NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Dear My Pembantu Rumah

Dear My Pembantu Rumah

591K Reads 32.8K Votes 58 Part Story
wani-atus By waniel99 Updated Mar 27

Highest ranking :
[#3 in romance] - 4 Mac 2017. 

Tak tahu nak describe. 
Tapi ini kisah biasa antara Radz Aqirah dan bakal prince(s) charmingnya. 
Enjoy it. And thanks for reading. ;)

nzafza nzafza Mar 04, 2016
Baru bab pertama dah kelaka..hahahha . Cerita yang menarik . Baru mula baca dah tergelak . Good story .
aprhie aprhie Oct 16, 2016
Trying read Malaysian novel 😂😂 semoga je q paham ye haha
AlexiKerr AlexiKerr May 18, 2016
Thank you updatee😘Klau boleh update lah selalu best crita ni😊😊
Yuziee Yuziee Jan 27
Lmao aku baca macam aku faham semuanya 😂 padahal melayuku teruk macam nak mampus
Tisha-Gold Tisha-Gold Jun 20, 2016
Sebenarny Dari dulu sye x tahu BTW tu ape..... Sesiapa boleh bagi tau x??/
                              Walaupun x de kt dalam cerita ni tapi manalah tahu kalau Ade kt bab bab yg Latin he he he XD