Abang Komander (Completed)

Abang Komander (Completed)

648K Reads 36K Votes 62 Part Story
CikNaweeeee By CikNaweeeee Completed

Highest #1 in teen fiction


Afiq memeluk tubuh kecil itu dari belakang. 

"Hai sayang. Miss me?" Afiq mengeratkan pelukannya. 

"Abang fikir Aisya ni apa? You make me hate you even more"

Aisya meronta-ronta melepaskan diri. 

.
.
.
.
"Among all women who smile towards me, sayang sorang je yang boleh buat abang rasa macam ni" -Afiq. 

"I hate you so fucking much Afiq Adrar. So why do you make me fall over again and again?"-Aisya

  • abangkomander
  • budaksekolah
  • cinta
  • couple
  • perbarisan
  • romantik
  • sweet
neera_pmz neera_pmz Sep 02
*aku di tepi bilik senyum sorang2**tetiba saudara aku tagur* senyum nampak. Chat ngan buah hati ke?
                              .
                              .
                              Dalam hati:(Buah hati amende pulak ni kawan lelaki pun tak ada nikan pulak buah hati)
neera_pmz neera_pmz Sep 02
Kalau aku ditempat aisya aku boleh kata mcm ni ke: kau ingat muka kau tu hensem    sangat ke ,bro. Tengok cerminlah,bro (dalam hati: kyaaa!! Hati aku dah melting ,bro!!!)
thoriqafris thoriqafris May 21
Cikgu itu guru kan kak? Maaf saya kurang paham bahasa melayu😂
I wanna ans like this hkyaaaaa haah knp ada masalah eyh kalau aq suka kau
sparklatte_ sparklatte_ May 25
Nampaknya kita ada minat yang smaaa . Your cast is my fav haaahaaa