Dear My Pembantu Rumah

Dear My Pembantu Rumah

405K Reads 22.1K Votes 50 Part Story
[ w a n z ] By waniel99 Updated a day ago

Tak tahu nak describe. 
Tapi ini kisah biasa antara Radz Aqirah dan Syakir Iman. 
Enjoy it. And thanks for reading. ;)

nzafza nzafza Mar 04
Baru bab pertama dah kelaka..hahahha . Cerita yang menarik . Baru mula baca dah tergelak . Good story .
aprhie aprhie Oct 16
Trying read Malaysian novel 😂😂 semoga je q paham ye haha
AlexiKerr AlexiKerr May 18
Thank you updatee😘Klau boleh update lah selalu best crita ni😊😊
Tisha-Gold Tisha-Gold Jun 20
Sebenarny Dari dulu sye x tahu BTW tu ape..... Sesiapa boleh bagi tau x??/
                              Walaupun x de kt dalam cerita ni tapi manalah tahu kalau Ade kt bab bab yg Latin he he he XD
NurKeyna NurKeyna Dec 21, 2015
Hye.. Cuba la baca cerita sya.. Ditakdirkan buatku.. @nurkeyna sy bru buat.. Harap baca..
kxrhz_ kxrhz_ Dec 06, 2015
uishh ade bau2 mcm bole jadi penulis yg profesional je ni hehehe. congrates kak wanie!!