Dear My Pembantu Rumah

Dear My Pembantu Rumah

1.5M Reads 86.3K Votes 73 Part Story
bring back the old waniel By waniel99 Updated a day ago

Highest ranking :
[#1 in romance] - 7 August 2017. 


Radz Aqirah cuma pembantu rumah di Vila Bahagia. Bukan saja-saja dia nak jadi pembantu rumah tak bergaji, tapi sebab cincin Tiffany & Co yang dia secara tak sengaja terbuat sepakan penalti ke dalam longkang. 

Empat bulan itu cukuplah untuk dia menangis setiap malam. Bergaduh setiap hari dengan mamat singa bernama Syakir Iman. Sehinggalah muncul seorang knight in shining armour, siapa lagi kalau bukan Syahrizad Ilhan; adik mamat singa itu sendiri. 

Tak. Masalahnya sekarang, betul ke Radz Aqirah yang cengeng ini dicintai dua anak lelaki Pak Salim? Kalau betul, siapa main hero dan siapa pula second hero dalam cerita cinta Radz Aqirah ni? Dia pembantu rumah aje, kot. 

Fairy tale mana yang wujudnya kisah anak orang kaya berkahwin dengan orang yashe yashe? 

"Dear Aqirah... Will you marry me?"

  • best
  • ceo
  • chicklit
  • family
  • handsome
  • happy
  • love
  • maid
  • random
  • romance
  • sweet
  • teenfiction
  • waniel99
  • wattys2017
MissDonut_ MissDonut_ 3 days ago
Penat2 dtng kena sound plak ngan bos kerek tu wasting time je
chico_quinn chico_quinn Sep 26
Excited nak baca sebab ternampak gambar Francisco Lachowski dekat cover story ni. 😂😂
djdjndmsmmsmsmsmmsmdmskslslmspspdmsmmdmmmdmdmdmmdmdmmdmdmdmkfdkpopeoejmspsmdmzmxmdmdm
IrraFasra IrraFasra Sep 10
Hi writer, your story is good. But can you improve your bahasa. I can't understand for your shortform 😂
idaninish idaninish Sep 12
Betul3.... dlm tv tu havoc lbh walhal reality x pun camtu... klu ada pun minah2 yg blagak omputih kat co mnc jer.... selalu aku jumpa sempoi jer cam aku