Abang Komander (Completed)

Abang Komander (Completed)

813K Reads 43.2K Votes 62 Part Story
CikNaweeeee By CikNaweeeee Completed

Highest #1 in teen fiction


Afiq memeluk tubuh kecil itu dari belakang. 

"Hai sayang. Miss me?" Afiq mengeratkan pelukannya. 

"Abang fikir Aisya ni apa? You make me hate you even more"

Aisya meronta-ronta melepaskan diri. 

.
.
.
.
"Among all women who smile towards me, sayang sorang je yang boleh buat abang rasa macam ni" -Afiq. 

"I hate you so fucking much Afiq Adrar. So why do you make me fall over again and again?"-Aisya

  • abangkomander
  • budaksekolah
  • cinta
  • couple
  • perbarisan
  • romantik
  • sweet
thoriqafris thoriqafris May 21, 2017
Cikgu itu guru kan kak? Maaf saya kurang paham bahasa melayu😂
Komander aku lagi lah..perempuan pun dia suruh bumping dekat tengah panas
Pernah kena lelaki n perempuan pumping time panas terik sebab lewat berapa minit jer time join camp tentera waktu form 2..dah la atas jalan tar..sakit giler tangan..
njwanrsyxmimi njwanrsyxmimi Nov 08, 2017
I wanna ans like this hkyaaaaa haah knp ada masalah eyh kalau aq suka kau
sparklatte_ sparklatte_ May 25, 2017
Nampaknya kita ada minat yang smaaa . Your cast is my fav haaahaaa