The beauty in her voice ~Siri...

By -scarletprxncess

3.3K 112 20

Dit gaat over een meisje genaamd Athena Ragnar. Athena moet een nep naam gebruiken zodat niemand erachter zou... More

My new friend
The solution
Getting closer to your secrets
The voice is getting discovered
The full moon
News
Winterball
Quidditch game
Home sweet home
Prinses Athena
The shock
Christmas
~no tittle~
A new house mate
The kiss
We lost true friends
Two wonderfull childeren
Daughter's?
A hot night
Bogart

'Thanks mate'

177 6 0
By -scarletprxncess

Athena pov:
*klop klop* Huh ging er dan iemand komen? Sh*t black ging komen. Ik stap m'n bed uit en open de deur. 'Hey Jackson wat is er?' 'Sirius staat aan de deur en zegt dat hij naar jou toe moet klopt dat?' 'Ja dat klopt.' 'Lucy je bent toch niet zo dom om voor hem te vallen toch?' 'Hahhha tuurlijk niet ik zou nooit iets met die poedel willen het is gewoon voor potions. Ik zit voor de rest van het jaar vast aan hem.' Zei Ik zuchtend en ging naar beneden en deed het schilderij open. 'Volg mij black' en ik liep naar de trap. 'Geen hallo?' Vroeg black. 'Nehhh geen zin in kom je nog of jij mag het helemaal alleen maken?' Zei ik en deed de deur van m'n kamer open. Hij ging naar binnen en keek verbaasd rond. 'H-hoe heb je zo een plafond met sterren?' Vroeg hij. 'Een spreuk' 'en waar zijn jouw kamergenoten?' 'Die heb ik niet ik heb een kamer voor mij alleen.' 'Waarom mag je dat?' 'Daar heb ik mijn redenen voor.' 'Gaan we nu nog werken of kwam je hier om m'n kamer te bewonderen?' Vroeg ik. 'Jaja ik kom al.' En zo zaten we wel een uur bezig ongeveer. 'Sh*t ik kom nog te laat!' Zei ik en liep naar m'n kast en pakte m'n training pak eruit. 'Waarvoor?' Vroeg black terwijl hij recht ging staan en m'n kamer verder bekeek. 'Ik heb training.' 'Quidditch training begint toch morgen pas?' 'Ik heb nu een andere training. Niet alleen quidditch' met dat liep ik de badkamer in en kleedde me om. Ik deed mijn bescherming aan en een hoge staart.
Hier zijn een paar voorbeelden van de kleren als je niet genoeg fantasy hebt:

Verder met het verhaal:

Athena pov:
Ik liep de badkamer uit en pakte m'n cape terug (die van Hufflepuff) en deed die aan. 'Waarvoor zo gekleed love?' 'Stop met die love het is gewoon misselijkmakend!' Riep ik boos uit en pakte vanonder m'n bed mijn zwaard. Sirius schrok een beetje. 'Wat bang voor een zwaard Black?' 'Ik n-nee tuurlijk niet ik ben nergens bang voor. Op dat moment sprong Aphrodite op m'n bed waar Sirius naast stond. 'AAAAAH!' Riep Sirius. M'n deur werd open geslagen door Jackson. 'Lucy gaat het?' Vroeg hij. 'Dat was Black die zo gilde als een meisje.' En we lachte ons beide kapot. 'Wat die kat is best eng hoor!' Zei Sirius verdedigend. 'Die kat heeft een naam.' Zei ik. 'En wat mag dat zijn?' 'En dat zijn jou zaken niet!' Ondertussen was Jackson al weg. 'Black ik moet echt vertrekken en ik vertrouw jou niet in m'n kamer.' 'Wacht wacht nog twee vragen' 'wat?' 'Waarom sta je op de foto met koningin Rowena en koning Argus?' 'Uhm dat was nog Vanop vakantie en sinds wanneer ken jij de koningen en koninginnen van de dreuzel wereld?' 'Ah dat zijn de enige die ik ken ze zijn de enige die me interesseren en die ik ook leuk vind. Ik wou hun altijd al ontmoeten. Vroeger had ik altijd de droom om te trouwen met hun dochter prinses Athena Ragnar eigenlijk nog steeds. Wist je dat je erg op haar lijkt?' 'Ik Uhm nee tuurlijk niet. En wat was het andere?' 'Waarom heb je daar allemaal potions staan?' 'Ik gebruik ze af en toe.' 'Mag ik ze bekijken?' 'Als je niks breekt.' Sirius stond op en begon ze 1 voor 1 te bekijken. Kom op black ik wil niet te laat komen!' 'Ja wacht nog 1 minuut!' 'Wacht is dat wolfsbane?' 'Ja' 'helemaal klaar met alles op en er aan?' 'Ja?' Toen brabbelde hij nog iets en wou m'n kamer uit lopen MET de wolfsbane. 'BLACK kom terug ik wil het terug!' Sirius kwam terug binnen. 'Mag ik het alsjeblieft hebben iemand die ik ken heeft het echt nodig en het is dit weekend zover!' 'Sorry black iemand die ik ken heeft het ook nodig en ik weet niet of ik het af kan maken.' 'En wat als wij je helpen?' 'Wij?' 'Ik James Remus en Peter' 'Uhm ik kan het in principe dan wel maken met hulp alleen als ik alle ingrediënten heb.' 'Echt dankje dankje dankje dankje dankje Lucy' 'kom morgen om 18:00 naar hier met je vrienden dan gaan we het maken want het moet een paar dagen blijven staan. 'Oké tot dan!' En hij liep er dan vandoor. Waarom ben ik nu weer akkoord gegaan? Maar ik snap het wel ik weet hoe moeilijk Alexis het heeft zonder de wolfsbane. Want Alexis is namenlijk een weerwolf. Ik en Andrea komen dan altijd mee in onze Animagus. En ik weet wel dat Remus ook een weerwolf is. En Sirius James en Peter ook in hun animagus veranderen om te helpen. Alleen weten zij niet dat wij daar ook altijd zitten. Maar nu moet ik echt vertrekken.

Iedereen is nu naar het avondmaal vertrokken dus ik ging naar buiten. Daar zag ik m'n trainer staan. We gingen naar een open veld in het verboden bos om te trainen. Ik pakte m'n zwaard we hebben ongeveer twee uur getraind en ik heb een paar nieuwe skilz geleerd. 'Goed Athena morgen kom je terug het zelfde uur het eerste uur gaan we zwaard vechten en het tweede ga je boog schieten vanop een eenhoorn. Begrepen?' 'Ja Nik' Ik liep terug naar het kasteel en ging naar m'n kamer om me te douchen en klaar te maken om te gaan slapen. Eerst had ik wel nog wat gelezen.

Sirius pov:
Ik vertrok naar de Hufflepuff common room. 'Wachtwoord?' 'Kunt u voor mij Lucy Freysly halen alstublieft?' 'Oké geef me één seconde.' Opeens deed er een jongen met donkerblond haar en groene ogen open. 'Wat wil je?' 'Ik dacht dat Hufflepuff's altijd zo lief waren?' 'Wat wil je?' 'Lucy Freysly kan je die halen?' En achter deze woorden vertrok hij naar boven. Het duurde ongeveer 5 minuten voordat Lucy naar beneden kwam. Toen ze het schilderij open deed zag ze er ..... anders uit. Nu is haar haar los wat nooit los is. En haar das hangt er maar slabbetjes. En haar hemd is wat open. Blijkbaar heeft ze ook nog haar cabe uit gedaan. En man ze ziet er echt goed uit.

Vervolgens gingen we naar haar kamer en die ziet er schitterend uit met die sterrenhemel. En blijkbaar heeft ze ook geen kamergenoten. En ik denk dat ze nog meer boeken heeft dan moony want haar boekenkast kan elk moment exploderen! We begonnen te werken en na een uurtje ofzo is ze direct naar de badkamer gelopen. Ik stond op en begon direct rond te kijken in haar kamer want deze kans krijg ik geen twee keer. Ik ging naar haar bed waar er allemaal foto's stonden. Ik keek ernaar. Op deze foto staat ze samen met die Gryffindor en Ravenclaw. En hier met haar uil en kat. De meeste van haar foto's waren best verschillend. Op 1 speelde ze piano op de andere zat ze in de natuur en op nog een andere zat ze op een paard en een paar met haar vrienden. Wat mij het meeste opvalt is dat ze geen enkele heeft met haar familie. Ik keek nog wat rond tussen de foto's en daar staat ze op een foto samen met koningin Rowena en koning Argus. Dat is raar. Maar ze heeft wel geluk dat ze op de foto met hun kon dat zijn de enige koning en koningin van de dreuzel wereld waar ik echt interesse in heb! Opeens komt ze uit de badkamer met... beschermende kledij die haar blijkbaar heel goed staat. En het enige dat ik uit haar krijg is dat ze naar haar training moet. Ze bleef maar proberen om mij uit haar kamer te krijgen. Ik gaf haar 1 voorwaarde dat ik haar 2 vragen mocht stellen en ze ging akkoord. Eerst vroeg ik haar over die foto met de Griekse koninklijke familie. Ze zei dat ze maar op vakantie was maar er zit daar iets achter. Blijkbaar had ik haar perongelijk verteld dat ik altijd al met prinses Athena wou trouwen en nog steeds eigenlijk maar ik denk niet dat ze dat aan iemand gaat vertellen ofzo. Daarna vroeg ik of ik haar grote plateau met potions mocht bekijken en daar stond het de drank die we al zo lang probeerde te maken. De drank die Remus de gelukkigste jongen op aarde zou maken. Wolfsbane. Ik probeerde het mee te smokkelen maar ze had me al door. Ik smeekte of ik het mocht hebben voor een vriend. Maar blijkbaar is er nog iemand die weerwolf is. Ik heb haar overgehaald om het morgen samen te maken en het lukte!!! Remus zal ontzettend blij zijn denk ik en dankbaar!

Ik liep naar onze kamer waar iedereen al zat 'hey jongens!' Ik kreeg Drie hey's terug. 'Hoe ging het is ze al voor je gevallen?' 'Uhm James dat zal denk ik iets lastiger zijn dan ik dacht.' 'Ik zei het toch!' 'Jaja' 'wat hebben jullie gedaan?' 'Ah gewoon onze taak gemaakt en opeens moest ze dringend naar haar training ofzo' 'quidditch training begint morgen pas?' 'Ja ze moest naar een andere een waar ze een zwaard gebruikt want opeens dook ze onder haar bed en kwam ze met zo een vreselijk lang scherp ding terug tevoorschijn. En ze was in zo een beschermend pak dat haar echt gewoon geweldig staat!' 'Oehhh zou padfoot echte gevoelens krijgen!?' Achter dat James dat zei kwam er een lichte blos over mijn gezicht. 'Oehhhhhh!' Riep iedereen. 'Moony wist je dat zij 10x zoveel boeken heeft dan jou haar boekenkast staat op ontploffen!' Riep ik. 'Echt?!' 'Ja!' 'Maar er is iets met haar waar ik achter zal komen.' Zei ik. 'Wat is er dan?' Vroeg James 'Toen ik in haar kamer was waren er twee dieren inplaats van 1.' 'Dat zegt niks pads!' 'Maar prongs bij haar bed heeft ze allemaal foto's met vrienden, dieren, zij die zingt, piano speelt en tekent en het vreemdste geen enkele foto met familie GEEN ENKELE!' 'Dus jij hebt ook geen foto's met familie!' 'En prongs zij stond op een foto met koningin Rowena en koning Argus! In hun Griekse palijs!' 'Wat das vet! Pads laat haar nu maar er is niks bijzonders aan haar laat het gewoon!' 'Ja je hebt vast gelijk.' 'En Reem ik had gelijk ze kan wolfsbane maken ze heeft er op haar kamer staan.' Zei ik. 'Echt?!' 'Ja maar iemand die ze kent gaat het nodig hebben!' Remus zijn gezicht's uitdrukking veranderde van blij en enthousiast naar teleurgesteld en verdrietig. 'Ja sorry mate' zei ik. Ik wou net de kamer uitgaan maar zei nog net. 'En eh jongens we hebben morgen met z'n alle een afspraak om 18:00!' 'Hoezo' vroegen ze allemaal. 'We gaan morgen Lucy moeten helpen met het maken van wolfsbane voor Remus!' Zei ik lachend. Remus liep naar me toe en omhelsde me. 'Bedankt' fluisterde hij.'bedank Lucy' zei ik terug.

Continue Reading

You'll Also Like

115 0 2
Romantisch liefde verhaal student x teacher
86.5K 442 66
In dit verhaal ontmoeten Pablo Gavi en Isabella elkaar, ze wisten totaal niet van elkaar wie ze waren en maakten bij beide geen goeie indruk maar kan...
1.7K 6 1
2 vrouwelijke collega's die erg intiem raken.
3.1K 19 34
dit verhaal gaat over een 14 jarig meisje alana ze is een nederlands meisje opgegroeid in amerika haar ouders hebben een eigen bedrijf waar alana als...