14. Stanga sau Dreapta?

27.3K 1.2K 67
                                    

Mi-am dus varful degetelor de la mana mea sub ochiul meu, incercand sa imi fac lacrimile sa se opreasca. Dar nu pot sa ma opresc din plans cand ma gandesc la cuvintele lui Harry, cuvinte care nici nu stiu de ce ma dor atat de tare; doare ca un bici pe pielea goala iar asta este chiar foarte usturator. 

Si de ce imi spune mie asta? Ca o sa ma omoare? Doare pentru ca am ascultat din greseala, am cazut din greseala intr-un mod prsot in care doar el statea si vorbea cu cineva? Nu ma poate certa pentru ca nu il ascult, nu e vina mea mereu cand nu o fac. La petrecere am plecat din cauza lui de acolo de unde mi-a spus sa stau inainte sa vina tipa aia frumoasa la el. Daca nu mergea cu ea la "o bautura" asa cum spune, poate ca nimeni nu ar fi murit. Este si vina lui dar el este asa de orbit de toata chestia asta cu Printul Harry ca nu mai poate vedea cum trebuie.

"Imi pare rau." O voca ma face sa tresar puternic si sa ma ridic imediat de pe partea patului pe care staeam tacuta. M-am intorc spre partea mea dreapta pentru a il vedea pe Louis in pragul usii de la baia din camera mea. 

"Ce faci tu aici? De cat timp stateai acolo?" Intreb, dorindu-mi asa de tare ca el sa nu fi ascultat tipetele lui Harry adresate mie. Si de ce este tocmai in baia mea?

"Pai am trecut pe langa usa camerei tale si te-am auzit pe tine cum veneai cu pasi apasati de dupa colt asa ca am intrat in camera ta." Zambeste Louis pervers dar mai mult amuzat, de parca toate astea ar fi un joc.

"Uite ce e, ai putea te rog frumos sa ma lasi impace? Toate astea nu au legatura cu tine, nu trebuie sa intri ca un nebun in camera mea. Sti ce, nici macar nu stiu de ce sunt aici, as putea foarte bine sa merg si sa ii spun lui Harry ce faci."

"Nu, sti foarte bine ca nu poti face asta." Spune cuvintele de care imi era frica dar stiam deja. "Sti foarte bine ca daca ii spui lui Harry ce 'baiat rau' sunt eu atunci sti ca am sa ma razbun si pot foarte bine, foarte bine sa spun adevarul despre tine iar in sfarsit, cea care pierde vei fi tocmai tu, sti si tu, ai sa mori."

Avea asa de mare dreaptate iar lucrul asta ma enerveaza prea tare. Urasc cand cinev are control asupra mea iar eu imediat urasc persoana care are control asupra mea, nu e de mirare ca il urasc pe Harry din toata inima mea. 

"Poti te rog frumos sa iesi din camera mea?"

"Da, sigur ca pot sa ies din camera ta, dar sti ca nu pot iesi din casa." Zice Louis in gluma, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap. "Ne mai vedem prin casa, printeso."

Louis a trecut usor si incet pe langa mine,eu uitandu-ma la el cu mainile incrucisate la pieptul meu pana cand a iesit din camera mea iar eu am reusit sa respir usurata. Doamne, il urasc si nici macar nu stiu cum sa fac sa scap de el.

Oricum, cred ca ar trebuii sa ma obisnuiesc cu toatea astea, mereu a trebuit sa ma obisnuiesc eu cu ceva si mereu am reusit sa supravietuiesc.

***

Am auzit un batut in usa iar eu am strigat un "intra" in timp ce m-am intors cu fata in sus pe patul meu, find asa de plictisita pentru ca nu am putut sa ies din camera mea, asa cum mi-a ordonat afurisitul de Prin Harry.

Ochii mei au cazut peste Jenna care si-a bagat capul in camera mea, oferindu-mi un mic zambet alaturi de parul ei frumos care ii acoperea mai mare parte din fata ei frumoasa.

"Hey, Harry a spus ca poti sa iesi din camera, asta daca vrei." Imi zice ea, cuvintele ei facandu-ma doar sa sar din pat si sa merg si eu spre usa.

"Glumesti? Am stat toata ziua aici." Zic in timp ce inchid in urma mea si a ei usa, pornind impreuna pe holul gol.

"De ce?"

"Nu stiu, nu ma lasat sa ies." Este tot ce pot sa ii spun, asta ca sa nu intru prea adanc in amanunte.

Year 2079Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt