Ikhlas Dari Hati [C]

Ikhlas Dari Hati [C]

141K Reads 10.6K Votes 57 Part Story
Leyka By akyelrahim Completed

THE BEST ROMANCE THAT MAKE YOU SCREAM AND CRINGE


*Please follow me to read the private chapter



"Apa yang you boleh janji kalau i cakap ya?"

TZ senyum senang hati.

"If you say yes,i promise you Miss Anderson,you will be the happiest girl in the earth,cause i'm gonna be the sweetest man ever,just for you."TZ kenyitkan sebelah mata pada Ally,sengaja nak goda.

Ally rasa panas muka,sedaya upaya dia tahan bibirnya dari melebar.Hilang berterbangan semua marahnya.

"I guess you got the answer."Ally berlalu pergi.Ally dengar TZ melaung.

"Did you say yes?"

Ally angkat tangan sedikit tinggi,ibu jari dan jari telunjuk dicantumkan,sementara tiga lagi jari tegak berdiri.






Ini kisah mereka.Kisah sang raja yang berjumpa sang permaisuri.Dua insan yang berbeza dunia,terjun ke satu dimensi milik mereka.

Mereka Cuma Insan biasa yang memiliki kisah yang luar biasa.

Dari percaya tuhan ada tiga kepada menyembah Tuhan yang Esa.

Dari 'dia pensyarah saya' kepada 'dia suami saya'.

Dari jarak hubungan dekat sedepa hingga jauh seberang Laut China

Cinta tu ada,kadang-kadang depan mata.

Tuhan dah kata,jodoh itu milik Dia,jangan risau,jika jauh ke utara,jika memang jodoh takkan ke mana.

Kita Cuma perlu redha.

Ya,kata kuncinya,redha,yang datang IKHLAS DARI HATI.

Have faith in Allah.

IDH : Allyana Daniella Anderson,Tengku Aiman Zamani




Another story by :

Akyelrahim





-kalau nak berkenalan dengan lebih lanjut tentang watak utama,sila baca His Fault.

ain2723 ain2723 May 20
Hmmmm... Aah jgk kan... Tapi dpn mata aku skrg ni kerusi 😂😂