Year 2079

Year 2079

1.2M Reads 44.6K Votes 46 Part Story
Mery By LiveNiceTimes Updated Dec 20, 2016

Anul 2079. Lumea s-a schimbat iar pamantul nu mai este ce obisnuia odata sa fie.
 
Atingerea Virusului de acum 50 de ani a distrus totul―populatia pamantului a scazut, moartea si foametea au crescut, iar orasele care odata stateau inalte si gratioase s-au prabusit. Oamenii care au reusit sa se salveze erau pe cale sa se dea batuti, speriati ca rasa umana urma sa dispara si ce obisnuia sa fie odata lumea noastra sa cada in tacere si intuneric. Dar chiar atunci familia Styles a intrat in peisaj. Ei au fost singurii oameni care au cazut in mainile Virusului si au supravietuit. Au fost mai destepti, mai puternici si mai diferiti decat restul si asa au devenit la scurt timp Familia Regala. Au inceput sa impuna reguli si sa faca din oameni sclavi; femeile sa reproduca iar barbatii sa construiasca. Au schimbat totul―in special ce a mai ramas din speranta oamenilor, care i-au ascultat, care le-au urmat fiecare pas, pentru ca erau disperati. Dar nimeni nu se astepta la viitorul pe care urmau sa-l traiasca.
 
 • • •
 
 Atentie: Cartea are un continut sexual, violenta si limbaj puternic. Nu este un 'fan-made' facut dupa o alta carte, serial sau film. Este scrisa de mine si este creatia mea. Daca cineva doreste sa faca o traducere a acestei carti sa imi trimita va rog un mesaj inainte si sa nu faca nimic fara aprobarea mea.
 
 Intreaga carte este ©Copyright deci nu furati ideea in niciun fel.
 
 
 All Rights Reserved 2013 - 2017
 © LiveNiceTimes

Clarissagirl Clarissagirl 4 days ago
Ba, eu cred ca o duce sa mance ceva apoi o duce în cameră pierderii virginității
Clarissagirl Clarissagirl 4 days ago
Baaa, credeam că o să îi bage sângele lui în sângele ei si invers sau să amestece conținuturile si apoi sa le bage în sânge, dar nu sa bea!!
SthechildS SthechildS 4 days ago
Situația seamănă izbitor de mult cu cea din Divergent, când Tris și-a ales facțiunea, dar si cu cea din Instrumente mortale, tatăl lui Jace fiind cel care își bea sângele dintr-un pocal pentru a supraviețui:>>>
Clarissagirl Clarissagirl 4 days ago
Wtf?? "Sa te relaxezi", " Să asculți " pui scuipa-te-as în gura să te scuip
Actibilde Actibilde Nov 19, 2016
Off kara kara, ce ma fac eu cu tine? Cand o sa intelegi si tu ceva din tot ce ți se intampla? *-*
Kill-Em Kill-Em Dec 25, 2016
Daca-i bea sangele, nu ia si ea virusul ala si devine nemuritoare ca familia regală? 😱