,fata e curioasa,raspunde.i si tu la o intrebare ceva....
Nu m-am putut abtine si am strigat un ,,ieeei" cat de tare am putut si a venit mama ca mine ca dc urlu