13. De dimineata

26.5K 1.2K 127
                                    

Am simtit cum un brat puternic se inconjoara in jurul meu, eu find usor sculata din somnul meu adanc. Mi-am deschis cat de cat ochii pentru a vedea lumina soarelui cum imi vine in ochi de pe geamul usor deschis.

"Harry?" Am intrebat confuza, eu intorcandu-ma prin pat si dand de un piept tare si dezgolit. Nu pieptul lui Harry din cate pot spune eu.

Mi-am ridicat imediat capul de pe perna pe care ma odihneam pentru a il vedea pe.. Louis?

Oh doamne, chiar era Louis, si purta pe el doar o pereche de pantaloni negri.

"Buna dimineata si tie frumoaso." Imi spune, facand ca toate astea sa nu fie un cosmar asa cum imi imaginam eu. 

M-am tras imediat din bratul s-au, rostogolindu-ma pana cand am coborat rapid din pat si am ajuns in picioare, fericita ca am de data asta pe mien hainele. De ce naiba ar fi aici tocmai Louis si de ce naiba este in camera mea si patul meu? 

"Pleaca, iesi afara." Ii spun dur si incerc sa par cat mai putin speriata de omul asta. Am crezut ca ar fi Harry.. aici, cu mine, nu Louis pe care nu mai vreau sa il privesc.

"Oh, nu prea cred." Zice, el ridicandu-se brusc in picioare alaturi de mine.

Am inceput imediat sa fac pasi cu spatele, departe de el, incercand sa fiu numai cu privirea pe el pentru a nu il lasa sa faca ceva ce nu stiu. 

"Oh iubito, de ce tot fugi de mine?" Intreaba amuzat, parul sau find usor ciufulit de la somn. Jur, am sa tip daca el chiar a dormit, in acelsi pat cu mine, langa mine, toata noaptea.

"Ce cauti tu aici?" Intreb, vocea mea find usor tremuratoare din cauza lui.

"Oh dar cred ca sti de ce, din cauza ta iubire," Spune, eu dandu-mi seama ca locuieste aici, doar pentru ca eu sa nu fiu dusa la moarta de catre parintii lui Harry. Ok, lucrul asta ma bucura pentru ca nu am fost dusa la moarte si ca Harry chiar ma ascultat pentru prima data.. dar ma intristeaza pentru ca Louis, dintre toate persoanele, trebuie sa locuiasca in casa asta in care si eu ma aflu. Dar Harry a spus ca nu l-ar lasa sa imi faca nimic si totusi uite-l aici pe Louis, in camera mea.

"Te rog, iesi afara." Spun dur dar totusi bland, incercand sa nu il supar prea tare si sa il conving intr-un fel sa iasa afara din camera mea.

Louis a ras usor, eu incercand sa nu ma uit cu adevarat la el. Oricat de tare ma speria Lousi, arata bine; nu era as de frumos si inalt, bine facut, ca si Harry dar era si el frumos iar daca ar fi o persoana buna cred ca eu chiar l-as imbratisa si as merge in bratele sale.

Louis a venit spre mine mai tare, eu facand pasi in spate, departe de el. Am scos un mic icnet atunci cand Louis si-a intins mana si mi-a prins brusc incheietura, tragandu-ma la pieptul sau si tinandu-mi acum ambele incheieturi nu prea bland. Am inghtiti in sec cand fata lui s-a apropriat de a mea si a coborat spre gatul meu, oferindu-mi iar fiori de groaza pe sina spinarii.

"Mirosi asa de bine." Sopteste in timp ce scoate un mic geamat, eu simtind imediat varful nasului sau peste pielea gatului meu. La dracu, iar e prea aproape si iar ma sperie de moarte. De ce naiba nu vine Harry in camera mea? Dar probabil ca este cu o fata si tocmai cu mine nu.

Am incercat sa ma imping in spate, incercand asa de tare sa ignor faptul ca Louis doar ma blogheaza, dar bratele sale puternice au ajuns in jurul meu si buzele sale peste ale mele. Iar am ramas inghetat atunci cand buzele sale le framantau usor pe ale mele, mult mai bland decat Harry; dar buzele lui Harry rau mult mai catifelate si mai placute. Oricum ar fi, buzele lui Louis erau si ele foarte bune si cu greu imi venea sa cred ca ma sarut cu o alta persoana care nu este Harry.

Imediat ce mi-am tras o palma imaginara, m-am trezit si m-am impins imediat in spate, eu probabil aratand asa de terifiata pe cat credeam.

"Mhmm, ai niste buze deliciose, iubito. As fi tare fericit daca m-ai lasa sa le gust iar." Louis ranjeste si isi plimba vardul limbii sale roz peste buza sa de jos dupa ce a rostit cuvintele.

Year 2079Where stories live. Discover now