Dear My Pembantu Rumah

Dear My Pembantu Rumah

1.2M Reads 67.8K Votes 69 Part Story
bring back the old waniel By waniel99 Updated Oct 15

Highest ranking :
[#1 in romance] - 7 August 2017. 


Radz Aqirah cuma pembantu rumah di Vila Bahagia. Bukan saja-saja dia nak jadi pembantu rumah tak bergaji, tapi sebab cincin Tiffany & Co yang dia secara tak sengaja terbuat sepakan penalti ke dalam longkang. 

Empat bulan itu cukuplah untuk dia menangis setiap malam. Bergaduh setiap hari dengan mamat singa bernama Syakir Iman. Sehinggalah muncul seorang knight in shining armour, siapa lagi kalau bukan Syahrizad Ilhan; adik mamat singa itu sendiri. 

Tak. Masalahnya sekarang, betul ke Radz Aqirah yang cengeng ini dicintai dua anak lelaki Pak Salim? Kalau betul, siapa main hero dan siapa pula second hero dalam cerita cinta Radz Aqirah ni? Dia pembantu rumah aje, kot. 

Fairy tale mana yang wujudnya kisah anak orang kaya berkahwin dengan orang yashe yashe? 

"Dear Aqirah... Will you marry me?"

  • best
  • ceo
  • chicklit
  • family
  • handsome
  • happy
  • love
  • maid
  • random
  • romance
  • sweet
  • teenfiction
  • waniel99
  • wattys2017
chico_quinn chico_quinn Sep 26
Excited nak baca sebab ternampak gambar Francisco Lachowski dekat cover story ni. 😂😂
IrraFasra IrraFasra Sep 10
Hi writer, your story is good. But can you improve your bahasa. I can't understand for your shortform 😂
Meyyyyra_ Meyyyyra_ Aug 29
Setakat typo tu apalah sgt kann opsss maaf jika terasa hehe.
idaninish idaninish Sep 12
Betul3.... dlm tv tu havoc lbh walhal reality x pun camtu... klu ada pun minah2 yg blagak omputih kat co mnc jer.... selalu aku jumpa sempoi jer cam aku
MissSyuhada MissSyuhada Sep 05
Pergh kejam..Ad gak aq kecam dia biar netizen ckp yg dia ni bos biadap n syrkt dia muflis😂
azzxflakes azzxflakes Aug 21
Hai, kalau sudi jemputlah baca cerit saya, soulmate. Baru direwrite. 💞 http://my.w.tt/UiNb/I0Nf6Di5JF