4. Jenna

33.2K 1.5K 319
                                    

4. Jenna

Mi-am ridicat capul de pe perna pe care o imparteam cu Harry pentru a ma uita pe geam. Era inca noapte. Nici nu stiu cat este ora, probabil in jur de 2-4 iar eu nu pot sa dorm. Harry a spus ca maine o sa ne incheiem afurisita aia de legatura iar eu nu am sa fiu destuld de odihnita pentru ca nu pot dormi. Gandul meu e la ce mi-a spus Adam despre moarte si la ce mi-a spus Harry despre dragoste. 

Deci daca ai muri te-ai simti trist pentru ca ai persoane pe care sa le iubesti, asa cum zice Harry, deci daca eu vreau sa fac cumva sa am motiv sa traiesc, trebuie sa ajung sa tin sau sa iubesc pe cineva, asa cum a spus tot Harry. Trebuie sa gasesc o persoana de care nu pot trai fara dar nici nu stiu cu adevarat ce ar trebuii sa insemne expresia asta. Poti traii fara o persoana? Adica nu e ca si cum ar fi conectate cu un cablu sau ceva. 

M-am foit dar nu am reusit sa o fac prea tare pentru ca picioarele mele sunt impleticite cu picioarele lungi ale lui Harry care are si mainile in jurul meu si capul sau e inca in scobitura gatului meu. Ador cum respiratia lui fierbinte imi gadila usor pielea gatului. 

Mi-am ridicat iar capul, dandu-ma batuta in incercarea de a m-ai adormi. Ma ridic in sezut cu greu, incercand sa nu il scol pe Harry care doarme ca un inger. E asa de linistit si chiar fierbinte cand doarme. Parul sau e un dezastru total, dar e un dezastru frumos iar buzele sale de un roz asa de frumos sunt usor dezlipite, aerul iesid si intrat pe acolo. 

Fara sa imi dau seama am zambit ca o idioata la el dar mi-am scuturat capu si m-am dat complet de langa el. 

"Hmm." Il aud pe Harry cum geme si imi prinde usor incheietura stanga in timp ce ma trage iar la pieptul lui. "Unde vrei sa mergi iubire?" 

Era inca adormit si si-a asezat iar fata in scobitura gatului meu si si-a asezat si un picior usor peste ale mele, degetele de la picioarele lui jucandu-se usor cu ale mele. 

"Harry, nu am somn, imi pare rau." Spun si ridic din umeri. Nu ma poata obliga sa am somn, oricat de tare m-as strofoca. Pur si simplu nu imi este somn, chiar daca sunt obosita. 

"Stai aici si dormi." Imi ordona si se ridica in genunchi. Isi desparte picioarele si se aseaza peste mine, eu find intre picioarele sale. 

"Cum naiba ai vrea sa dorm daca te asezi peste mine?" Il intreb si incerc sa il imping cu mainile. Buzele sale s-au dus imediat la gatul meu si fara sa gandesc imi dau capul pe o parte pentru a il lasa sa ma sarute.  

Saruturile astea devin din ce in ce ma bune si de ce in ce mai placute, chiar daca uneori vreau doar sa ma lese in pace. 

"Pai daca nu poti adormi atunci de ce nu?" Sopteste in urechea mea dupa care o musca usor, eu scotand un geamat in umarul sau. Niste unde de electricitate au pornit in intregul meu corp, mai ales acolo unde ii simteam buzele umede. 

"Harry, nu am spus ca nu sunt obosita, doar ca nu imi este somn." Zic in timp ce imi tot reglez vocea mea tremuratoare si usor ragusita. 

"Stai calma, nu ti-o trag acum." Spune in timp ce buzele sale se afla iar peste gatul meu, cuvintele lui linistindu-ma imediat. Nu eram pregatita si clar mult prea epuizata pentru sex sau dragoste sau ce naiba vrea el. Tot nu reusesc sa vad diferenta dintre cele doua lucruri. 

Harry s-a desprins de mine si s-a ridicat doar in genunchi iar imaginea cu el peste mine, la bustul gol iar eu doar cu lenjeria intima pe mine, imi reaminteste de prima oara cand aproape incheiam legatura daca baiatul acela roscat nu ar fi intrat si daca parintii lui Harry nu ar fi venit acasa la el. 

"Frumos." Sopteste mai mult pentru el in timp ce ma analiza de acolo de sus, eu simtindu-ma imediat rosie in obraji. Doar cu niste cuvinte ma poate face sa ma simt asa de rosie? Eu de ce nu pot fi ca el?  

Year 2079Where stories live. Discover now