1. Continuarea Legaturii

48.1K 1.9K 747
                                    

—Capitolul 1: Continuarea Legaturii

• • •

"Poftim?" Aproape ca nu am fost in stare sa imi aud vocea slabita. Privirea mea a inghetat deasupra chipului sau, in cautare de orice semn ca a facut doar o gluma. "Nu esti serios."

"Sunt serios," Tonul lui era plictisit si dur in timp ce ma privea cu atentie. Am simtit lacrimi in coltul ochilor mei. "Totul o sa fie mai usor pentru tine daca ai sa te relaxezi si ai sa ma asculti."

Inainte sa apuc sa ii raspund inapoi a facut un pas spre mine, un mic icnet parasindu-mi buzele cand i-am simtit mainile prinzandu-mi talia. I-am prins panicata umerii cand m-a ridicat in aer, apropiandu-ma de masa si presandu-mi spatele de suprafata tare.

"Nu!" Vocea mea puternica a lasat un mic ecou sa se sparga in incapere. Mi-am fluturat agitata mainile si picioarele cand i-am simtit palma presandu-se de interiorul coapsei mele, incercand sa imi desparta picioarele. "Te rog! Nu vreau―"

"Ai jurat acum cateva momente ca ai sa faci orice iti cer," Am fost usurata cand mainile lui au disparut de pe corpul meu, dar teama ca sunt incoltita m-a cuprins din nou cand si-a asezat bratele de o parte si alta a mea. Picioarele mele erau bine presate una de alta, genunchii mei lipiti de pieptul lui tare pentru a il tine departe de mine. "Iar asta inseamna ca ai sa faci orice iti cer―fara sa incepi sa plangi sau sa refuzi."

Nu am realizat decat dupa ce mi-a vorbit ca obrajii mei erau umezi iar ochii mei inlacrimati. M-am abtinut sa nu imi duc mainile spre fata si sa imi sterg lacrimile, prea speriata ca daca am sa fac o miscare am sa il supar si mai tare.

"Nu vreau," Am murmurat, inclinandu-mi chipul intr-o parte ca sa ii evit privirea. E normal sa fiu atat de speriata de sex cand nici macar nu stiu sigur ce este sau cum se simte. Toata viata mea am avut lucruri mai importante de care sa imi pese. Iar acum sa fiu fortata sa fac ceva de genul asta e mai oribil ca un cosmar. Nu vreau sa las un monstru ca Prinul Harry sa ma vada dezbracata. Nu vreau eu sa vad un barbat strain pe care abia l-am cunoscut sa fie dezbracat in fata mea. Nu vreau sa ma atinga.

"Uite ce e, Kara," Harry a oftat obosit, simtindu-i pieptul desprinzandu-se de genunchii mei. S-a ridicat putin si a ajuns sa stea in genunchi in fata mea, picioarele mele inca trase spre mine si amandoi deasupra mesei din lemn acoperita de o singura patura rosie. "Nu ai de ce sa iti fie frica―crede-ma. Sunt sigur ca ai trecut prin lucruri mai rele decat sex. S-ar putea sa fie putin neplacut pentru tine prima data, dar nu ai de unde stii sigur. Sunt constient ca esti doar o sclava care habar nu are nici macar sa sarute, dar lucrurile astea se pot schimba."

Obrajii mei s-au rosit si inainte sa apuc sa il rog sa se opreasca a continuat sa imi vorbeasca, privirea lui devenind din ce in ce mai infometata.

"Stiu cum te simti, am vazut cum te-ai uitat la mine cand te-am facut frumoasa, si pot sa iti vad obrajii rosindu-se de fiecare data cand te ating." Am ramas tacuta si impietrita cand s-a aplecat din nou deasupra mea, corpul meu tresarind usor cand i-am simtit mana presandu-se de coapsa mea. "Te simti oribil si te tot intrebi ce cauti in casa mea. Te intrebi de ce m-as uita la tine, de ce te-as dori macar pentru o secunda. Ai impresia ca toate astea sunt doar o gluma, ca imi bat joc de tine pentru ca as putea avea oricand orice femeie imi doresc." I-am simtit degetele peste materialul pantalonilor mei, palma lui miscandu-se lent spre interiorul coapselor mele. "Si tocmai asta e ceea ce imi place la tine. Nu stii nimic, esti noua si atat de inocenta. Iar eu vreau doar sa schimb asta si sa te fac a mea. Am sa iti arat ca sexul nu e doar durere. O sa te schimbe, o sa te faca sa te simti mai bine in pielea ta. Ai sa fi mai increzatoare. O sa iti placa. Asa ca ai face bine sa iti inchiz ochii, sa strangi din dinti si sa astepti ca durerea de a iti pierde virginitatea sa treaca mai rapid pentru ca nu e nimic ce poti face sau zice ca sa schimbi asta. Ai jurat ca ai sa fii a mea, deci asta ai sa fii."

Year 2079Where stories live. Discover now